Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws

01-12-2022

HARLINGEN - Met het Jeugdjournaal, de Meiden en de Senioren.

Zeerobben nieuws
Knap herstel van JO17-1 in de wedstrijd tegen Hoogezand nadat de teamfoto was gemaakt. Foto: Frans Bode.

Jeugdjournaal Zeerobben

Het was weer een mooie zaterdag op het Oostersportpark. Veel blijde gezichten maar natuurlijk ook teleurstellingen. Dat is wat jeugdvoetbal zo mooi maakt. De ochtend begon weer stralend met de vlaggenparade bij de Waddenrobkes.

 

JO19
Het is altijd maar weer afwachten hoe een ploeg zich herstelt na een nederlaag. JO19-1 deed dat goed door, na het verlies tegen Workum, te winnen van Trynwalden. Morgen de topper tegen LSC. JO19-2 won thuis knap met 1-0 van Workum.

JO17
Ook een goed herstel van JO17-1. Na het verlies tegen koploper Achilles was er nu geen vuiltje aan de lucht tegen Hoogezand. Het werd maar liefst 8-1. Een doordeweekse wedstrijd van JO17-2 tegen Sneek Zwart werd met 2-0 verloren. Verlies was er ook voor JO17-3. Zij verloren met 4-0 van Beetgum.


JO15
Na 3 winstpartijen en een gelijkspel was er nu verlies voor JO15-1 in de wedstrijd tegen koploper Blauw Wit. Het werd 6-0. JO15-2 blijft aan de winnende hand en won nu thuis met het kleinst mogelijk verschil van ST SDS/Nijland. Het werd 1-0. De wedstrijd tussen JO15-3 en fc Harlingen was in evenwicht. Zo ook de stand: 1-1. Als enig JO15-3 team in deze competitie doen de jongens het zeer verdienstelijk.   

JO13
De wedstrijd van JO13-1 ging niet door. JO13-2 kwam met een monsterscore terug uit Scharnegoutum waar het maar liefst 0-12 werd.    

JO12
De wedstrijd van JO12-1 tegen Franeker eindigde zoals die ook begonnen was. 0-0. JO12-2 speelde tegen AVV en verloor thuis nipt met 2-3 van de jongens van Terschelling. .   

JO11
Een spannende wedstrijd tussen de JO11-1 teams van Zeerobben en Burgum. Burgum won uiteindelijk met 5-3. Bij de wedstrijd van JO11-2 tegen fc Harlingen kon het alle kanten op. Dit keer won fc Harlingen met 4-5.

 

JO10/JO9/JO8 
Zoals bekend worden er bij de wedstrijden van deze groepen op advies van de KNVB geen uitslagen bijgehouden en daarom geen uitslagen hier.

Komende zaterdag
Morgen niet zo’n drukke zaterdag op het Oostersportpark als afgelopen zaterdag. Met 11 thuiswedstrijden spreken we dan van een relaxte zaterdag. De wedstrijden van JO15-3 en JO17-3 beginnen na het middaguur en de rest van de wedstrijden in de ochtend. Dit alles maakt de zaterdag toch weer tot de mooiste dag van de week.

 

De meiden van Zeerobben

 

Wat een ontlading bij de vrouwen van VR1 na de overwinning op DWP. Na verloren te hebben van Bolsward nu dus weer een winstpartij en hoe. Op het zware C-veld moest alles uit de kast worden gehaald tegen het fysiek veel sterkere DWP. Al na een paar minuten keken de dames tegen een achterstand aan maar op karakter werd een 2-1 overwinning over de streep getrokken. En dat werd gevierd.

 

Ontlading bij de vrouwen van VR1 na de overwinning op DWP. Foto: Frans Bode.

 

MO15-1 speelde een doordeweekse wedstrijd. Na de winst op Terschelling was er nu een 2-0 nederlaag tegen MKV. Morgen de uitwedstrijd tegen L. Zwaluwen. 

 

Wat een plezier weer bij de meiden van MO15-2. Prachtig om te zien hoeveel lol de meiden met elkaar hebben. En dat leidt natuurlijk tot successen. Afgelopen zaterdag werd er met 6-0 gewonnen van Leovardia. Morgen vroeg eruit want dan spelen de meiden al om 08.45 uur in en tegen St. Annaparochie.

 

De vrouwen van VR18+1 komen vrijdagavond voor de laatste keer dit jaar in actie. De afsluitende speelronde wordt gespeeld in Makkum. Er staat heel wat op het spel voor de vrouwen want ze voeren de ranglijst aan met 40 punten uit 16 wedstrijden. Arum volgt op 4 punten en er zijn vanavond nog 4 wedstrijden te gaan.

 

Senioren

Een mooi herstel voor Zeerobben 1 na het verlies in en tegen Stiens. Thuis tegen Frisia werd er met 3-1 gewonnen. Een mooie wedstrijd niet alleen voor het publiek maar ook voor pupil van de week Riemer Vrieswijk. Hij genoot met volle teugen en mocht na afloop van de wedstrijd een bos bloemen uitreiken aan man of the match Valentijn van Laar en uiteraard met hem op de foto.

 

Foto: Frans Bode.

 

Het wil nog niet lukken met de beloftes van Zeerobben in de reserve hoofdklasse. Dit keer werd er nipt met 2-3 van Winsum verloren. Het 3e kwam net tekort tegen Workum en verloor met 3-5. Het 4e won knap de uitwedstrijd tegen SDS met 0-2 en kruipt naar de 2e plaats op de ranglijst.

 

Klik hier voor meer Zeerobben nieuws.

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Voorbeschouwing: VVI – Zeerobben

01-12-2022

HARLINGEN - Altijd moeilijk.

Harlinger ‘Zoutsloter Kerstmarkt’ terug van weggeweest!

01-12-2022

HARLINGEN – Zaterdag 10 december a.s. wordt de Zoutsloot in Harlingen weer volledig in kerstsfeer ondergedompeld.

Help de Pieten de CatchFish te vullen

01-12-2022

HARLINGEN - Tijdens hun reis van Spanje naar Harlingen zagen Sinterklaas en de Pieten heel veel in de zee gewaaide plastic flessen drijven.

Reacties

Karsten Wonen Karsten Wonen TeamFRL TeamFRL Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie CZVideoful CZVideoful Connexa Connexa Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Visie Events Visie Events Connexa Connexa Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen TeamFRL TeamFRL Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen CZVideoful CZVideoful Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda CZVideoful CZVideoful Connexa Connexa Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE TeamFRL TeamFRL Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken
CZVideoful CZVideoful Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber TeamFRL TeamFRL Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Connexa Connexa Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje
Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen CZVideoful CZVideoful Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Connexa Connexa Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis