Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Zwaar bevochten winst voor VVH dames 1

30-09-2017

HARLINGEN - Afgelopen weekend was het dan alweer zover.

De eerste competitiewedstrijd van dit seizoen stond op het programma!

 

Met 3 auto´s zijn wij vrijdagavond afgereisd naar Bakhuizen in het prachtige Gaasterland om te spelen tegen dames 1 van BEO. Ter voorbereiding van het seizoen hadden wij gedurende het trainingsweekend een oefenwedstrijd gespeeld tegen Grijpskerk en meegedaan aan het jaarlijkse CoVoS toernooi in Easterein. Beide vielen niet tegen. Natuurlijk moesten we weer inkomen, maar we waren niet ontevreden. Maar nu was het dus tijd voor onze eerste competitiewedstrijd en moesten we het echt laten zien.

De eerste set begonnen we sterk en vol zelfvertrouwen. De serve was goed en er was veel afwisseling in de aanval wat resulteerde in een mooie voorsprong. Halverwege de set sloeg dit echter ineens om. Door veel serve fouten aan de kant van VVH en een goede serve druk aan de kant van Bakhuizen wist BEO steeds meer puntjes te scoren. Wij wisten dit niet meer om te zetten en de set ging dan ook naar BEO. Uitslag eerste set 25-17 voor BEO.

 

De tweede set ging verder waar we de eerste set waren geëindigd. Het enthousiasme was ver te zoeken bij V.V.H. en de kopjes gingen steeds meer zakken. Als er dan wat misgaat, gaat meteen ook alles mis en op een gegeven moment stonden we zelfs achter met een stand van 22-9. We weigerden echter om op deze manier de derde set in te gaan en besloten dan ook om de tweede set zo goed mogelijk te eindigen. Uiteindelijk wisten we de set nog uit te rekken, maar helaas niet meer te winnen. BEO won dan ook met 25-16.

 

Door het einde van de tweede set kregen we steeds meer zelfvertrouwen en begonnen we steeds meer te vechten voor onze puntjes. Regina was de Swiffer van het team en veegde alle ballen van de vloer. Zelfs ballen die totaal niet voor haar bestemd waren. Haar knieën zijn op dit moment dan ook blauwer dan die van grote smurf. Daarnaast had Iris deze set een geweldige serve serie. Nummer acht van de tegenstander wist dan ook niet meer wat ze ermee aan moest. We wonnen deze set dan ook overtuigend met 15-25.

 

De vierde set was het alles of niks. Na het binnenhalen van de derde set wilden we de winst nu ook pakken. We bleven goed door spelen en dankzij een goede pass, serve druk en een paar mooie aanvallen was ook de vierde set voor ons (21-25).

 

De vijfde set maakten we zakelijk af met een uitslag van 10-15. We zijn super blij met deze uitslag en kunnen wel stellen dat dit echt een team effort is geweest. Om de wedstrijd met 2-3 te winnen na een achterstand van 2 sets is altijd een heerlijk gevoel.

 

Aankomende zaterdag spelen we om 17.00 uur in de Waddenhal tegen Stanfries uit IJlst. Kom dat zien!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Stichting Kunstuitleen HA-15: Kunstwerk van de Maand oktober 2017

30-09-2017

HARLINGEN - Marja Driessens-Diessel kiest een kunstwerk van Tanja van Abbema, getiteld “After the storm”, als kunstwerk van de maand oktober 2017.

De jazz keert terug in Harlingen

30-09-2017

HARLINGEN - Ooit was Harlingen het bruisende middelpunt van de traditionele jazz in Friesland.

Verslag van de VVD Harlingen uit de Raad van 27 september 2017

30-09-2017

HARLINGEN - Wonen op het water, brandweer, beleeftuin/Harlinger Bos, fontein.

Reacties

Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VVV Harlingen VVV Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Plus Lunenborg Plus Lunenborg Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Almamater Almamater Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Haarmode Cats Haarmode Cats Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Dio Jurien Dio Jurien Hema Harlingen Hema Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Ons Food&Wine Ons Food&Wine Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje ForHim Menswear ForHim Menswear Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"
Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Vogelaar Audio Vogelaar Audio Dio Jurien Dio Jurien HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hema Harlingen Hema Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Almamater Almamater Ons Food&Wine Ons Food&Wine