Doe/beleefmiddagen

Doe/beleefmiddagen

Zit je in groep 8 of misschien in groep 7? In november organiseert rsg Simon Vestdijk in Harlingen 2 doemiddagen en in Franeker een beleefmiddag.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zeerobben start met nieuw seizoen

24-06-2020

HARLINGEN - Het was zaterdag alweer gezellig druk op het Oostersportpark.

Zeerobben start met nieuw seizoen Keeper en verdediger zijn net te laat en dus wordt er gescoord. Het hoort allemaal bij de eerste voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Er worden alweer volop wedstrijden gespeeld op het Oostersportpark. Foto: Frans Bode.

Het deed weer even denken aan een “ouderwetse” zaterdagochtend. Geen publiek nog helaas en de kantine nog gesloten maar wel weer veel voetballende kinderen. En dat is natuurlijk waar het allemaal om draait.

 

Naast het toernooitje voor de JO8, JO9 en JO10 werd er op het hoofdveld een mini toernooitje gespeeld door de spelers van de JO14-1 en JO15-1. Door de spelers die het seizoen 2020-2021 voor deze teams uitkomen. Daarnaast was JO17-1 op pad gegaan richting Kimswerd. Zowel heen als teruglopend en op het veld in Kimswerd werd er een voetvolley-toernooitje georganiseerd. Zonnetje en muziekje erbij dus een mooie team-buildingsochtend en dat is gelukt.

 

Door het abrupte einde van de competitie was het niet altijd even makkelijk om tot de juiste teamindelingen te komen. Toch is het de technische commissie weer gelukt om vorige week de teamindelingen voor de jeugdteams te presenteren.

 

De vereniging is maar wat trots op het feit dat het seizoen 2020-2021 kan worden gestart met maar liefst 30 jeugdteams. Daarbij inbegrepen zijn 3 meisjesteams te weten MO17, MO13-1 en MO13-2. Zeerobben hoopt dat meer meisjes gaan voetballen zodat er na de zomer ook nog een MO11 kan worden ingeschreven.

 

En dan zijn er natuurlijk ook nog de Waddenrobkes. Voor spelertjes van 4 tot 6 jaar) wordt er elk jaar een interne competitie georganiseerd in het najaar en in het voorjaar. In de winter is er een speciaal winterprogramma voor deze groep. Zij voetballen elke zaterdagochtend in hun eigen arena.

 

Nu er ook een JO14 is heeft de vereniging bij de jongens in elke leeftijdscategorie teams die in competitieverband uitkomen. Naast JO14-1 komen ook JO19-1, JO17-1, JO15-1, JO12-1, JO9-1 en JO8-1 op hoofdklasse niveau uit het komend seizoen. JO13-1 en JO10-1 komen uit in de 1e klasse. M.b.t. de overige teams heeft het bestuur geprobeerd om de teams zoveel mogelijk op een passend niveau in te delen. Het is altijd afwachten of dat ook gelukt is uiteraard.

 

Op dit moment is het jeugdbestuur achter de schermen al druk bezig geweest om alle teams weer te voorzien van leiders en trainers. Dat is voor een groot gedeelte alweer gelukt maar het plaatje is nog niet rond.

 

Niemand weet nog hoe en wanneer de competitie weer van start zal gaan. Toch zijn er dus al veel teams met de voorbereiding op dat nieuwe seizoen begonnen. Na een aantal trainingen zullen velen met vakantie gaan waarna de voorbereidingen in augustus weer opgepakt worden. Zo hoop de jeugdafdeling op tijd en goed voorbereid aan de start te verschijnen met al haar jeugdteams.

 

Foto: Frans Bode.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Minister en Gedeputeerde tekenen Bestuursovereenkomst Verruiming sluiscomplex Kornwerderzand

24-06-2020

HARLINGEN - Het vernieuwen van de bruggen en verruimen van de sluis bij Kornwerderzand kan van start.

Camaru van Oostveen verlengt contract

24-06-2020

HSARLINGEN - De mondelinge overeenkomst was er natuurlijk al veel eerder maar afgelopen week werd de daad bij het woord gevoegd en ondertekende Camaru van Oostveen zijn contract wat hem wederom een seizoen aan Zeerobben verbindt.

Diploma-uitreiking leerlingen Maritieme Academie live op het water

24-06-2020

HARLINGEN - De diploma-uitreiking voor leerlingen in het vo-onderwijs is dit jaar door alle corona regels anders dan anders.

Reacties

Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Visie Events Visie Events Food 80/20 Food 80/20 IJssalon Min12 IJssalon Min12 Greenart Production Greenart Production Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Broodje Nuchter Broodje Nuchter Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Greenart Production Greenart Production Food 80/20 Food 80/20 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Lichtboei De Lichtboei Broodje Nuchter Broodje Nuchter Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona The Shamrock The Shamrock HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Hubo-Faber Hubo-Faber