RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zeerobben te gast bij Nesta Shipping

30-09-2021

HARLINGEN - Het is inmiddels een traditie geworden: jaarlijks aan het begin van een nieuw voetbalseizoen een Meet & Greet tussen de A-selectie met staf enerzijds en de leden van de Businessclub van Zeerobben anderzijds.

Vorig jaar moest deze traditie vanwege Corona onderbroken worden, maar nu kon het weer.
Zeerobben was dit jaar te gast bij een al jarenlang zeer trouwe sponsor, namelijk Nesta Shipping van de gebroeders Sander en Frank Alberda. Of eigenlijk niet zozeer van de gebroeders Alberda als eigenaren, maar meer het Nesta Shipping van het hele team dat er werkt. Dat althans, straalde woordvoerder Sander Alberda nadrukkelijk uit. “We doen het met z’n allen en dat is ook wel wat ons als bedrijf weer heel goed vergelijkbaar maakt met Zeerobben als club. Die eenheid, die familieband, dat hebben we beiden heel sterk”. Een stellingname waar Zeerobben zich goed in kan vinden.

Nadat spreekstalmeester Wiebe Attema namens de Businessclub de avond had geopend kon het gezelschap zich meteen tegoed doen aan een voortreffelijk buffet verzorgd door Food Artist Rumah Makan en plaatsnemen voor het grote scherm waar de eerste helft van de wedstrijd van Ajax tegen Besiktas kon worden gevolgd. In de pauze presenteerde Sander Alberda het bedrijf aan de hand van foto’s beelden en cijfers. Werkelijk indrukwekkend om te zien hoe dit familiebedrijf zo gegroeid is en inmiddels een vooraanstaande speler in de haven van Harlingen geworden is met haar Opslag en Logistieke dienstverlening. Later op de avond maakten de meesten van de aanwezigen ook gretig gebruik van de mogelijkheid om de loodsen van het bedrijf te bewonderen tijdens een rondgang. In één woord prachtig en trots dat zo’n mooi bedrijf tot de Businessclub van Zeerobben behoort.

Na afloop van de door Ajax met 2-0 gewonnen wedstrijd volgde een voorstelrondje van nieuwe spelers uit de selectie aan de leden van de Businessclub, waarna trainer Berry Zandink het woord nam, zichzelf introduceerde en zijn ambities als trainer van Zeerobben etaleerde. Het seizoen kan beginnen!

Voor velen volgde toen misschien wel het hoogtepunt van de avond. Wiebe Attema presenteerde de aanwezigen de plannen voor het Trainingskamp 2022. Komend jaar in januari een geheel nieuw avontuur, een verassende wending naar de andere kant van Europa: Montenegro. Na 6 jaar Spanje (5x Denia en 1x Girona) wordt het nu een bezoek aan de badplaats Tiva aan de Adriatische Zee. Ook daar gewoonlijk in januari geschikt weer om de Nederlandse winter te ontvluchten en een goede voorbereiding af te werken richting de tweede seizoenshelft. De komende weken worden de details verder uitgewerkt en als Corona geen roet in het eten gooit, hoopt Zeerobben van 12 tot en met 16 januari 2022 met zo’n 50 deelnemers (spelers, staf en sponsoren) op reis te gaan.

Een mooie afsluiting van een zeer geslaagde Meet & Greet. Nesta bedankt!

 

Bedrijfsleven Sport & Recreatie

Meer nieuws

RSG Simon Vestdijk in BNN-VARA ‘Wat verdien je’

30-09-2021

HARLINGEN - Voor het BNN-VARA programma ‘Wat verdien je’ van Astrid Joosten zijn diverse leerlingen van RSG Simon Vestdijk geïnterviewd.

Uit de schatkamer van... Frank Buikhuizen

30-09-2021

HARLINGEN - Donderdag 30 september is het weer zover om 19.00 uur 'Uit de schatkamer van…': Frank Buikhuizen.

Inloopavond Van het gas af!

30-09-2021

HARLINGEN - Donderdag 7 oktober 2021 tussen 19.00-21.00 uur organiseert de gemeente Harlingen een inloopavond op de Waddenpromenade 1 in Harlingen.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events Food 80/20 Food 80/20 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Omdraai De Omdraai Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Omdraai De Omdraai Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok