Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

3 tips voor het kiezen van de juiste plunjetas

04-09-2022

HARLINGEN - Je moet jezelf en je reisgenoot veilig houden, de juiste kledingstukken inpakken en meenemen, alle benodigde documenten/valuta meenemen en het tegelijkertijd veilig op de nieuwe plek bewaren.

Dit zijn slechts enkele veelvoorkomende dingen die je kunnen stressen en je reis meteen kunnen verpesten. Dus om de stress te minimaliseren en echt van die paar dagen te genieten, moet je de juiste reisspullen bij je hebben. Dit kan in een plunjetas! Zonder de juiste weekendtas kun je niet van je reis genieten, zelfs niet als je ergens bent geweest waar je al eerder bent geweest of zelfs als het een zakenreis met een nacht is.

 

Materiaal 

Dit is een van de belangrijkste dingen waar je rekening mee moet houden. Het oorspronkelijke doel van reistassen is om al je spullen in op te bergen. Je moet dus zo'n tas selecteren die is gemaakt van een duurzaam materiaal. Als je kiest voor een plunjezak van hoge kwaliteit, kun je er zeker van zijn dat deze alle slijtage en mishandelingen die met reizen gepaard gaan, aankan. Het vinden van een stevig materiaal is niet zo moeilijk, aangezien de meeste reistassen zijn gemaakt van sterke en duurzame materialen. Toch is het aan te raden dat je wat onderzoek doet naar de materialen die zijn gebruikt om de sporttas te maken voordat je hem koopt. Door voor het juiste materiaal te kiezen, weet je zeker dat je jarenlang van de plunjetas kunt genieten. 

 

Maat

Voordat je een shopper met rits koopt, moet je er rekening mee houden dat alle treinen en luchtvaartmaatschappijen specifieke richtlijnen hebben als het gaat om de grootte van de handbagage. Als een luchtvaartmaatschappij 0,60 centimeter brede plunjezakken als handbagage accepteert, kun je niet van gedachten veranderen, zelfs als je tas maar een centimeter groter is. Dus, als je veel reist met een specifieke trein- of vliegtuiglijn, zorg er dan voor dat je een handbagage koopt die aan hun eisen en vereisten voldoet om elk soort gedoe tijdens het reizen met hen te voorkomen. Je kunt inloggen op hun officiële website of hun hulplijn bellen om precies te weten welke tassen zij als handbagage beschouwen en tot welke maat acceptabel is als handbagage. Dit zal je zeker helpen om de juiste plunjetas te kopen voor je aanstaande reizen.

 

Opslag

Reistassen hebben extra opbergruimte, zoals extra vakken die zowel binnen als buiten de tas kunnen zijn. Deze extra vakken kunnen worden gebruikt om delicate of belangrijke items zoals documenten, paspoorten, horloges, nordic walking-stokken of sieraden veilig te bewaren. De tas kan ook een gesplitst vak hebben dat kan worden gebruikt om items zoals tablets, laptops, boeken of tijdschriften, externe opladers en dergelijke andere dingen op te bergen die nodig zijn tijdens het reizen. Dit helpt bij het organiseren van je bagage en beschermt ze tegelijkertijd tegen ongewenste dingen zoals zetmeel als gevolg van wrijvingen of diefstal / zakkenrollers. Zorg er dus bij het kopen van een tas voor dat deze ook extra opbergruimte kan bieden die past bij je behoeften. 

 


Bedrijfsleven

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events The Shamrock The Shamrock De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wellheat Shop Wellheat Shop Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns