Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zeerobben nieuws week 9

09-03-2023

HARLINGEN - Met deze week: Het jeugdjournaal, De meiden en Bekervoetbal.

Zeerobben nieuws week 9 Na 4 wedstrijden winst op rij verloor JO12-1 afgelopen zaterdag van Joure. Foto: Frans Bode.

Jeugdjournaal

 

Afgelopen zaterdag werd de krokusvakantie afgesloten en dus was er nog niet een volledig programma. Toch waren er teams die wel in actie kwamen en bovendien was het de zaterdag van de start van de voorjaarscompetitie voor de Waddenrobkes. Komende zaterdag weer een bijna volledig programma.

 

JO19

Zowel de 19-1 als de 19-2 hadden nog een vrij weekend. Morgen speelt JO19-1 wel weer voor de competitie. Wil JO19-1 nog een rol van betekenis gaan spelen in de hoofdklasse dan moet er morgen gewonnen worden van de koploper CVVO. JO19-2 heeft nog een vrij weekend.

 

JO17

Na de 0-2 thuisnederlaag tegen Blauw Wit was er een knap herstel in de uitwedstrijd tegen DZOH. De lange rit naar Emmen leverde 3 punten op door een knappe 1-4 overwinning. Zeerobben rukt op naar de 3e plaats en treft dit weekend op het Oostersportpark de nummer 2 van de ranglijst Urk. JO17-2 en JO17-3 kwamen niet in actie.

 

JO15

JO15-1 blijft zich vastbijten in het divisieniveau. Na de 1-0 overwinning op Frisia stond nu de uitwedstrijd tegen Assen op het programma. En ook deze lange rit leverde 3 punten op. In Assen werd er met 1-3 gewonnen. JO15-2 speelde niet en JO15-3 ging met 4-0 onderuit tegen SJO WTTC. Zaterdag wel weer competitie voor beiden tegen resp. Be Quick D en Frisia.

 

JO13

JO13-1 kwam niet in actie afgelopen zaterdag en moet nu thuis aantreden tegen QVC. En ook een vrij weekend voor JO13-2 dat zaterdagmorgen op bezoek gaat bij SJO DFC.

 

JO12

JO12-1 is de 3e fase goed begonnen door 4 keer op rij te winnen. Daar kwam afgelopen zaterdag een einde aan. Thuis werd er met 2-5 van Joure verloren. Zeerobben voert nog steeds de ranglijst aan en moet tegen de nummer 2 ST IJVC/Blauwhuis. JO12-2 kwam niet in actie maar treft zaterdag Workum.

 

JO11

De JO teams kwamen niet in actie maar moeten morgen weer aan de bak. De streekderby tegen Franeker staat voor JO11-1 op het programma en JO11-2 gaat op bezoek bij Frisia.

 

JO10/JO9/JO8

Bij deze categorie worden geen uitslagen en standen gepubliceerd door de bond. Hier draait het om het vergroten van het spelplezier van de pupillen. Maar morgen komen de JO10-1 t/m JO10-3, de JO9-1 t/m JO9-3 en de JO8-1 en de JO8-2 allemaal in actie.

 

 

Komende zaterdag

We worden weer een beetje blij als we het programma van komend weekend zien. Weer veel jeugdvoetbal op het Oostersportpark met maar liefst 22 wedstrijden. 22 zult u denken? Oké, daar zijn dan wel 12 wedstrijdjes van de Waddenrobkes bij. Daarnaast gaan er nog eens 12 teams de provincie in. Dat alles maakt de zaterdag tot de allermooiste dag van de week. Vanaf 08.45 starten de eerste wedstrijden.

 

De meiden van Zeerobben

Ook een rustig weekend voor de meiden van Zeerobben. Alleen MO15-2 kwam in actie. De topper tegen Franeker stond op het programma. MO15-2 was koploper in de 2e klasse (3e fase) maar moet na de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Franeker (1-4) die koppositie afstaan aan Terschelling en Franeker. Beiden hebben 13 punten.

Zeerobben volgt op 1 puntje. zaterdag gaan de meiden naar St. Annaparochie.

 

MO15-2 verloor de topper thuis tegen Franeker met 1-4. Foto: Frans Bode.

 

MO15-1 had een vrij weekend maar speelt morgen wel weer. Dan komt Sneek Wit Zwart naar het Oostersportpark. De vrouwen van VR1 hadden een vrij weekend en zagen ook nog een keer de oefenwedstrijd tegen Grootegast worden afgelast. Komende zaterdag ook nog vrij voor VR1 die pas op 18 maart weer moeten tegen Blauw Wit.

 

De competitie voor VR18+1 gaat vrijdagavond ook weer van start. Zeerobben sloot het najaar af met het kampioenschap maar dat ligt achter ze. Vanaf nu begint iedereen weer op 0. Zeerobben is ingedeeld bij FFS, ONS Sneek, Sneek Wit Zwart en SDS. De eerste ronde wordt vrijdagavond gespeeld in Vegelinsoord bij FFS.

 

Bekervoetbal jeugdteams

Zowel JO19-1 als ook JO15-1 van Zeerobben zitten nog steeds in de beker. Het is een tijdje rustig geweest maar afgelopen week is de loting voor de volgende ronde geweest. JO19-1 gaat het in een uitwedstrijd opnemen tegen HZVV uit Hoogeveen. Deze ploeg komt net als Zeerobben uit in de hoofdklasse. De ploeg staat met 2 winst- en 1 verliespartij op een 5e plaats. De wedstrijd wordt op zaterdag 25 maart om 15.00 uur in Hoogeveen gespeeld.

 

JO15-1 heeft een thuiswedstrijd geloot. Zij treffen FC Assen. En dat is geen onbekende voor Zeerobben. Sterker nog, ze speelden afgelopen weekend tegen elkaar in Assen waar Zeerobben met 1-3 won. Maar de staf zal zeker ook weten dat behaalde resultaten in het verleden…

De thuiswedstrijd tegen FC Assen wordt ook op 25 maart gespeeld om 10.30 uur.

 

JO15-1 moet het voor de beker thuis opnemen tegen FC Assen. Foto: Frans Bode.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Het Alternatief 128 bij Omroep RSH

09-03-2023

HARLINGEN - Vrijdag 9 maart is er wederom een Alternatief.

Leerlingen VMBO Maritiem & Techniek koppelen schepen voor examen

09-03-2023

HARLINGEN - “Goedemorgen Harlingen Haven, we gaan vandaag weer een dagje koppelen en varen in de Willemshaven”, klinkt het door de marifoon.

Contouren nieuw wandelpad worden zichtbaar

09-03-2023

HARLINGEN - Langzaam maar zeker worden de contouren van het nieuwe wandelpad tussen de Westerzeedijk en Plan Zuid zichtbaar.

Reacties

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen The Shamrock The Shamrock Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten CDA Harlingen CDA Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wellheat Shop Wellheat Shop Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber TeamFRL TeamFRL
Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen TeamFRL TeamFRL Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis