Van Campen & Dijkstra Harlingen

Van Campen & Dijkstra Harlingen

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517 – 212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WINter aan Zee lotenactie!

WINter aan Zee lotenactie!

Kom winkelen in Harlingen en maak kans op Ondernemend Harlingen cadeaubonnen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zeerobben nieuwsflits

18-11-2021

HARLINGEN - Met: Zeerobben O21, Bekerstunt en ALV Zeerobben online.

Zeerobben nieuwsflits Bekerstunt Zeerobben 4. Foto: Frans Bode.

Bekerstunt

Zeerobben 4 heeft afgelopen zaterdag voor een enorme stunt gezorgd in de bekercompetitie. Nadat Franeker enkele weken terug via strafschoppen uitgeschakeld werd stond nu de thuiswedstrijd tegen Heeg 3 op het bekerprogramma. Ondanks de soms wat onbesuisde acties was het een uiterst sportieve wedstrijd die Zeerobben uiteindelijk via een 5-2 overwinning naar zich toe trok. De mannen van het 3e zorgden voor de echte beversfeer door Bengaals vuur, rookbommen en vuurwerk af te steken. Het was de laatste wedstrijd voor het publiek om aanwezig te mogen zijn maar die werden niet teleurgesteld. Een wedstrijd met alles erop en eraan met uiteindelijke een prachtige 3e helft. Zij zitten straks dus weer in de koker bij de volgende loting en hopen op een aantrekkelijke tegenstander.

 

Zeerobben O21

Vorige week speelde O21 haar tweede wedstrijd van dit seizoen. Dit keer was Leovardia te gast op het Oostersportpark. Zeerobben trad aan met een heel jonge ploeg met o.a. spelers van de JO19 en JO17. De wedstrijd ging met 1-6 verloren maar het was weer een leerzame avond voor de spelers. Mooi om te zien dat de jeugd nu al af en toe ingepast wordt in dit team en zo alvast rustig kan toewerken naar de senioren.

 

Foto: Frans Bode.

 

Algemene ledenvergadering Zeerobben online

Helaas kon de algemene ledenvergadering (ALV) afgelopen maandag in het Entrepotgebouw niet doorgaan. Vanwege de huidige corona regels is een fysieke ALV op korte termijn niet mogelijk en heeft het bestuur besloten de vergadering, net als in februari dit jaar, weer online voor te zitten. Daarvoor is een nieuwe datum bekend gemaakt: maandag 29 november a.s. om 19.30 uur. Leden die niet in staat zijn om op deze wijze aan de vergadering deel te nemen worden persoonlijk nog uitgenodigd om fysiek (en Coronaproof) aanwezig te zijn in de kantine De Robbenplaat. De vergadering zal via MS-teams uitgezonden worden waarbij leden interactief kunnen deelnemen. De combinatie van leden die aanwezig zullen zijn in het clubhuis en zij die de vergadering geregistreerd via MS-teams volgen, vormen zo samen de ALV en kunnen als zodanig rechtsgeldige besluiten nemen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De praktijkondersteuner Jeugd helpt kinderen en ouders met luisterend oor en ondersteuning

18-11-2021

HARLINGEN: Vanaf juli 2021 is er een pilot gestart in samenwerking met de huisartsen en het gebiedsteam Harlingen.

Beoogd nieuwe lijsttrekker Harlinger Belang

18-11-2021

HARLINGEN - Met trots presenteren wij onze nieuwe beoogd lijsttrekker mw. Belinda Holwerda.

André van Duin en Janny van der Heijden brengen ode aan de Elfstedentocht

18-11-2021

HARLINGEN - Van 12 november t/m 26 november varen André van Duin en Janny van der Heijden de Elfstedentocht voor het televisieprogramma Denkend aan Holland.

Reacties

Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Food 80/20 Food 80/20 IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen
Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Food 80/20 Food 80/20 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus