Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Lustrumeditie Lions Waddenrally 2023

HARLINGEN - Op zaterdag 25 maart 2023 is het weer zover!

Datum: 25 maart 2023

Tijd: 09:30 - 18:00

Locatie: = verrassing!, HARLINGEN

Algemeen Bedrijfsleven Evenement Sport & Recreatie Zorg & Welzijn

Dan zal de vijfde editie van Lions-Waddenrally worden verreden, een fondsenwervende rally die wordt georganiseerd door Lionsclub Franeker-Harlingen. De volledige opbrengst zal dit jaar worden aangewend ten behoeve van de VerZORGde rondvaarten voor ouderen, minder validen en zorgbehoevenden.

 

Het is een samenwerking tussen bestuurder en navigator. De navigator wijst de bestuurder aan de hand van de navigatie instructies uit het roadbook de weg en de bestuurder let op de controles langs de route. Daarnaast moet er nog een bepaalde gemiddelde snelheid gereden worden. Kortom: samenwerken! 

 

Ook dit jaar is er weer de keuze uit twee moeilijkheidsklassen nl. de TOUR-Klasse en de Sport-Klasse. De TOUR-Klasse is vergelijkbaar met vorige rally edities, maar de SPORT-Klasse kent meer uitdagingen zoals klassementsproeven! Dit jaar wordt voor beide klassen het onderdeel “speciale verrichtingen” toegevoegd aan het programma. 

 

  • Vanaf 10:30 gaat er om en om de equipes van start. Er worden routes gereden die bestaan uit drie etappes waarbij er iedere etappe op een andere manier zal worden genavigeerd. Doordat er twee verschillende routes worden uitgezet is het spreekwoordelijke ‘treintje’ rijden niet meer mogelijk, jullie weten namelijk niet in welke route de auto’s om jullie heen rijden.
  • Om de innerlijke mens te versterken wordt tussen de middag een zalige lunch geserveerd op een fantastische locatie.
  • Vanaf 16:30 zal er weer worden gefinisht op de locatie waar ook de start heeft plaatsgevonden. Hier is de mogelijkheid om een drankje te nuttigen en ervaringen uit te wisselen, waarna rond 18:00 de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Aansluitend wordt een luxe buffet geserveerd.

 

Doordat wij voor het organiseren van de rally de samenwerking hebben gezocht met Business Rally Events, een professionele organisatie die regelmatig vergelijkbare rally’s organiseert, is de inhoud en de organisatie van de rally gewaarborgd. 

 

Contact

Lustrumeditie Lions Waddenrally 2023

= verrassing!
HARLINGEN

06-55771618

www.lions-waddenrally.nl

Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Visie Events Visie Events Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wellheat Shop Wellheat Shop The Shamrock The Shamrock Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation