Vraag

Harlinger Feestavond zoekt koren en nieuw talent!

Geplaatst op 26-04-2024

Festival | Event Muziek

Na het overweldigende succes van vorig jaar, ondanks een onverwachte regenbui, staat de Visserijdagen opnieuw op het punt een betoverende Harlinger avond te creëren voor jong en oud. Deze keer willen we het nóg groter maken!

 
Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor een avond vol muziek, plezier en lokale talenten. Hoewel we nog niet zeker weten welke bekende Harlinger artiesten aanwezig zullen zijn, kunnen we met zekerheid zeggen dat de Hubert Heeringaband zal optreden.
 
Maar daar houdt het niet op! Dit jaar willen we ook de ruimte bieden aan lokale koren en opkomend talent om hun kunsten te vertonen. Door deel te nemen aan deze avond, kunnen koren en individuele artiesten bijdragen aan het creëren van een onvergetelijke sfeer voor alle aanwezigen.
 
Dus, ben jij lid van een koor of ben je een nieuw talent dat graag het podium wil betreden? Aarzel dan niet en meld je aan via info@visserijdagenharlingen.nl. Wie weet sta jij samen met andere getalenteerde artiesten - op woensdag 28 augustus vanaf 20.00 uur te schitteren - op het podium op de Grote Bredeplaats.
 
Laten we samen een avond van muziek, vreugde en gemeenschap creëren die nog lang zal nagalmen in de straten van Harlingen!

Doelgroep

Iedereen

Contact

Visserijdagen Harlingen

info@visserijdagenharlingen.nl

Terug naar Prikbord