Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zeerobben nieuws

24-03-2022

HARLINGEN - Met nieuws van De meiden de senioren van Zeerobben en nieuwe outfits jeugdleiders en trainers.

Zeerobben nieuws Zeerobben juicht terwijl Franeker baalt en het nog niet kan geloven. De 1-2 is een feit. Foto: Gertjan Miedema.

De meiden van Zeerobben

De meisjes van MO13-1 blijven maar doorgaan met winnen. Na de ruime overwinning van vorige week op GAVC was er afgelopen zaterdag een afgetekende 0-9 overwinning op SJO Feanstars uit Surhuisterveen. Dit ondanks het vroege tijdstip van 09.00 uur. De meiden zaten al vroeg in de auto en waren uitgeslapen dus. Zaterdagmorgen wederom een uitwedstrijd voor MO13. Dan treffen ze de nummer 2 van de ranglijst SJO DFC.

 

De wedstrijd van MO15 ging niet door afgelopen zaterdag. Morgen zijn de meiden vrij.

 

De derby tegen Franeker blijft altijd iets bijzonders zo bleek afgelopen zaterdag maar weer. Gezien de stand op de ranglijst zou het een makkelijke middag moeten worden maar dat werd het alleszins. In de 1e helft kwam Franeker op een 1-0 voorsprong maar Zeerobben wist net voor de rust de 1-1 te scoren. Met de wind in de rug ging het de 2e helft een stuk beter en werd er nog 1 keer gescoord. Een zwaar bevochten 1-2 overwinning derhalve. Zaterdag spelen de vrouwen om 14.00 uur een thuiswedstrijd tegen ST Dronrijp/Foarut.


De senioren

Het 4e elftal was het enige seniorenteam bij de mannen die met de 3 punten aan de haal gingen. Thuis werd er na een 0-1 achterstand toch nog met 2-1 gewonnen van Franeker.

 

Hetzelfde scenario derhalve als bij VR1. Verder was er verlies voor het 3e tegen vv Nijland.

 

De beloftes en het 1e reisden beiden af naar Winsum. De beloftes verloren in de 93e minuut zuur met 1-2 daar waar een puntje wel verdiend was geweest.

 

Het 1e nam met een 1-1 eindstand wel een puntje mee naar Harlingen maar deed zichzelf daarmee tekort. Het 4e heeft morgen een vrije dag. Het 1e en de beloftes treffen beiden thuis Drachtster Boys en het 3e gaat op bezoek bij L. Zwaluwen. 

 

Nieuwe outfits jeugdleiders en trainers Zeerobben

Het zal de directieleden en medewerkers van Zeerobbens Hoofd Jeugdsponsor FROONACKER VAN DE WITTE met trots vervullen dat hun naam en logo vermeld staan op de nieuwe trainingspakken die Zeerobben voor de jeugdtrainers heeft kunnen aanschaffen uit o.a. het legaat dat door de veel te vroeg overleden Wilfred Boers was nagelaten aan Zeerobben.

Binnen het netwerk van de Businessclub Zeerobben liepen er diverse lijntjes tussen Wilfred Boers enerzijds en Anne Bergsma en Martin Kingma van Froonacker anderzijds. Zakelijk, persoonlijk en sportief (voetbal en golf). Allemaal betrokken bij elkaar en met Zeerobben. Het overlijden van Wilfred raakte iedereen zeer. Het legaat dat hij Zeerobben naliet maakte diepe indruk. En dat Zeerobben vanuit dat legaat nieuwe en functionele kleding aanschafte voor de technische staf bij alle jeugdteams en daar de sponsoruiting van FROONACKER VAN DE WITTE op terug liet komen voelt letterlijk en figuurlijk als een warme jas en een respectvolle herinnering aan Wilfred.

 Onlangs nam Hoofd Jeugdopleiding Ane Schaap namens Zeerobben de kleding symbolisch in ontvangst van Anne Bergsma, Rein Pieter van de Witte en Martin Kingma van FROONACKER VAN DE WITTE. Allemaal blijde gezichten met dierbare herinneringen aan Wilfred Boers. Foto: Frans Bode.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

In memoriam Jan Meester

24-03-2022

HARLINGEN - We hadden hem al een poos niet meer gezien, vrolijk door de stad fietsend met zijn kwajongens uitdrukking, pretoogjes en gulle lach...

Parkeren en verkeerszaken rondom afscheidsbijeenkomst Piet Paulusma

24-03-2022

HARLINGEN - Op vrijdag 25 maart kan iedereen die dat wil afscheid nemen van Piet Paulusma.

Reacties

Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Haarmode Cats Haarmode Cats Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns The Shamrock The Shamrock Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor The Shamrock The Shamrock Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas