Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Station Harlingen organiseert Open Dag met live uitzending van Omroep RSH

HARLINGEN - Stichting Welzijn Edison locatie Station Harlingen, de dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking, nodigt je uit voor de Open Dag op zaterdag 25 maart.

Datum: 25 maart 2023

Tijd: 10:00 - 15:00

Locatie: Station Harlingen, HARLINGEN

Algemeen Bedrijfsleven Zorg & Welzijn

De Open Dag vindt plaats op de locatie van Station Harlingen aan de Stationsstraat 6. Tijdens de Open Dag kun je kennis maken met de cliënten en medewerkers en er is een rondleiding door het pand. Je krijgt een inkijkje bij de verschillende werkplekken en activiteiten die worden aangeboden. De horeca is open, hier kan je een kopje koffie met wat lekkers nuttigen of iets anders van de nieuwe menukaart. 

 

Tijdens de Open Dag verzorgt Omroep RSH van 11.00-13.00 uur een live uitzending met het programma Afslag Harlingen. Er zijn interviews met cliënten en medewerkers en zodat je een goed beeld krijgt van de dagbesteding die er wordt geboden. De live uitzending is te beluisteren op FM 106.2 en via de website van Omroep RSH.

  

Openingstijden Horeca Station Harlingen

De deuren van het station gaan langer open. Klanten, bezoekers en cliënten kunnen maandag en dinsdag van 9.00 tot 17.00 uur dagbesteding volgen en ook op woensdag t/m vrijdag tot 20.00 terecht. Zaterdag van 11.00 tot 19.00 uur. Met de uitbreiding van de openingstijden is er meer mogelijk. Een warme hap, juist aan het eind van de dag, nog even sneupen in de winkel, na je werk, het kan vanaf deze week. Ook is het mogelijk een ontmoeting te plannen, zoals een verjaardag, een zakenlunch, een leuke afsluiting van het visseizoen, een teamuitje, om maar wat te noemen.

Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Wellheat Shop Wellheat Shop Haarmode Cats Haarmode Cats De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen The Shamrock The Shamrock Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus CDA Harlingen CDA Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken TeamFRL TeamFRL
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires CDA Harlingen CDA Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor