Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zeerobben nieuws

26-01-2023

HARLINGEN - Met o.a.: Het Jeugdjournaal, De Waddenrobkes en De Meiden.

Zeerobben nieuws Blije gezichten bij de meiden van MO15-2 na de 3-0 overwinning op Beetgum. Foto: Annemarie van Keulen.

Jeugdjournaal

Het was afgelopen zaterdag de zaterdag van de herstart. Na een paar weken winterstop begon voor veel teams de competitie (3e fase) weer. Nog niet voor iedereen. De bovenbouw hervat zaterdag of 4 februari de competitie weer.

 

JO17

JO17-1 begint overmorgen de competitie weer met een uitwedstrijd tegen GVAV Rapiditas uit Groningen. Ter voorbereiding hierop oefenden ze afgelopen zaterdag tegen Frisia JO17-1 en ondanks het feit dat Frisia nog een divisie hoger speelt won Zeerobben keurig met 3-1.

 

JO15

Ook voor JO15-1 begint zaterdag de zware competitie in de 6e divisie weer met een thuiswedstrijd tegen vv Heerenveen. Afgelopen zaterdag ging de oefenwedstrijd tegen Joure met 0-2 verloren.

 

JO12

JO12-1 had afgelopen zaterdag nog vrijaf maar begint ook aan de 3e fase van de competitie met een thuiswedstrijd tegen Bolsward. JO12-2 kende een prachtige zaterdag. In de 2e fase nagenoeg alles verloren maar dan in de 3e fase sterk beginnen en meteen een 2-1 overwinning boeken op Sneek Wit Zwart. Dat smaakt naar meer.

 

JO12-2 won de eerste wedstrijd in de 3e fase met 2-1 van Sneek Wit Zwart. Foto: Frans Bode

 

JO11

JO11-1 kwam nog niet in actie en beginnen zaterdagmorgen aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg. JO11-2 kwam al wel in actie en won de thuiswedstrijd tegen St. Annaparochie met 3-0. Morgen de uitwedstrijd tegen Blija.

 

JO10/JO9/JO8

Ook deze groep begon weer met de competitie maar hier worden geen uitslagen en standen bijgehouden omdat het volgens de richtlijnen van de KNVB bij deze groep draait om het vergroten van het spelplezier van de pupillen. Wel kan nog vermeld worden dat JO8-2 als nieuw team haar eerste wedstrijd in competitieverband speelde tegen Tzum en dat ging uitstekend.

 

Komende zaterdag

Het is deze week met 9 thuiswedstrijden voor de jeugd iets minder druk dan andere zaterdagen. Gezien het feit dat de verbouwing van de kleedaccommodatie nog steeds niet achter de rug is, is dat misschien ook wel beter. Hoe dan ook blijft zaterdag de mooiste dag van de week. 

 

Waddenrobkes

Afgelopen woensdag werd er voor de tweede keer in de Waddenhal getraind door de Waddenrobkes. Het is een mooi alternatief voor de allerjongsten bij Zeerobben. Met veel plezier wordt er een circuittraining afgewerkt waarbij alles aan de orde komt. Voor sommigen is het nog best lastig om te voetballen in zo’n kleine ruimte maar de kinderen leren snel en voetballen in de zaal is goed voor de techniek waar je later weer profijt van hebt. De groep blijft maar groeien. Afgelopen woensdag werden er weer 2 nieuwe Waddenrobkes (Stijn en Niels) welkom geheten. De trainingen zullen tot eind februari duren waarna de groep weer richting Oostersportpark gaat voor de trainingen buiten en de voorjaarscompetitie.

 

Foto: Frans Bode.

 

De meiden van Zeerobben

Naast het in ontvangst nemen van het geheel nieuwe tenue werd er natuurlijk ook nog gevoetbald door de meiden en vrouwen van Zeerobben.

 

De vrouwen van VR1 gebruikten de vrije zaterdag om een oefenwedstrijd tegen Beetgum te spelen. Beide teams scoorden een keer en daar kwam geen verandering meer in. 1-1 dus.

 

De meiden van MO15-1 speelde de eerste competitiewedstrijd in de 3e fase tegen vv Heerenveen. In een gelijk opgaande wedstrijd werd een 1-0 overwinning over de streep getrokken. Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen Heerenveense Boys.

 

En ook de meiden van MO15-2 zijn de competitie uitstekend begonnen. Thuis tegen Beetgum werd meteen met 3-0 gewonnen. Dat belooft nog wat voor het verdere verloop van de competitie. Zaterdagmorgen staat de uitwedstrijd tegen Bolsward op het programma.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Exstador zaalvoetbalcompetitie 20-01-2023

26-01-2023

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen vrijdag gespeelde wedstrijden.

Reacties

Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen CDA Harlingen CDA Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen TeamFRL TeamFRL IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wellheat Shop Wellheat Shop Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen CDA Harlingen CDA Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires