Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zeerobben te gast bij Nesta Shipping

30-09-2021

HARLINGEN - Het is inmiddels een traditie geworden: jaarlijks aan het begin van een nieuw voetbalseizoen een Meet & Greet tussen de A-selectie met staf enerzijds en de leden van de Businessclub van Zeerobben anderzijds.

Vorig jaar moest deze traditie vanwege Corona onderbroken worden, maar nu kon het weer.
Zeerobben was dit jaar te gast bij een al jarenlang zeer trouwe sponsor, namelijk Nesta Shipping van de gebroeders Sander en Frank Alberda. Of eigenlijk niet zozeer van de gebroeders Alberda als eigenaren, maar meer het Nesta Shipping van het hele team dat er werkt. Dat althans, straalde woordvoerder Sander Alberda nadrukkelijk uit. “We doen het met z’n allen en dat is ook wel wat ons als bedrijf weer heel goed vergelijkbaar maakt met Zeerobben als club. Die eenheid, die familieband, dat hebben we beiden heel sterk”. Een stellingname waar Zeerobben zich goed in kan vinden.

Nadat spreekstalmeester Wiebe Attema namens de Businessclub de avond had geopend kon het gezelschap zich meteen tegoed doen aan een voortreffelijk buffet verzorgd door Food Artist Rumah Makan en plaatsnemen voor het grote scherm waar de eerste helft van de wedstrijd van Ajax tegen Besiktas kon worden gevolgd. In de pauze presenteerde Sander Alberda het bedrijf aan de hand van foto’s beelden en cijfers. Werkelijk indrukwekkend om te zien hoe dit familiebedrijf zo gegroeid is en inmiddels een vooraanstaande speler in de haven van Harlingen geworden is met haar Opslag en Logistieke dienstverlening. Later op de avond maakten de meesten van de aanwezigen ook gretig gebruik van de mogelijkheid om de loodsen van het bedrijf te bewonderen tijdens een rondgang. In één woord prachtig en trots dat zo’n mooi bedrijf tot de Businessclub van Zeerobben behoort.

Na afloop van de door Ajax met 2-0 gewonnen wedstrijd volgde een voorstelrondje van nieuwe spelers uit de selectie aan de leden van de Businessclub, waarna trainer Berry Zandink het woord nam, zichzelf introduceerde en zijn ambities als trainer van Zeerobben etaleerde. Het seizoen kan beginnen!

Voor velen volgde toen misschien wel het hoogtepunt van de avond. Wiebe Attema presenteerde de aanwezigen de plannen voor het Trainingskamp 2022. Komend jaar in januari een geheel nieuw avontuur, een verassende wending naar de andere kant van Europa: Montenegro. Na 6 jaar Spanje (5x Denia en 1x Girona) wordt het nu een bezoek aan de badplaats Tiva aan de Adriatische Zee. Ook daar gewoonlijk in januari geschikt weer om de Nederlandse winter te ontvluchten en een goede voorbereiding af te werken richting de tweede seizoenshelft. De komende weken worden de details verder uitgewerkt en als Corona geen roet in het eten gooit, hoopt Zeerobben van 12 tot en met 16 januari 2022 met zo’n 50 deelnemers (spelers, staf en sponsoren) op reis te gaan.

Een mooie afsluiting van een zeer geslaagde Meet & Greet. Nesta bedankt!

 

Bedrijfsleven Sport & Recreatie

Meer nieuws

RSG Simon Vestdijk in BNN-VARA ‘Wat verdien je’

30-09-2021

HARLINGEN - Voor het BNN-VARA programma ‘Wat verdien je’ van Astrid Joosten zijn diverse leerlingen van RSG Simon Vestdijk geïnterviewd.

Uit de schatkamer van... Frank Buikhuizen

30-09-2021

HARLINGEN - Donderdag 30 september is het weer zover om 19.00 uur 'Uit de schatkamer van…': Frank Buikhuizen.

Inloopavond Van het gas af!

30-09-2021

HARLINGEN - Donderdag 7 oktober 2021 tussen 19.00-21.00 uur organiseert de gemeente Harlingen een inloopavond op de Waddenpromenade 1 in Harlingen.

Reacties

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Food 80/20 Food 80/20 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï The Shamrock The Shamrock
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation The Shamrock The Shamrock Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis