Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zeerobben nieuws 19-11-2022

24-11-2022

HARLINGEN - Met o.a.: Het Jeugdjournaal en de Meiden.

Zeerobben nieuws 19-11-2022 Zeerobben JO11-2 won in een spannende wedstrijd met 4-3 van FVC. Foto: Frans Bode.

Jeugdjournaal Zeerobben

Dat de ene zaterdag de andere niet is bleek afgelopen weekend wel weer. Waar het de ene week mee zit kan het de andere week weer net tegen zitten. Dat hoort ook bij het jeugdvoetbal en maakt je uiteindelijk weer sterker.
 

JO19
Het lukte JO19-1 steeds maar weer om een opgelopen achterstand om te zetten in een overwinning maar afgelopen zaterdag niet. Tegen de nummer 2 Workum kwam JO19-1 nog wel terug tot 1-1 maar moest uiteindelijk met 1-3 de overwinning aan Workum laten. JO19-2 kwam niet in actie.

JO17
Jammer dat de lange uitreis van JO17-1 naar Enschede niet beloond werd met een puntje. Men was er dicht bij maar verloor uiteindelijk met 2-1 van de koploper Achilles. Wel een mooie ervaring rijker. Voetballen in de jeugd tegen Enschede. Het is niet velen gegeven. Door JO17-2 werd een prachtige 2-3 overwinning uit het vuur gesleept tegen ST SDS/Nijland. JO17-3 verloor met 0-2 van Minnertsga maar is wel een mooie teamfoto rijker.

JO15
En dan het sprookje van JO15-1. Er waren twijfels bij velen maar kijk wat de ploeg tot nu toe gepresteerd heeft. Vorige week al de knappe 1-3 overwinning in en tegen Veendam en afgelopen zaterdag werd in de slotseconden een 3-2 overwinning behaald tegen SJO FC Meerdijk. Hierdoor heel knap op een 3e plaats en dan hebben we het wel over divisievoetbal. Morgen een nieuwe uitdaging als ze op bezoek gaan bij koploper Blauw Wit. JO15-2 kwam niet in actie. De wedstrijd van JO15-3 werd afgelast en zij maken zich nu op voor de stadsderby.  

JO13
JO13-1 was niet opgewassen tegen het fysieke geweld van Zwaagwesteinde en verloor met 6-0. JO13-2 speelde een mooie doelpuntrijke wedstrijd tegen SJO Warga/WWS en won met 7-3 en doet daarmee weer mee in de strijd om de koppositie.   

JO12
JO12-1 was met 0-3 te sterk voor Bolsward. Helaas geen punten voor JO12-2. Zij verloren thuis met 0-3 van SJO AVC/Tzummarum.   

JO11
JO11-1 kwam afgelopen weekend niet in actie. JO11-2 kwam wel in actie en behaalde een mooie 4-3 overwinning op FVC.

 

JO10/JO9/JO8 
Zoals bekend worden er bij de wedstrijden van deze groepen op advies van de KNVB geen uitslagen bijgehouden en daarom geen uitslagen hier.

Komende zaterdag
Morgen is weer zo’n heerlijke drukke zaterdag op het Oostersportpark. Van vroeg tot laat veel jeugdvoetbal met zowel prestaties als recreatief voetbal. Voor een ieder wat. Het zal weer puzzelen worden met de kleedaccommodatie maar ondanks dat het soms behelpen is blijft de zaterdag de mooiste dag van de week.

 

De meiden van Zeerobben

We beginnen vandaag de meiden van Zeerobben met het verhaal van MO15-1. Zij hadden een mooi reisje voor de boeg richting Terschelling. Een ploeg waar ze vaker tegen speelden en waar de krachtsverschillen miniem zijn. Zo bleek ook afgelopen zaterdag wel weer. Met de rust stonden de meiden met 2-1 achter maar na de rust sleepten ze uiteindelijk een 3-2 overwinning uit het vuur. Wat een mooie prestatie en met Terschelling weer koploper in de 2e fase.

 

De topper op Terschelling werd door MO15-1 met 2-3 gewonnen. Foto: A. Huitenga.

 

De wedstrijd van MO15-2 ging helaas niet door. Morgen mogen ze weer. Dan thuis tegen Leovardia.

 

De vrouwen van VR18+1 speelden afgelopen vrijdagavond weer. Dit keer in Witmarsum. En de vrouwen deden het uitstekend. Alleen de wedstrijd tegen Arum ging verloren. De overige wedstrijden tegen Makkum, Oosterlittens en Mulier werden allemaal gewonnen. Vrijdag 2 december is de laatste speelronde.

 

De vrouwen van VR1 konden geen goed vervolg geven aan het gelijke spel van vorige week tegen Hardegarijp. In en tegen Bolsward werd er met 3-0 verloren.  Morgen opnieuw proberen thuis tegen DWP.

 

Foto’s: A. Huitenga en Frans Bode.

Meer nieuws

Gemeente Harlingen lanceert 'Werken bij Harlingen' website

24-11-2022

HARLINGEN - De gemeenteraad van Harlingen heeft besloten flink te investeren in de gemeentelijke organisatie.

Er was eens... Tom Waits

24-11-2022

HARLINGEN - Een leuke uitzending rondom de muziek van de zanger Tom Waits gepresenteerd door Roeland Aalfs voor Omroep RSH op vrijdag 25 november tussen 18.00 en 19.00 uur!

Herinnering aan Japie Ruttel

24-11-2022

HARLINGEN - Mien broers Simon, Bennie en ik (Wiebe) hewwe woensdag in Marssum ofskied nomen van onze neef Japie ‘Ruttel’ Westra.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken
Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten