Beschrijving

Hallo, wij zijn HARLINGEN ART

 

Elly Lagendijk, Schilderkunst

Al zolang ik mij kan herinneren heb ik getekend en geschilderd. De natuur is daarbij altijd een terugkomende inspiratiebron geweest. Ik probeer een impressie te geven van de emoties en schoonheid die de natuur mij geeft. Lichtinval, structuur en gelaagdheid draag ik over op mijn werk, waarbij mijn abstract / impressionistische stijl mij op natuurlijke wijze ondersteund.


Ik gebruik verschillende technieken: Acryl, Aquarel en inkt. Ik werk op papier, houtpaneel en doek, afhankelijk van het effect dat ik zoek. Mijn speciale techniek om met lichtdoorlatende verf te werken heb ik afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld. Ik noem dit Licht in Lagen.

 

Wouter Koster: Grafische en Fotografische Kunst 

Ik begon al op 9 jarige leeftijd te fotograferen, aangemoedigd door mijn vader die me leerde dat een camera slecht een middel is om tot een beeld te komen, geen doel op zich. Deze les heb ik altijd bij me gehouden. Ik heb het beeldmaken met fotografie als medium steeds verder ontwikkeld, zowel in mijn grafische als fotografische kunst. 

 

Sinds ik in de uitgestrekte weidsheid van het Friese landschap en de Waddenzee ben komen wonen is mijn fotografische kunst van het "vertikale van de stad" naar het "horizontale van het wad" verschoven. Ik voel me hier vrijer dan ooit om mijn eigen impressies te creeren over de prachtige en imponerende wisselwerking tussen wad, wolken en water.

 

Nieuwsgierig geworden naar ons werk? Bel eens voor een afspraak in onze atelier in de Harlingse binnenstad...

Impressie

Terug naar Kunstenaars