Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws

15-11-2022

HARLINGEN - Met Het Jeugdjournaal, Pupil van de week en de Meiden van Zeerobben.

Zeerobben nieuws
Zeerobben JO15-2 won dik van de nummer 2 ONS. Foto: Wies Procee.

Jeugdjournaal Zeerobben

 

Het zonnetje liet het afweten op de zaterdagochtend maar de voetballers niet. Integendeel. Het was weer als vanouds. Leuke wedstrijden, veel publiek en een goede sfeer.


JO19

JO19-1 maakte het zich wederom niet makkelijk. Ook afgelopen zaterdag moest een 1-0 achterstand weer omgebogen worden en wederom lukte dat. Uit bij Bolsward werd er met 1-2 gewonnen. Zaterdag speelt JO19-1 tegen de nummer 2 Workum. JO19-2 was vrij en moet zaterdag op bezoek bij ONS.

 

JO17

De topper van JO17-1 tegen koploper Blauw Wit eindigde onbeslist. Er werd niet gescoord en dus bleef het 0-0. Zaterdag wacht de verste uitwedstrijd van dit seizoen en misschien wel uit de historie. JO17-1 gaat op bezoek bij Achilles E te Enschede. Daarom geen auto’s morgen maar vervoer per bus! Er werd volop gescoord in de wedstrijd van JO17-1 tegen Stiens maar helaas scoorde Zeerobben maar 4 keer en Stiens 9 keer. Daarbij moet wel vermeld worden dat JO17-2 het enige niet-standaardteam in deze 2e fase is. JO17-3 had een dagje Terschelling. Altijd gezellig ondanks dat er met 4-1 verloren werd.

 

JO15

JO15-1 blijft vriend en vijand verbazen. De trainers Dennis Riem en Patrick Zuurmond werken echter stug en consequent door met deze talentvolle groep. Afgelopen zaterdag mochten ze spelen in het stadion van Veendam “De Lange Leegte” en kwamen “gewoon” met een 1-3 overwinning terug uit Veendam. Zaterdag wacht SJO FC Meerdijk. JO15-2 leek uit naar de topper tegen ONS maar bleek geen topper te zijn. Zeerobben was veel en veel te sterk en won met 12-0 en blijft dus koploper. Na het vervelende verlies van vorige week tegen Hielpen ging de knop weer om bij de mannen van JO15-3 en wonnen ze keurig met 1-0 van ST SDS/Nijland.

 

JO13

Een niet al te beste wedstrijd van JO13-1 leverde geen punten op. Er werd met 2-3 van Blauw Wit verloren. En na 2 overwinningen op rij moest JO13-2 haar meerdere erkennen in L. Zwaluwen. Het werd 3-0 voor de jongens uit Leeuwarden. Zaterdag nieuwe kansen tegen SJO Warga/WWS.  

JO12
Een hele spannend wedstrijd werd nipt door JO12-1 verloren van Minnertsga. Grote teleurstelling maar het publiek heeft genoten van de 4-5 verloren wedstrijd. JO12-2 was niet opgewassen tegen Blauw Wit en verloor met 5-1.  

JO11
JO11-1 blijft knokken in de hoofdklasse maar kwam afgelopen zaterdag net iets tekort tegen Be Quick Dokkum. Het werd 2-3. En Stiens was veel te sterk voor JO11-2. Er werd met dubbele cijfers verloren.

 

JO10/JO9/JO8 
Zoals bekend worden er bij de wedstrijden van deze groepen op advies van de KNVB geen uitslagen bijgehouden en daarom geen uitslagen hier.

 

Pupil van de week

Het was best een drukke dag voor Niek Sijbesma afgelopen zaterdag. Eerst zelf voetballen om 11.20 uur tegen vv Heerenveen. Vervolgens even naar huis om vervolgens vroeg in de middag weer aan te schuiven als pupil van de week bij Zeerobben 1. Het was ook best een spannende dag voor Niek maar na de foto met Max en de warming-up was het genieten. Niek zag een mooie wedstrijd die door Zeerobben werd gewonnen. Bedankt dat je er was Niek. Wij vonden het erg leuk! Veel succes nog in JO10-1 en wie weet zien we jou ooit terug als voetballer op een foto met een pupil van de week…

 


Komende zaterdag
De ene zaterdag is de andere niet. Dat geldt zeker ook voor het programma bij de jeugd. Zaterdag is het met 10 thuiswedstrijden betrekkelijk rustig op het Oostersportpark maar blijft de zaterdag de mooiste dag van de week. Voor de echte liefhebbers blijft er genoeg over om van te genieten. Bovendien komen de Waddenrobkes ook gewoon in actie.

 

De meiden van Zeerobben

De vrouwen van vrouwen 1 komen uit in de 3e klasse en treffen daarin goed voetballende tegenstanders. Na het verlies tegen Blauw Wit en ST BMJ stond voor afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Hardegarijp op het programma. Wederom een goede tegenstander maar ook Zeerobben deed het uitstekend. Na een 1-0 voorsprong kwam Hardegarijp diep in de 2e helft door een strafschop alsnog op 1-1 en werden de punten verdeeld. Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen Bolsward.

 

MO15-1 was vrij van competitieverplichtingen en heeft zaterdag een leuk reisje voor de boeg. Een uitwedstrijd naar Terschelling.

 

MO15-2 kwam ook in actie en hoe. Zij versloegen sc Franeker met 3-0. Zaterdag speelt MO15-2 om 14.45 uur uit tegen Blauw Wit.  

 

Elkaar nog even oppeppen vlak voor de wedstrijd. MO15-2 won met 3-0 van Franeker. Foto: A. van Keulen.

 

Vrijdagavond spelen de vrouwen van VR18+1 ook weer. Dit keer worden de 4 wedstrijdjes tegen Makkum, Mulier, Arum en Oosterlittens in Witmarsum gespeeld vanaf 19.30 uur.

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Lijstfoto's van Sinterklaasintocht Harlingen

15-11-2022

HARLINGEN - Sinds afgelopen zaterdag zijn Sinterklaas en zijn pieten weer in Harlingen!

Stichting Visserijdagen zoekt nieuwe bestuursleden

15-11-2022

HARLINGEN - Waaronder Bestuurslid Logistiek en Bestuurslid Sponsoring en fondswerving.

Bestemmingsplancontrole Oostpoort

15-11-2022

HARLINGEN - Op maandag 15 november vond een grootschalige handhavingsactie plaats op een gedeelte van het industrieterrein Oostpoort in Harlingen.

Reacties

TeamFRL TeamFRL Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats CZVideoful CZVideoful Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Connexa Connexa Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Connexa Connexa Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen CZVideoful CZVideoful TeamFRL TeamFRL Karsten Wonen Karsten Wonen
Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie CZVideoful CZVideoful Connexa Connexa Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber TeamFRL TeamFRL Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
TeamFRL TeamFRL Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE CZVideoful CZVideoful Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Connexa Connexa Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad