Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!

Zeerobben nieuws week 38 - 2023

29-09-2023

HARLINGEN - Met deze week De Waddenrobkes, Het Jeugdjournaal en de Meiden van Zeerobben.

Zeerobben nieuws week 38 - 2023 Een onderonsje op het Oostersportpark afgelopen zaterdag. JO9-1 speelde tegen JO9-2. Foto: Wies Procee.

Waddenrobkes

Het kleutervoetbal bij Zeerobben kan op steeds meer kinderen rekenen. Ook afgelopen week konden de trainsters Stephanie de Vries, Janita Boutsma en Meike Bode weer nieuwe kinderen verwelkomen. Het werkt aanstekelijk en kinderen vinden het leuk om op een speelse manier kennis te maken met voetballen. Wekelijks worden nieuwe trainingen voorbereidt en nieuwe (voetbal)spelletjes bedacht. Het is de bedoeling dat er volgende week een start wordt gemaakt met de landencompetitie die elke zaterdagochtend op het Oostersportpark om 09.00 uur begint met de vlaggenparade. Maar eerst wordt er nog heerlijk getraind o.l.v. enthousiaste trainsters.

 

Foto: Frans Bode.

 

Jeugdjournaal

Het was weer een mooie zaterdag op en rond de velden op het Oostersportpark. Wisselende resultaten zoals elke zaterdag maar desalniettemin weer volop lachende en tevreden gezichten bij zowel spelers als publiek. En zo hoort het ook. 

 

JO19

Het herstel na de nederlaag tegen Workum bleef uit want ook in en Tegen Balk wist JO19-1 niet de 3 punten binnen te slepen. De verschillen zijn miniem en Zeerobben speelt dominant maar dat is niet genoeg voor de 3 punten. Het gaat uiteindelijk om de doelpunten. Morgen nieuwe kansen thuis tegen Bolsward.

 

JO17

De bekerwedstrijden zijn gespeeld en dus maakt JO17-1 zich op voor de 6e divisie. De eerste wedstrijd werd afgelopen zaterdag in Sneek tegen ONS met 3-1 verloren. Morgen komt csv Apeldoorn naar het Oostersportpark. Tegen SJO Arum/Stormvogels bleven de punten in Arum. Het werd 6-1. JO17-3 kwam met een prachtige 8-1 overwinning terug uit Akkrum.

 

JO15

JO15-1 behaalde thuis tegen Urk een knap puntje door met 1-1 gelijk te spelen. Morgen op pad naar Steenwijk tegen d’Olde Veste die op de 2e plaats staan.

 

JO14

Thuis tegen Workum kwam JO14-1 niet in de problemen en won uiteindelijk met 4-1. JO14-2 kwam niet in actie en speelt morgen uit in en tegen Tzum.

 

JO13

Thuis tegen Balk was het nog even spannend maar uiteindelijk liep JO13-1 uit naar een 6-1 overwinning op Balk. JO13-2 heeft het zwaar in de 3e klasse en was niet opgewassen tegen Delfstrahuizen die met 13-0 fors uithaalden.

 

JO12

JO12-1 kwam met een mooie 2-4 overwinning terug uit Leeuwarden waar van FVC werd gewonnen.

 

JO11

Samen met ODV is het Zeerobben JO11-1 nog niet gelukt om punten te pakken in de zware hoofdklasse. Afgelopen zaterdag werd er met 8-0 verloren van Frisia. Morgen nieuwe kansen thuis tegen Blauw Wit.

 

JO10/JO9/JO8

Bij deze categorie doen maar liefst 9 teams mee bij aanvang van de competitie. Gezien de groei van de club zou dat aantal zo maar kunnen toenemen. In deze categorie worden geen uitslagen en standen bijgehouden. Dit is volgens de KNVB in lijn met de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van pupillen.

 

De dag van morgen

We kijken meer dan uit naar de dag van morgen als er maar liefst 13 thuiswedstrijden voor de jeugd op het programma staan. Voeg daarbij de 11 uitwedstrijden en u heeft de verklaring voor het feit dat de zaterdag de mooiste dag van de week is.

 

De meiden van Zeerobben

Na 2 overwinningen op rij n de beker hebben de vrouwen van VR1 de stijgende lijn doorgezet in de 1e competitiewedstrijd tegen Mildam. Thuis werd moeiteloos met 3-0 gewonnen. Een goede start van de vrouwen die al sinds begin augustus in training zijn. Morgen wacht de uitwedstrijd tegen VVI. Het moest er een keer van komen.

 

VR18+1 beginnen sterk

Ook op de vrijdagavondavond is er een team van Zeerobben actief in een 7x7 competitie. Vorig seizoen werden de vrouwen zowel in het najaar als in het voorjaar kampioen. Een ook dit seizoen zijn ze goed begonnen. Afgelopen vrijdagavond werd er op het Oostersportpark achtereen van Mulier, Arum 1 en Arum 2 gewonnen. De volgende speelronde is op vrijdagavond 6 oktober bij Mulier in Witmarsum.

 

Foto: Frans Bode.

 

De eerste verliespartij voor MO17-1. Na de 7-1 overwinning op Blauw Wit werd er nu thuis met 2-7 van Franeker verloren. Met een wedstrijd meer gespeeld staan de meiden nog wel aan kop. Morgen een rustdag voor MO17-1 en dan een week later weer knallen tegen Frisia.

 

De eerste verliespartij voor MO17-1 is een feit. Ze verloren met 2-7 van Franeker. Foto: Annemarie van Keulen.

 

De uitwedstrijd tegen Marrum was geen partij voor MO15-1. Zij kwamen terug met een 10-0 overwinning. Morgen weer een uitwedstrijd. Dan spelen de meisjes tegen sc Stiens.

 

 

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Fc Harlingen naar Oosterlittens op Supersunday

29-09-2023

HARLINGEN - Zondag is fc Harlingen te gast tijdens de Littenser Supersunday.

Voorbeschouwing: Zeerobben – Heerenveense Boys

29-09-2023

HARLINGEN - Voor beide teams was de start van de competitie 2023/24 een eerste klap, die in het vervolg van de competitie zich moet bewijzen als een daalder.

Verslag raadsvergadering gemeente Harlingen 27 september 2023 | PvdA Harlingen

29-09-2023

HARLINGEN - Het was afgelopen woensdag de eerste raadsvergadering na de zomervakantie.

Reacties

Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen CZVideoful CZVideoful Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Visie-Events Visie-Events Connexa Connexa
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Visie-Events Visie-Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Firma Sijtsma Firma Sijtsma Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen TeamFRL TeamFRL CZVideoful CZVideoful Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Connexa Connexa Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Milûk Milûk IJssalon Min12 IJssalon Min12
Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot TeamFRL TeamFRL Copini Opticiëns Copini Opticiëns Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Zensa Moda Zensa Moda CZVideoful CZVideoful Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie-Events Visie-Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Connexa Connexa Karsten Wonen Karsten Wonen
Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis CZVideoful CZVideoful Haarmode Cats Haarmode Cats TeamFRL TeamFRL Connexa Connexa Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie-Events Visie-Events BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Milûk Milûk Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Zensa Moda Zensa Moda Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Visie-Events Visie-Events Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok