Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws week 7-2023

22-02-2023

HARLINGEN - Met o.a.: Jeugdjournaal, Pupil van de week, Waddenrobkes (Kleutervoetbal) en De meiden van Zeerobben.

Zeerobben nieuws week 7-2023
Zeerobben VR1 verloor afgelopen zaterdag nipt met 2-1 van sc Stiens VR2. Foto: Gertjan Miedema.

Jeugdjournaal

Sommige teams hadden net dat kleine beetje geluk wat je soms nodig hebt terwijl anderen dat net tekortkwamen. Dat is voetbal en is bij de jeugd niet anders. Er gebeurde weer veel.

 

JO19

JO19-1 heeft de stijgende lijn niet weten door te trekken. Na de winst op Be Quick Dokkum werd er afgelopen zaterdag met 2-1 verloren van koploper Heerenveense Boys. Herstel was er wel voor JO19-2. Na de nederlaag van vorige week werd er nu in en tegen Bolsward met 2-2 gelijk gespeeld 

 

JO17

Bij de JO17 afdeling kwam afgelopen weekend alleen JO17-3 in actie. Zij verloren de uitwedstrijd tegen L. Zwaluwen met 3-0.

 

JO15

Bij de JO15 kwam JO15-2 niet in actie. Dat deden JO15-2 en JO15-3 wel. JO15-2 verloor uit met 5-2 van Frisia en JO15-3 deed er alles aan in de thuiswedstrijd tegen NOK maar kon niet voorkomen dat er nipt met 0-1 werd verloren.

 

Zeerobben JO15-3 verloor thuis nipt met 0-1 van sv NOK. Foto: Frans Bode.

 

JO13

Bij de JO13 groep kwam alleen JO13-2 in actie. Zij behaalden een verdienstelijk punt thuis tegen Be Quick Dokkum. Het werd 1-1.

 

JO12

JO12-1 blijft lekker gaan. Dit keer werd er met 2-6 van Oeverzwaluwen gewonnen en blijft JO12-1 in de 3e fase ongeslagen. JO12-1 sleepte thuis een mooie 1-0 overwinning op Woudsend uit het vuur en staan op een keurige 3e plaats.

 

JO11

Net niet voor JO11-1 in de uitwedstrijd tegen Frisia. Ze verloren met 3-2. Een puntje was er voor JO11-2 in de thuiswedstrijd tegen Beetgum. Het werd 2-2.

 

Pupil van de week

Hessel Smilde uit JO11-2 moet toch wel heel blij verrast zijn geweest toen hij hoorde dat hij pupil van de week mocht zijn bij de bekerwedstrijd van Zeerobben tegen Buitenpost. Het zou een lange en onvergetelijke dag worden voor Hessel. Eerst ’s ochtends om 08.45 uur al met zijn eigen team JO11-2 thuis tegen Beetgum spelen. Na een spannende wedstrijd werd het 2-2. De middag zou niet minder spannend worden.

 

Foto: Frans Bode.

 

Eerst verzamelen bij Jonas voor de wedstrijdbespreking met lunch en vervolgens naar het Oostersportpark om te kleden en de warming up te doen met de spelers. En dan uiteindelijk aan de hand van de scheidsrechter, samen met de spelers, het veld op. Vervolgens zag ook Hessel een spectaculaire bekerwedstrijd die middels strafschoppen beslist werd (8-7). Na afloop mocht Hessel de bloemen uitreiken aan de man of the match Cyrus Boerman. Kortom, de dag van Hessel kon niet meer stuk. Een onuitwisbare herinnering zo kregen spelers en staf later te horen. 

 

JO10/JO9/JO8

Ook deze groep begon weer met de competitie maar hier worden geen uitslagen en standen bijgehouden omdat het volgens de richtlijnen van de KNVB bij deze groep draait om het vergroten van het spelplezier van de pupillen.

 

Komende zaterdag

In verband met de start van de voorjaarsvakantie is er traditioneel maar een beperkt tot geen programma. Alleen JO9-3 komt thuis in actie en daarnaast zijn er nog 2 uitwedstrijden. Daarnaast zijn er altijd teams die niet stil willen staan en gaan oefenen. Dat alles maakt de zaterdag toch weer tot de mooiste dag van de week.

 

Waddenrobkes (Kleutervoetbal)

Afgelopen woensdag vond alweer de laatste training voor de Waddenrobkes plaats in de Waddenhal. Op 18 januari vond de 1e training plaats. Na 6 trainingen is het weer tijd om het veld op te gaan. Het voorjaar is in aantocht. Het is overigens niet de laatste activiteit voor de Waddenrobkes in de sporthal. Morgen vindt er nog een afsluitend toernooi plaats in de Waddenhal van 10.00 tot 12.00 uur. Voor iedereen het 1e zaalvoetbaltoernooi in misschien wel een lange voetbalcarrière. Woensdag 1 maart om 17.00 uur is de 1e training buiten op het veld op het Oostersportpark en op zaterdag 4 maart gaat de landencompetitie dan weer van start.

 

Tom Posthumus is sinds een paar weken, in het kader van zijn CIOS opleiding, trainer bij de Waddenrobkes.
Foto: Frans Bode.

 

De meiden van Zeerobben

Na de mooie 6-1 overwinning van vorige week op SJO WTTC konden de vrouwen de stijgende lijn niet doorzetten in de uitwedstrijd tegen Stiens. Wonnen de vrouwen op 8 oktober nog met 4-0 van deze ploeg, dit keer was Stiens met 2-1 de sterkste en blijven de vrouwen op de 8e plaats staan. De eerstvolgende wedstrijd voor VR1 is pas weer op 18 maart. Dan wederom een uitwedstrijd en wel bij Blauw Wit te Leeuwarden. In de poule van MO15-2 werd afgelopen zaterdag niet gespeeld en is er ook morgen geen programma. MO15-1 kwam afgelopen zaterdag wel in actie. De uitwedstrijd tegen SJO DFC stond op het programma. Om aansluiting met koploper Blauw Wit te houden moest er gewonnen worden. En daar waren de meiden zich van bewust en wonnen ze de uitwedstrijd met 0-4. Zeerobben blijft op 3 punten achterstand staan maar heeft ook een wedstrijd minder gespeeld. De competitie blijft spannend.

 

Inmiddels is de indeling voor de vrijdagavondcompetitie voor VR18+1 ook bekend geworden. Op vrijdagavond 2 december werd VR18+1 kampioen in haar poule met Mulier, Arum, Oosterlittens en Makkum. De vrouwen zijn nu ingedeeld bij FFS, ONS Sneek, SDS en vv Sneek Wit Zwart. De eerste speelronde wordt op vrijdagavond 10 maart gespeeld op het complex van FFS te Vegelinsoord.

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Zeerobben getracteerd op topaffiche in de Beker

22-02-2023

HARLINGEN - Na de eclatante bekerzege op vierde divisionist Buitenpost, werd bij Zeerobben reikhalzend uitgekeken naar de loting voor de achtste finales van afgelopen woensdag.

Enthousiasme bij leerlingen na Vestdijk Kom aan Boord

22-02-2023

HARLINGEN - Dinsdag 21 februari hebben zo’n 25 geïnteresseerde leerlingen van RSG Simon Vestdijk kennisgemaakt met de studiemogelijkheden en beroepen in de maritieme sector in het kader van de Kom aan Boord campagne.

De Vijfde Colonne

22-02-2023

HARLINGEN - Wat is ut toch fantastisch dat ur sun clupke as 'De Vijfde Colonne' bij de fc Harlingen bestaat.

Reacties

Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen CZVideoful CZVideoful Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen TeamFRL TeamFRL Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wellheat Shop Wellheat Shop The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad CZVideoful CZVideoful Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen TeamFRL TeamFRL Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats The Shamrock The Shamrock Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Karsten Wonen Karsten Wonen Wellheat Shop Wellheat Shop Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation IJssalon Min12 IJssalon Min12 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wellheat Shop Wellheat Shop Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis The Shamrock The Shamrock Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken CZVideoful CZVideoful Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wellheat Shop Wellheat Shop The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen CZVideoful CZVideoful Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 TeamFRL TeamFRL Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen
The Shamrock The Shamrock Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation CZVideoful CZVideoful Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12