Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

D&G airco service squash competitie

17-01-2024

HARLINGEN - De squashers gingen weer los in de D&G airco service squash competitie.

Sjors Wierstra - Tjarrie Hamhuis

In de eerste set hield Sjors het spel goed in de hand en pakte de game met 11-6. Ook de derde sets zagen we hetzelfde verloop Sjors dirigeerde het spel en won met 11-5. En in de derde set gaf hij het spel niet meer uit handen en won met 11-4 en in sets met 3-0.

 

Joost Poutsma - Jarie Siderius

Joost ging direct voor de punten en pakte de eerste game met 11-3. in de tweede game hield hij de druk goed op de ketel en won weer met 11-4. En in de derde game gaf hij geen ruimte aan Jarie die het wel probeerde maar geen druk kon opbouwen en de game was weer voor Joost met 9-4 en in sets met 3-0

 

Sjors Wierstra - Nick Elzinga

Ze gingen beide goed van start en pakten allebei de punten en dan zie al vaak een gelijk opgaande game de eerste game was voor Sjors met 11-7. Even een korte breek gaf Nick weer de nodige lucht en toen ging het lang gelijk op echter ook nu was de game voor Sjors met 11-9. En dan nog een game en de buit is binnen. Beiden voor ieder punt maar ook nu was het weer Sjors die de game kon pakken met 11-6 en in sets won met 3-0.

 

Boudewijn Tulen - Bas Koudenburg

De eerste game was na vele spannende rally’s voor Bas met 11-9. In de tweede game kwam Boudewijn op stoom en won met 11-3. In de derde game waren ze helemaal aan elkaar gewaagd en knokten voor ieder punt. Boudewijn pakte de game met 17-15. En ook in de vierde game was er weer volop strijd maar ook nu was het weer Boudewijn die winst binnen haalde met 11-7 en in sets met 3-1

 

Johan Kwast - Sjors Wierstra

Dit kon wel eens weer een gelijk opgaande strijd worden want heel vaak zijn ze aan elkaar gewaagd. De eerste game was na vele mooie rally’s voor Johan met 11-6. Sjors counterde direct met en won de tweede game 11-6.Johan ging voor derde game en won met 11-5. Sjors gaf zich nog niet gewonnen en pakte de vierde game met 11-5. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder ook nu wisten beide weer goed te scoren Johan wist de vijfde game te pakken met 11-6 en won in sets met 3-2 maar zeker ook voor Sjors een mooie partij.

 

Johan Kwast - Bas Koudenburg

Dit beloofde weer een mooie partij te worden, de eerste game ging na vele spannende momenten naar Johan met 11-8. In de tweede game bleef Johan het spel controleren en won weer met 11-7. En in de vierde game hield hij spel weer goed in de hand en won met 11-7 en in sets met 3-0 maar aan de standen kun je aflezen dat het mooi gelijk opgaat.

 

Sjors Wierstra - Jari Siderius

Het was duidelijk Sjors die het spel dirigeerde en dan blijft je tegenstander lopen Sjors pakte game met 11-3.Ook in de tweede game zagen we Sjors het spel goed sturen en dan pak je game met 11-3. In de derde game bleef het spel verloop hetzelfde en was het weer Sjors die won met 11-4 en in sets 3-0.

 

Johan Kwast - Tjarrie Hamhuis

In de eerste game ging het mooi gelijk op en wist Tjarrie goed te scoren maar Johan pakte de game met 11-7. In de tweede game wist Johan wat meer druk op te bouwen en trok de game langzaam naar zich toe en won met 11-5. In de derde game ging er veel mis bij Tjarrie en dat straft Johan gelijk af en won met 11-2 en in sets met 3-0

 

Nick Elzinga - Jari Siderius

De eerste game ging mooi gelijk op en wist Nick met klein verschil te winnen met 11-8. Ook in de tweede game pakte Jari de nodige punten maar ook nu wist de game weer te pakken met 11-6. In de derde game had Nick het overwicht in het spel en won de game met 11-4 en in sets met 3-0.

 

Johan Kwast - Nick Elzinga

Het waren direct strakke rally’s die beiden goed wisten te pakken Johan pakte de game met 11-6. De tweede game ging helemaal gelijk op en was lang onduidelijk wie die zou pakken na veel strijd was het Nick die de game pakte met 11-9. In de derde game was  Johan weer super scherp en trok de game langzaam naar zich toe en won de game met 11-4. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen of het staat weer gelijk Nu was het Johan die deze spannende game pakte met 11-8 en in sets met 3-1 maar zeker een mooie partij.

 

Michel van de Ploeg - Boudewijn Tulen

De eerste game wist Boudewijn na vele enerverende rally’s te pakken met 11-8. Michel counterde direct en won veel strijd met 11-7. Boudewijn kwam in de derde game weer goed terug en won de game met 11-5. In de vierde game gingen beiden voor ieder punt en zagen de kans op winst wel zitten. Deze game ging helemaal gelijk op en beide waren in staat om te winnen maar de game ging naar Michel met 15-11. Had de voorbereiding in Portugal toch weer voordeel. Maar er moest nog en game gespeeld worden dus het was nog niet beslist. Nu was het Michel die het spel dirigeerde en won met 11-2 en in sets met 3-2 maar zeker ook voor Boudewijn waren er kansen op winst.                    

                                                  

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Razende Roeland heeft er zin an!

17-01-2024

HARLINGEN - Donderdagavond op de vertrouwde tijd van 21.00 uur is het weer tijd voor je metal vitamine, bij Omroep Zilt en Shine Radio.

Doorstart Nij Talint Orkest

17-01-2024

HARLINGEN - Het Nij Talint Orkest, een parel in de muziekwereld van Harlingen en Waadhoeke, gaat verder als het Mienskipsorkest.

Fc Harlingen imponeert op OFK Zaalvoetbal

17-01-2024

HARLINGEN - Fc Harlingen heeft indruk gemaakt tijdens het Open Friese Kampioenschappen (OFK) zaalvoetbal.

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot TeamFRL TeamFRL Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie-Events Visie-Events Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Connexa Connexa Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Copini Opticiëns Copini Opticiëns Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis CZVideoful CZVideoful Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Milûk Milûk Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis TeamFRL TeamFRL Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie-Events Visie-Events Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Connexa Connexa CZVideoful CZVideoful Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Milûk Milûk Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Copini Opticiëns Copini Opticiëns Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis CZVideoful CZVideoful Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Connexa Connexa Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot TeamFRL TeamFRL Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie-Events Visie-Events Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Karsten Wonen Karsten Wonen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen CZVideoful CZVideoful BENG Evenementen BENG Evenementen Connexa Connexa Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis TeamFRL TeamFRL Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot
Connexa Connexa Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot TeamFRL TeamFRL Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zensa Moda Zensa Moda Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok