Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De Boer en de Groot viert 25-jarig jubileum met open dag

HARLINGEN - Dit jaar viert De Boer & De Groot civiele werken haar 25-jarig bestaan.

Datum: 23 juli 2022

Tijd: 10:00 - 15:30

Locatie: De Boer & De Groot civiele werken b.v., Harlingen

Bedrijfsleven Eten, Drinken, Uitgaan

Het familiebedrijf uit Harlingen is gespecialiseerd in de beton- en waterbouw, staalrestauratie en betonrenovatie. Ze kent haar oorsprong vanuit weg- en waterbouwbedrijf De Boer Workum b.v., destijds onder leiding van Durk de Boer, en Piet de Groot van waterbouwbedrijf H. de Groot b.v. (later Oosterhof Holman) uit Harlingen.

 

In een containerkeet als kantoor en een oude nissenhut voor de opslag van materialen zijn Durk de Boer en Piet de Groot samen op 1 augustus 1997 het bedrijf De Boer & De Groot gestart aan de Hermeskade in Harlingen met elf medewerkers. Het bedrijf groeide enorm snel. Inmiddels staan de zonen van Durk en Piet: Gerard de Boer en Herke de Groot aan het roer van het bedrijf. Samen met bijna 100 collega’s en een groot scala aan eigen materieel wordt er vandaag de dag nog steeds met veel enthousiasme en passie voor het vak gewerkt aan de bouw van civiele werken op de grens van land en water. 

 

Het 25-jarig jubileum wordt groots gevierd middels een open dag op zaterdag 23 juli aanstaande. Iedereen die graag eens achter de schermen wil kijken bij bedrijf is tussen 10.00 en 15.30 uur van harte welkom op de hoofdvestiging aan de Industrieweg 16 in Harlingen. Naast het bekijken van de werkzaamheden in de staalhal, restauratie, betonrenovatie en op het kantoor is ook al het materieel, werk- en kraanschepen aanwezig. Voor de kinderen is er een speurtocht en staat een springkussen klaar.  

 

Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis The Shamrock The Shamrock Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok