Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zeerobben nieuws

15-11-2022

HARLINGEN - Met Het Jeugdjournaal, Pupil van de week en de Meiden van Zeerobben.

Zeerobben nieuws Zeerobben JO15-2 won dik van de nummer 2 ONS. Foto: Wies Procee.

Jeugdjournaal Zeerobben

 

Het zonnetje liet het afweten op de zaterdagochtend maar de voetballers niet. Integendeel. Het was weer als vanouds. Leuke wedstrijden, veel publiek en een goede sfeer.


JO19

JO19-1 maakte het zich wederom niet makkelijk. Ook afgelopen zaterdag moest een 1-0 achterstand weer omgebogen worden en wederom lukte dat. Uit bij Bolsward werd er met 1-2 gewonnen. Zaterdag speelt JO19-1 tegen de nummer 2 Workum. JO19-2 was vrij en moet zaterdag op bezoek bij ONS.

 

JO17

De topper van JO17-1 tegen koploper Blauw Wit eindigde onbeslist. Er werd niet gescoord en dus bleef het 0-0. Zaterdag wacht de verste uitwedstrijd van dit seizoen en misschien wel uit de historie. JO17-1 gaat op bezoek bij Achilles E te Enschede. Daarom geen auto’s morgen maar vervoer per bus! Er werd volop gescoord in de wedstrijd van JO17-1 tegen Stiens maar helaas scoorde Zeerobben maar 4 keer en Stiens 9 keer. Daarbij moet wel vermeld worden dat JO17-2 het enige niet-standaardteam in deze 2e fase is. JO17-3 had een dagje Terschelling. Altijd gezellig ondanks dat er met 4-1 verloren werd.

 

JO15

JO15-1 blijft vriend en vijand verbazen. De trainers Dennis Riem en Patrick Zuurmond werken echter stug en consequent door met deze talentvolle groep. Afgelopen zaterdag mochten ze spelen in het stadion van Veendam “De Lange Leegte” en kwamen “gewoon” met een 1-3 overwinning terug uit Veendam. Zaterdag wacht SJO FC Meerdijk. JO15-2 leek uit naar de topper tegen ONS maar bleek geen topper te zijn. Zeerobben was veel en veel te sterk en won met 12-0 en blijft dus koploper. Na het vervelende verlies van vorige week tegen Hielpen ging de knop weer om bij de mannen van JO15-3 en wonnen ze keurig met 1-0 van ST SDS/Nijland.

 

JO13

Een niet al te beste wedstrijd van JO13-1 leverde geen punten op. Er werd met 2-3 van Blauw Wit verloren. En na 2 overwinningen op rij moest JO13-2 haar meerdere erkennen in L. Zwaluwen. Het werd 3-0 voor de jongens uit Leeuwarden. Zaterdag nieuwe kansen tegen SJO Warga/WWS.  

JO12
Een hele spannend wedstrijd werd nipt door JO12-1 verloren van Minnertsga. Grote teleurstelling maar het publiek heeft genoten van de 4-5 verloren wedstrijd. JO12-2 was niet opgewassen tegen Blauw Wit en verloor met 5-1.  

JO11
JO11-1 blijft knokken in de hoofdklasse maar kwam afgelopen zaterdag net iets tekort tegen Be Quick Dokkum. Het werd 2-3. En Stiens was veel te sterk voor JO11-2. Er werd met dubbele cijfers verloren.

 

JO10/JO9/JO8 
Zoals bekend worden er bij de wedstrijden van deze groepen op advies van de KNVB geen uitslagen bijgehouden en daarom geen uitslagen hier.

 

Pupil van de week

Het was best een drukke dag voor Niek Sijbesma afgelopen zaterdag. Eerst zelf voetballen om 11.20 uur tegen vv Heerenveen. Vervolgens even naar huis om vervolgens vroeg in de middag weer aan te schuiven als pupil van de week bij Zeerobben 1. Het was ook best een spannende dag voor Niek maar na de foto met Max en de warming-up was het genieten. Niek zag een mooie wedstrijd die door Zeerobben werd gewonnen. Bedankt dat je er was Niek. Wij vonden het erg leuk! Veel succes nog in JO10-1 en wie weet zien we jou ooit terug als voetballer op een foto met een pupil van de week…

 


Komende zaterdag
De ene zaterdag is de andere niet. Dat geldt zeker ook voor het programma bij de jeugd. Zaterdag is het met 10 thuiswedstrijden betrekkelijk rustig op het Oostersportpark maar blijft de zaterdag de mooiste dag van de week. Voor de echte liefhebbers blijft er genoeg over om van te genieten. Bovendien komen de Waddenrobkes ook gewoon in actie.

 

De meiden van Zeerobben

De vrouwen van vrouwen 1 komen uit in de 3e klasse en treffen daarin goed voetballende tegenstanders. Na het verlies tegen Blauw Wit en ST BMJ stond voor afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Hardegarijp op het programma. Wederom een goede tegenstander maar ook Zeerobben deed het uitstekend. Na een 1-0 voorsprong kwam Hardegarijp diep in de 2e helft door een strafschop alsnog op 1-1 en werden de punten verdeeld. Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen Bolsward.

 

MO15-1 was vrij van competitieverplichtingen en heeft zaterdag een leuk reisje voor de boeg. Een uitwedstrijd naar Terschelling.

 

MO15-2 kwam ook in actie en hoe. Zij versloegen sc Franeker met 3-0. Zaterdag speelt MO15-2 om 14.45 uur uit tegen Blauw Wit.  

 

Elkaar nog even oppeppen vlak voor de wedstrijd. MO15-2 won met 3-0 van Franeker. Foto: A. van Keulen.

 

Vrijdagavond spelen de vrouwen van VR18+1 ook weer. Dit keer worden de 4 wedstrijdjes tegen Makkum, Mulier, Arum en Oosterlittens in Witmarsum gespeeld vanaf 19.30 uur.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Lijstfoto's van Sinterklaasintocht Harlingen

15-11-2022

HARLINGEN - Sinds afgelopen zaterdag zijn Sinterklaas en zijn pieten weer in Harlingen!

Stichting Visserijdagen zoekt nieuwe bestuursleden

15-11-2022

HARLINGEN - Waaronder Bestuurslid Logistiek en Bestuurslid Sponsoring en fondswerving.

Bestemmingsplancontrole Oostpoort

15-11-2022

HARLINGEN - Op maandag 15 november vond een grootschalige handhavingsactie plaats op een gedeelte van het industrieterrein Oostpoort in Harlingen.

Reacties

Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Wellheat Shop Wellheat Shop Copini Opticiëns Copini Opticiëns Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen The Shamrock The Shamrock Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie