Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zeerobben nieuws

27-05-2022

HARLINGEN - Met de Waddenrobkes, 2e HJO bij jeugdafdeling en Pupil van de week.

Zeerobben nieuws Foto: Frans Bode.

Waddenrobkes

 

De Waddenrobkes spelen elke zaterdag hun onderlinge landencompetitie en trainen daarnaast elke woensdagmiddag. Maar ook voor hen nadert het einde van de competitie. Traditiegetrouw wordt de competitie afgesloten met een laatste speeldag met aansluitend een line-up met Zeerobben 1. En dat is dit jaar niet anders. Het mag allemaal weer dus gebeurt het allemaal weer. Daarom zal de landencompetitie zaterdag a.s. om 13.00 uur van start gaan. Vervolgens is er aansluitend de uitreiking van de penaltybokaal en dan om 15.00 uur mogen alle Waddenrobkes meelopen in de line up bij Zeerobben 1 die tegen Pelikaan S spelen. Een prachtige afsluiting van het seizoen voor de Waddenrobes. 

 

2e HJO bij jeugdafdeling Zeerobben

Onlangs werd bekend dat de jeugdafdeling een tweede Hoofd Jeugd Opleiding (HJO) heeft aangesteld. Een oude bekende keert terug op de Robbenplaat. Naast Ane Schaap is ook Laurens Bergsma volgend seizoen actief als HJO binnen onze jeugdafdeling.

 

Na het vertrek van Koos Heising vorig seizoen werd Ane Schaap aangesteld als de nieuwe HJO binnen de club. Ane is ook een kind van de club. Van jongs af aan Zeerob in hart en nieren en ondanks zijn relatief jonge leeftijd al jaren gepokt en gemazeld in het (jeugd-)trainerschap. Ook beroepsmatig houdt Ane zich al bezig met opleiden als docent lichamelijk oefening op de RSG Simon Vestdijk. Daarnaast is Ane ook nog als voetballer actief in de A-selectie.
Binnen de jeugdafdeling van Zeerobben is er altijd veel te doen en het jeugdbestuur is dan ook zeer tevreden en tros dat het onlangs een 2e HJO heeft aan kunnen stellen. Naast Ane zal Laurens Bergsma ook een gedeelte van de taken, behorend bij een HJO, op zich nemen. Laurens is ook voor velen een bekende binnen de club. Was al ongeveer 12 jaar jeugdtrainer en was de afgelopen 2 seizoenen werkzaam binnen de jeugdafdeling van LAC Frisia als trainer van de JO15-1 en de JO19-1 en was daarnaast lid van de technische jeugdcommissie. Laurens is in het bezit van UEFA C. Niet alleen Zeerobben maar ook Laurens is blij en trots dat hij weer terug is bij zijn club. Met deze 2 “voetbaldieren” kan Zeerobben volop verder met de levensader van de club: de jeugdafdeling! We zullen ongetwijfeld meer gaan horen van de plannen en ambities van deze twee enthousiaste mannen.

 

 

Pupil van de week

Tijdens de wedstrijd van Zeerobben 1 tegen PKC mocht Geert Alkema uit JO10-4 pupil van de week zijn. Het werd een mooie spannende dag voor Geert die Zeerobben nog zag terugkomen tot 3-3. De foto zegt genoeg over de middag van Geert.

 

 

Zaterdag speelt Zeerobben 1 thuis tegen Pelikaan S. Dan is het de beurt aan Stef Janssen uit JO11-1 om pupil van de week te zijn.

 

Wat is jouw volledige naam?        

Stef Janssen

Wat is jouw geboortedatum?

31-01-2011

Waar woon je? (stad)

Harlingen

Op welke school zit je en in welke groep?   

Het Wad Harlingen groep 7

Welk vak vind je op school leukst?

Gym

Wat wil je later worden?

Politieagent 

In welk team van Zeerobben speel je?

Jo-11 

Wie is of zijn jouw leider(s) en trainer(s)?

Sten Goïnga is de trainer en Marco Schotanus is de leider

Hoe lang speel je al bij Zeerobben?

3 jaar

Hoe of door wie ben jij bij Zeerobben gekomen?

Door mijn zus, die ging bij Zeerobben voetballen

Heb je een favoriete speler bij Zeerobben?

Jacob de Vries

Wat is jouw favoriete eredivisieclub?

Ajax

Wat is jouw favoriete club in het buitenland?

Barcelona

Wie is jouw favoriete speler in het betaalde voetbal?

Lionel Messi

Heb jij nog familie en/of vrienden die ook bij Zeerobben voetballen?

Ja, mijn vader is ass. trainer van het eerste. En van mijn eigen team Sem, Stijn, Serkan en Roan onze keeper.

Wat is jouw lievelingseten en drinken?

Patat en cola

Heb jij, naast voetballen natuurlijk, nog andere hobby’s?

Gamen en Youtube kijken.

 


 

Meer nieuws

Zeerobben JO15 en JO17 door op Euro Sportringtoernooi

27-05-2022

HARLINGEN - JO15-1 en JO17-1 zijn donderdagochtend vertrokken richting Hamont (België) voor deelname aan een internationaal toernooi.

Het Alternatief 110 bij Omroep RSH

27-05-2022

HARLINGEN - Vandaag 27 mei zit de bliepjes en bloepjes maestro op de camping en is het aan Tiede en Peter om de alternatief avond in goede banen te leiden.

U2 Onair bij Omroep RSH

27-05-2022

HARLINGEN - Van 10.00 – 11.00 uur zaterdag 28 mei 2022, presentatie en samenstelling door Dorus Breidenbach.

Reacties

BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot TeamFRL TeamFRL Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Wellheat Shop Wellheat Shop Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Wellheat Shop Wellheat Shop Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen