Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Van 11 t/m 13 september 2020 verandert de Dokkade/Nieuwe Willemskade weer in een culinair walhalla. Volop verwennerij, genieten van (live) muziek en de mooiste blik op zee!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zeerobben start met nieuw seizoen

24-06-2020

HARLINGEN - Het was zaterdag alweer gezellig druk op het Oostersportpark.

Zeerobben start met nieuw seizoen Keeper en verdediger zijn net te laat en dus wordt er gescoord. Het hoort allemaal bij de eerste voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Er worden alweer volop wedstrijden gespeeld op het Oostersportpark. Foto: Frans Bode.

Het deed weer even denken aan een “ouderwetse” zaterdagochtend. Geen publiek nog helaas en de kantine nog gesloten maar wel weer veel voetballende kinderen. En dat is natuurlijk waar het allemaal om draait.

 

Naast het toernooitje voor de JO8, JO9 en JO10 werd er op het hoofdveld een mini toernooitje gespeeld door de spelers van de JO14-1 en JO15-1. Door de spelers die het seizoen 2020-2021 voor deze teams uitkomen. Daarnaast was JO17-1 op pad gegaan richting Kimswerd. Zowel heen als teruglopend en op het veld in Kimswerd werd er een voetvolley-toernooitje georganiseerd. Zonnetje en muziekje erbij dus een mooie team-buildingsochtend en dat is gelukt.

 

Door het abrupte einde van de competitie was het niet altijd even makkelijk om tot de juiste teamindelingen te komen. Toch is het de technische commissie weer gelukt om vorige week de teamindelingen voor de jeugdteams te presenteren.

 

De vereniging is maar wat trots op het feit dat het seizoen 2020-2021 kan worden gestart met maar liefst 30 jeugdteams. Daarbij inbegrepen zijn 3 meisjesteams te weten MO17, MO13-1 en MO13-2. Zeerobben hoopt dat meer meisjes gaan voetballen zodat er na de zomer ook nog een MO11 kan worden ingeschreven.

 

En dan zijn er natuurlijk ook nog de Waddenrobkes. Voor spelertjes van 4 tot 6 jaar) wordt er elk jaar een interne competitie georganiseerd in het najaar en in het voorjaar. In de winter is er een speciaal winterprogramma voor deze groep. Zij voetballen elke zaterdagochtend in hun eigen arena.

 

Nu er ook een JO14 is heeft de vereniging bij de jongens in elke leeftijdscategorie teams die in competitieverband uitkomen. Naast JO14-1 komen ook JO19-1, JO17-1, JO15-1, JO12-1, JO9-1 en JO8-1 op hoofdklasse niveau uit het komend seizoen. JO13-1 en JO10-1 komen uit in de 1e klasse. M.b.t. de overige teams heeft het bestuur geprobeerd om de teams zoveel mogelijk op een passend niveau in te delen. Het is altijd afwachten of dat ook gelukt is uiteraard.

 

Op dit moment is het jeugdbestuur achter de schermen al druk bezig geweest om alle teams weer te voorzien van leiders en trainers. Dat is voor een groot gedeelte alweer gelukt maar het plaatje is nog niet rond.

 

Niemand weet nog hoe en wanneer de competitie weer van start zal gaan. Toch zijn er dus al veel teams met de voorbereiding op dat nieuwe seizoen begonnen. Na een aantal trainingen zullen velen met vakantie gaan waarna de voorbereidingen in augustus weer opgepakt worden. Zo hoop de jeugdafdeling op tijd en goed voorbereid aan de start te verschijnen met al haar jeugdteams.

 

Foto: Frans Bode.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Minister en Gedeputeerde tekenen Bestuursovereenkomst Verruiming sluiscomplex Kornwerderzand

24-06-2020

HARLINGEN - Het vernieuwen van de bruggen en verruimen van de sluis bij Kornwerderzand kan van start.

Camaru van Oostveen verlengt contract

24-06-2020

HSARLINGEN - De mondelinge overeenkomst was er natuurlijk al veel eerder maar afgelopen week werd de daad bij het woord gevoegd en ondertekende Camaru van Oostveen zijn contract wat hem wederom een seizoen aan Zeerobben verbindt.

Diploma-uitreiking leerlingen Maritieme Academie live op het water

24-06-2020

HARLINGEN - De diploma-uitreiking voor leerlingen in het vo-onderwijs is dit jaar door alle corona regels anders dan anders.

Reacties

Plaats uw familiebericht op Harlingenboeit.nl

Wo 29 april
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Zo 30 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Vr 3 juli
t/m
Wo 30 september
Za 4 juli
t/m
Zo 25 oktober
Zo 5 juli
t/m
Zo 25 oktober
Bekijk de volledige agenda
Food 80/20 Food 80/20 Greenart Production Greenart Production Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber De Lichtboei De Lichtboei
Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Broodje Nuchter Broodje Nuchter Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Greenart Production Greenart Production Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats