Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zondag Startdag bij HMHC

23-08-2022

HARLINGEN - Het hockeyseizoen staat weer voor de deur.

Zondag Startdag bij HMHC De bus van Indian Maharadja staat zondag bij HMHC geparkeerd.

 Komende zondag organiseert HMHC daarom een Startdag als gezamenlijk aftrapmoment per team. Deze dag staat in het teken van kennismaken, bijpraten en afspraken maken over komend seizoen. Én dit jaar ook in het teken van de nieuwe kleding van Indian Maharadja.

 

De kantine is de hele dag open en voor de jongste jeugd wordt er een hockey activiteit georganiseerd. Ook bestuur en technische commissie zijn aanwezig om kennis te maken en vragen te beantwoorden. HMHC gaat er vanuit dat ook alle spelers en ouders aanwezig zijn.

 

Planning 28 augustus

De planning van de Startdag ziet er als volgt uit. Ieder team komt bij elkaar en gaat in gesprek over zaken als rolverdeling, rijden naar uitwedstrijden, kantinediensten, afspraken voor en na wedstrijden, hulp bij activiteiten binnen HMHC, gebruik LISA app, etc. De coach leidt het gesprek en er wordt vanuit gegaan dat alle ouders en spelers aanwezig zijn. Naast bijpraten na de vakantie zijn dan ook direct de praktische zaken geregeld.

Daarna wordt er gezamenlijk de bestelde kleding gehaald in de bus van Indian Maharadja. En ben je vergeten te bestellen, geen nood: ter plekke kun je kleding en ook andere hockeyspullen kopen.

 

10.30 uur Jong Dames (teamoverleg)

11.00 uur Heren/Dames/Jong Dames DO25 (kleding halen)

11.00 uur Jongste jeugd (F en E / O8, O9 en O10, teamoverleg en kleding halen)

12.00 uur C en D teams (O14 en O12, teamoverleg en kleding halen)

13.00 uur B-teams (O16, teamoverleg en kleding halen)

14.00 uur Veteranen en Trimhockeyers (teamoverleg en kleding halen)

 

Inleveren oude kleding: laatste kans

Nog niet alle leden (en oud-leden!) hebben hun oude hockeykleding ingeleverd. Deze kleding is in bruikleen en eigendom van HMHC. Vanaf dit seizoen wordt daar niet meer ingespeeld. Intussen is er contact met een goed doel en ziet het er naar uit dat alle kleding van HMHC in Afrika gebruikt gaat worden voor sportende jongens en meisjes. Je kunt zondag als laatste kans je kleding nog inleveren. Niet ingeleverde kleding wordt in rekening gebracht.

 

Teamfoto’s

HMHC wil een oude traditie in ere herstellen en aan het begin van het seizoen een teamfoto maken per team. Zorg dus dat je er bent. Zeker in de nieuwe kleding is dat natuurlijk een mooi moment!

 

Oefenwedstrijd Dames

Om 12.45 uur speelt HMHC een oefenwedstrijd tegen. Een mooi moment om dit team ook even aan te moedigen voor of na de bespreking met je eigen team en kleding passen.

 

Start hockeycompetitie

De hockeycompetities voor de teams van HMHC zijn intussen bekend en staan in LISA en op de website van HMHC. Op zaterdag 3 september beginnen de jeugdteams weer met hun wedstrijden en op zondag 11 september beginnen de seniorenteams weer. Schrijf deze data dus alvast op de kalender!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Opening Zwaaisteenroute aankomende vrijdag op Nationale Zwaaidag

23-08-2022

HARLINGEN - Aankomende vrijdag is het Nationale Zwaaidag, de perfecte dag om de Zwaaisteenroute te openen!

Reacties

Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus