Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zo makkelijk zet je een zwembad in je tuin

28-02-2022

HARLINGEN - Een sterk, betaalbaar zwembad dat je na de zomer uit elkaar haalt en in de lente weer net zo vrolijk opzet: dat is in een notendop het adagium van de firma Bestway, dat de droom van velen mogelijk maakt.

Een eigen zwembad in de tuin, het hoeft niet moeilijk te zijn. Via de webshop van Heuts ben je in een handomdraai badmeester!

 

Zwembad snel bestellen

Tik op de website van online warenhuis Heuts de termen bestway zwembad in en je krijgt vier pagina's aan zwembaden in allerlei vormen en prijsklassen te zien. Je kunt ook één van de winkels bezoeken. Heuts verkoopt alle accessoires die je nodig hebt, zoals een afdekzeil, chloortabletten, een pomp, nieuwe filters voor die pomp en een onderwaterstofzuiger. Dat is verder de enige overeenkomst met een peperduur ingegraven zwembad - je moet het wel schoon houden.

 

Opzetten van een Bestway zwembad

De geniale constructie, eigenlijk een soort omgekeerde tent bestaande uit een zeil en buizen die je in elkaar klikt, kan de opgegeven inhoud van het zwembad makkelijk aan. Net zo snel als een simpele tent zet je het zwembad op. Het geheel wordt compact in een doos met alle onderdelen en er komt geen gereedschap aan te pas. Een slimme investering die je kunt doen om de kosten van het vullen te drukken, is de aanschaf van een watertank. Daarmee vang je het hele jaar regenwater op en maak je weinig of geen kostbaar kraanwater op. Of je het zwembad met regenwater of uit de kraan vult: het opzetten is in ieder geval in een handomdraai gebeurd.

 

Accessoires

Een pomp met extra filters is een accessoire dat je er bijna vanzelfsprekend bij aanschaft om duurzaam met je zwembad om te gaan. Net als speciale rubberen tegels waarmee je een ondervloer creëert. Deze zorgt ervoor dat onverhoopt onder het zwembad terechtgekomen scherpe deeltjes voor lekkage zorgen. Woekerende wortels van planten (denk aan bamboe) kunnen dit ook doen. Die tegels zijn dus eveneens geen overbodige luxe. Om te voorkomen dat je elke dag de waterstofzuiger moet gebruiken om de insecten en blaadjes te verwijderen, neem je er ook een afdekzeil bij.

 

Veilig zwemmen dichtbij huis

Met je eigen Bestway zwembad hoef je niet op elke zomerse dag de deur uit richting het openbare zwembad: je kinderen spelen terwijl jij als privé-badmeester een oogje in het zeil houdt. Zijn ze naar school, dan neem je zelf ook even een frisse duik. Een namiddag borrelen met vrienden in het zwembad is ook heel gezellig, dus het is niet gezegd dat je deze aankoop speciaal voor de kinderen doet. Zo makkelijk kan het dus zijn, een eigen zwembad in de tuin!

 

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Ruime overwinning voor fc Harlingen 1

28-02-2022

HARLINGEN - Na de vele regenval en harde wind van afgelopen week was het zondag goed vertoeven langs de zijlijn bij de wedstrijd tussen sf Deinum en fc Harlingen 1.

Uitreiking Erepenning voor Menslievend Hulpbetoon

28-02-2022

HARLINGEN - In bijzijn van zijn familie en het slachtoffer heeft burgemeester Ina Sjerps op maandag 28 februari 2022 een Erepenning voor Menslievend Hulpbetoon uitgereikt aan Freddy Helvrich.

Ingezonden: “Bitch moet je niet in de binnenstad gaan wonen”

28-02-2022

HARLINGEN - De lockdown is versoepeld en dat mogen we weten ook.

Reacties

Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock