Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws

03-02-2023

HARLINGEN - Met o.a. Het Jeugdjournaal, Frisia Zout nieuwe shirtsponsor, De Meiden, Senioren en Darts.

Zeerobben nieuws
Het nieuwe team JO8-2 speelde haar eerste thuiswedstrijd tegen SDS. Foto: Wies Procee.

Jeugdjournaal

Omdat nog niet alle teams in actie kwamen was er nog een beperkt programma maar ook dat zorgde alweer voor een gezellig Oostersprotpark. Morgen weer een volledig programma.

 

JO19

De JO19 groep kwam nog niet in actie. Zij beginnen morgen aan de 3e fase. Voor JO19-1 betekent dat een uitwedstrijd tegen Balk en JO19-2 gaat op bezoek bij Workum.

 

JO17

JO17-1 had meteen een zware uitwedstrijd tegen GVAV Rapiditas uit Groningen op het programma staan. Lang leek Zeerobben de 3 punten mee naar Harlingen te nemen maar in de laatste minuten scoorde GVAV nog de 1-1. Jammer maar ook dat hoort bij voetbal. Morgen weer een uitwedstrijd. Dit keer richting Emmeloord voor de wedstrijd tegen Flevo Boys. JO17-2 start morgen met een thuiswedstrijd tegen Ouwe Syl en JO17-3 gaat op bezoek bij Blauw Wit.

 

JO15

JO15-1 is de competitie in de divisie begonnen met een 1-1 gelijkspel tegen vv Heerenveen na een 0-1 achterstand. Morgen weer een verre reis voor de jongens naar Hoogezand. Ook Hoogezand speelde haar 1e wedstrijd na de winterstop gelijk. Tegen Frisia werd het 2-2.JO15-2 gaat morgen op bezoek bij Drachtster Boys en JO15-3 speelt thuis tegen St. Anna.

 

JO13

Ook JO13-1 hervat morgen de competitie weer. Zij spelen thuis tegen Bolsward. Even later speelt ook JO13-2 haar eerste wedstrijd na de winterstop. Zij ontvangen Marrum.

 

Frisia Zout nieuwe shirtsponsor bij Zeerobben

Frisia Zout BV, bekend onderdeel van ESCO-SALT en één van de grootste werkgevers van Harlingen, heeft zich geschaard onder de shirtsponsors van Zeerobben. Sinds afgelopen zaterdag dragen de spelertjes van Zeerobben JO12-1 met trots hun groen-witte shirts met de opdruk Frisia Zout BV op de borst.

 

Reden voor dank, trots en tevredenheid bij bestuur en sponsorcommissie van Zeerobben en ook reden voor een uniek bezoek aan dit indrukwekkende bedrijf aan de Lange Lijnbaan door spelers, staf en bestuurslid sponsorzaken Dirk Arends, uiteraard vergezeld door clubfotograaf Frans Bode om dit alles vast te leggen op de gevoelige plaat. Een leuk filmpje over dit bezoek is te bekijken via het TikTok account van Zeerobben.

 

Het gezelschap werd uiterst vriendelijk en gastvrij ontvangen door algemeen directeur Bart Hendriks van Frisia Zout. De rondleiding leidde onder andere ook langs diverse burelen van medewerkers van Frisia Zout met een Zeerobben-signatuur, zoals dat overigens ook geldt voor de leider van de JO12-1,  Marco Schotanus. Samen met de jeugdige en enthousiaste trainer Sten Goïnga vormt hij de staf van dit leuke team. Ter plekke werden de shirts uitgereikt en gingen ze trots op de foto tussen de gigantische zoutbergen. De shovel was groot genoeg om met het hele team in te poseren. Het leverde een heel bijzonder plaatje op.

 

En dat de sponsoring stimulerend werk bleek afgelopen zaterdag al direct. De wedstrijd tegen sc Bolsward werd met 5-3 gewonnen.

 

 

JO12

Na de ontvangst van het nieuwe tenue van sponsor Frisia Zout werd meteen de eerste de beste wedstrijd in de 3e fase met 5-3 van Bolsward gewonnen. Morgen gaan ze op bezoek bij ONS te Sneek. JO12-2 kwam ook prima uit de startblokken. Er moest hard voor gewerkt worden maar de 2-1 overwinning op Sneek Wit Zwart smaakte goed. JO12-2 komt morgen al vroeg in actie. Om 08.45 is Bolsward de tegenstander op het Oostersportpark.

 

JO11

Lang leek er geen vuiltje aan de lucht voor JO11-1 in de thuiswedstrijd tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg. Maar toen de tegenstander sterk terugkwam werd het nog heel spannend waarbij beide ploegen voor de winst gingen. Het werd uiteindelijk 4-4. Morgen al vroeg op pad richting LSC. Wat ook een prachtige start voor JO11-2 dat uit met 2-5 van Blija won. Morgen spelen ze thuis tegen ST Ouwe Syl/CVO.

 

JO10/JO9/JO8

Ook deze groep begon weer met de competitie maar hier worden geen uitslagen en standen bijgehouden omdat het volgens de richtlijnen van de KNVB bij deze groep draait om het vergroten van het spelplezier van de pupillen. Wel kan nog vermeld worden dat JO8-2 als nieuw team haar eerste thuiswedstrijd in competitieverband speelde tegen SDS en dat ging wederom uitstekend.

 

Komende zaterdag

Zaterdag dus weer een volledig programma. Er staan voor de jeugdafdeling 12 thuis- en 12 uitwedstrijden op het programma. Met de nog steeds voortdurende verbouwing van de kleedkamers wordt het weer puzzelen. Maar ondanks dat blijft de zaterdag de mooiste dag van de week. Ook dit weekend weer.

 

De meiden van Zeerobben

Wat een prachtige dag was het voor de meiden van Zeerobben.

 

MO15-1 won haar 2e wedstrijd op rij. Dit keer werd er nipt van Heerenveense Boys gewonnen met 2-1. Dat brengt Zeerobben op een gedeelde 1e plaats samen met Blauw Wit. Zaterdagmorgen gaan de meisjes richting Oudehaske.

 

En ook de tweede overwinning op rij voor MO15-2. Zij speelden uit tegen Bolsward en kwamen luid juichend met een 0-3 overwinning terug uit Bolsward. Zaterdag de thuiswedstrijd tegen stadgenoot fc Harlingen.

 

De vrouwen van VR1 hadden nog een vrij weekend maar voor hen begint dan ook de competitie weer. Meteen een pittige uitwedstrijd. Ze gaan namelijk op bezoek bij koploper Sneek Wit Zwart. Maar in de 3e klasse is geen enkele wedstrijd een “makkie”.

 

Kunnen de vrouwen morgen voor een stunt zorgen tegen koploper Sneek Wit Zwart? Foto: Frans Bode.

 

Senioren

Het 1e deed hele goede zaken door thuis met 2-0 van Sneek Wit Zwart te winnen. Zaterdag de uitwedstrijd tegen Joure.

 

Het 2e kreeg goede mogelijkheden tegen Staphorst maar kwam toch op een 1-0 achterstand. In de slotfase werd de stand gelijkgetrokken via een strafschop. Daar bleef het bij en na de winst van vorige week toch weer een puntje.

 

Ook het 3e heeft goed overwinterd. Thuis tegen Waterpoort Boys werd er met 2-1 gewonnen. De absolute kraker in de kelderklasse ging helaas niet door. Tegenstander SDS moest verstek laten gaan. Maar wat in het vat zit…

 

Toch nog een puntje voor de beloftes in de hoofdklasse. Thuis tegen Staphorst werd het 1-1. Foto: Frans Bode.

 

Mooie dartsavond bij Zeerobben

Het kon bijna niet anders na zo’n mooie voetbalzaterdag. Die moest wel in stijl worden afgesloten met een fantastisch dartstoernooi. En zo geschiedde. Met bijna 100 deelnemers was het een plekje zoeken in de Robbenplaat. De buiten geplaatste tent met verwarming bewees haar dienst ‘s middags en ‘s avonds. Het werd een lange avond waarbij de gezelligheid de boventoon voerde. Maar er werd natuurlijk uiterst fanatiek en sportief om de legs gespeeld. Aan het einde van de avond/begin van de nacht konden Dennis Schoot en Dirk Arends de prijzen uitreiken. Maar niet voordat ze uiteraard de hoofdsponsor DecWitteBouw2000 hadden bedankt, DJ Vivaro, het kantinepersoneel en Bert Medema Dartbanen Verhuur.

 

Uitslag Jeugd:

  1. Sylvan Steenwijk
  2. Sven Alkema

 

 

Uitslag Vrouwen:

  1. Stephanie de Vries
  2. Shalina Pander
  3. Luna v.d. Bosch
  4. Iris Feenstra

 

 

Uitslag mannen:

  1. Albert Beuker (2e keer)
  2. Rick Amels
  3. Marcel Amels

De hoogste uitgooi (109) was voor David v.d. Pol.

 

 

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep RSH

03-02-2023

HARLINGEN - Zaterdag 4 februari 2023 is er van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep RSH weer een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 5 - 2023

03-02-2023

HARLINGEN - Bekendmakingen van de gemeente Harlingen van 30-1 t/m 3-2-2023.

Bibliotheek Harlingen helpt mensen die moeite hebben met lezen

03-02-2023

HARLINGEN - Het lijkt zo gemakkelijk, een whatsapp met de mobiel versturen, de krant lezen of de treinreis plannen op internet.

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot CZVideoful CZVideoful Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Connexa Connexa Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje TeamFRL TeamFRL Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen
Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Connexa Connexa Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen CZVideoful CZVideoful TeamFRL TeamFRL Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zensa Moda Zensa Moda
TeamFRL TeamFRL Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Connexa Connexa CZVideoful CZVideoful Karsten Wonen Karsten Wonen
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen CZVideoful CZVideoful TeamFRL TeamFRL Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Connexa Connexa Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen
CZVideoful CZVideoful Connexa Connexa Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen