Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws

15-12-2022

HARLINGEN - Met het Jeugdjournaal, Hidde Kwast wint penalty-bokaal, De Meiden en Zeerobben verlengt contract trainer Henk Konings.

Zeerobben nieuws
JO9-3 speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Terschelling. Foto: Wies Procee.

Jeugdjournaal Zeerobben

Voor veel teams is de winterstop al begonnen. Zij speelden afgelopen zaterdag de laatste speelronde. Anderen komen morgen nog in actie voor de laatste wedstrijd voor de winterstop.

 

JO19
JO19-1 kwam niet meer in actie en zal de 2e fase in de hoofdklasse afsluiten met een 3e plaats. Vooraf was op meer gehoopt. JO19-2 speelt morgen haar laatste wedstrijd thuis tegen Sneek Wit Zwart.  

JO17

Ook voor JO17-1 is het nu winterstop. De mannen hebben een uitstekende 1e seizoenshelft gespeeld in de 6e divisie. De laatste wedstrijd werd met 3-0 gewonnen van SJO HSC-Buurse uit Haaksbergen. Met 21 punten uit 11 wedstrijden eindigen ze op een keurige 4e plaats op slechts 4 punten van de 3 koplopers CSV ’28, Achilles E en Blauw Wit. In de winterstop wordt er meegedaan aan een zaalvoetbaltoernooi maar zal de focus alweer heel snel op de competitie liggen die 21 januari alweer van start gaat. Daarom begint de voorbereiding alweer op 7 januari en staan de eerste oefenwedstrijden tegen o.a. ACV alweer gepland. JO17-2 speelt zaterdag haar laatste thuiswedstrijd tegen Geel Wit en kan dan in deze zware competitie de JO17-1 teams van ST SDS, Geel Wit en fc Harlingen onder zich laten. JO17-3 verloor met 2-0 van SJO DFC. Ze zaten in een te zware competitie met ook bijna alleen maar standaardteams. Zij hopen op een iets lichtere indeling in de 3e fase.

 

JO15
JO15-1 ging met de bus naar Stadskanaal. Daar liepen ze tegen een 2-0 achterstand aan. Na een zware overtreding op een speler van Zeerobben moest die naar het ziekenhuis en werd de. Wedstrijd niet uitgespeld. JO15-2 had zich meer voorgesteld van de wedstrijd tegen fc Harlingen maar verloor met 7-1. Ook dat kan gebeuren. De laatste wedstrijd ging afgelopen woensdagavond met 2-4 verloren tegen Hielpen. JO 15-3 verloor de uitwedstrijd tegen SJO AVC/Tzummarum met 5-1 en moet morgen nog een keer aan de bak tegen Makkum.


JO13
JO13-1 boekte een 3-1 overwinning op Leovardia. Er was een vrije zaterdag voor JO13-2 die er een teambuildingdag van maakten. Dit allemaal ter voorbereiding op de allesbeslissende laatste ronde waar ze tegen SF Deinum spelen en het nog alle kanten op kan. Drie ploegen staan met 15 punten bovenaan waaronder Zeerobben.


JO12
Hard werken en erin blijven geloven dan komen de resultaten vanzelf. Dat doet JO12-1 en zaterdag leverde dat 3 punten op tegen Oeverzwaluwen. JO12-2 verloor de laatste wedstrijd met 1-6 van Bolsward.

JO11
JO11-1 zag haar laatste wedstrijd tegen Zwaagwesteinde afgelast worden en gaat die morgen alsnog inhalen. JO11-2 verloor met 1-2 van Beetgum.   

 

JO10/JO9/JO8 
Zoals bekend worden er bij de wedstrijden van deze groepen op advies van de KNVB geen uitslagen bijgehouden en daarom geen uitslagen hier.


Komende zaterdag
Morgen nog een zogenaamde “veegronde” en dus zijn er nog maar een paar wedstrijden op het Oostersportpark. Afgelaste wedstrijden kunnen alsnog ingehaald worden en voor de rest van de teams is het lekker winterstop. Wie weet kunnen ergens de eerste rondjes op natuurijs worden geschaatst maar zaterdag blijft hoe dan ook de mooiste dag van de week. Dat zal tijdens de winterstop niet anders zijn.

 

Hidde Kwast wint penalty-bokaal

Hidde Kwast heeft afgelopen zaterdag de  penalty-bokaal  bij de Waddenrobkes in ontvangst mogen nemen.  Wat heeft dit Waddenrobke enorme stappen gemaakt. Heel bescheiden en afwachtend begonnen maar nu al uitgegroeid tot een Waddenrobke die wekelijks vooropgaat in de strijd en er ook altijd is. Hidde is inmiddels al net zo fanatiek als zijn opa Pollie Kwast die ook nog geen training en wedstrijd heeft gemist!

 

Foto: Frans Bode.

 

Afgelopen zaterdag maakte coördinator Lieuwe Wesselius dus bekend dat Hidde de meeste penalty’s had gemaakt dit najaar. Daarvoor komt zijn naam op de wisselbokaal, ontving hij een standaard die hij mag houden en mag hij meedoen aan de Tinus Booij penalty Bokaal op de familiedagen. Daarna mocht hij meelopen aan de hand van Dylan Drent bij de line up van Zeerobben 1. Een gedenkwaardige dag voor Hidde.

 

De meiden van Zeerobben

De vrouwen van VR1 gaan met een goed gevoel de winterstop in. Twee weken geleden was er al een overwinning op DWP en afgelopen zaterdag werd de laatste wedstrijd voor de winterstop met 1-0 gewonnen van Balk. Een knap resultaat. De vrouwen komen pas op 4 februari weer in actie. Ze gaan dan op bezoek bij koploper Sneek Wit Zwart.

 

MO15-1 won ook haar laatste wedstrijd voor de winterstop. Thuis werd er met 3-1 van Beetgum gewonnen en hiermee eindigen de meiden op een hele mooie 2e plaats.

 

De stadsderby tegen fc Harlingen werd door MO15-2 keurig met 2-1 gewonnen. Zij komen morgen nog een keer in actie tegen Blauw Wit en hebben nog uitzicht op de 2e plaats op de ranglijst. Maar het seizoen is nu al geslaagd.

 

Feest voor de meiden van MO15-2 die de stadsderby tegen fc Harlingen met 2-1 wonnen. Foto: Esmee Torenbeek.

 

Zeerobben verlengt contract trainer Henk Konings

Hoofdtrainer Henk Konings en Zeerobben zijn tevreden en blij met elkaar. Zo tevreden en verwachtingsvol dat verlenging van het contract dat hen aan elkaar bindt aanvoelde als een hamerstuk. Dat is het natuurlijk nooit, want ook als het goed aanvoelt, is het zinvol voor beide om dat zelf intern eens te evalueren en vervolgens ook naar elkaar toe uit te spreken. En dat hebben de TC vanuit het Bestuur en ook de Spelersgroep gedaan, met deze positieve conclusie als resultaat.

 

 

Zeerobben is ingenomen met Henk Konings, hoe hij zich profileert binnen spelersgroep en club, zijn wijze van communiceren en hoe hij het eerste elftal samenstelt en laat voetballen. Het stapje terug van eerste naar tweede klasse biedt kansen om jeugd in te passen en Konings durft die kansen ook op te pakken. Er zit al het nodige aan jong talent in de spelersgroep en met goede jeugdlichtingen die eraan zitten te komen is het inpassen van jeugd voor de komende jaren best een uitdagend thema. Zeerobben denkt daarin met Henk Konings de juiste man te hebben.

Ook Henk Konings gaf aan zich thuis te voelen bij Zeerobben en ook hij ziet hetzelfde toekomstperspectief op het Oostersportpark.

 

Kortom, iedereen positief, en dus weer een jaar met elkaar door!

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Jongenscoaches hebben succes op RSG Simon Vestdijk

15-12-2022

HARLINGEN - Jongens maken fouten, zoeken grenzen op en gaan hier soms overheen.

De dijktrappen Westerzeedijk

15-12-2022

HARLINGEN - Om recreatie langs de kust van het Westerzeedijkgebied te stimuleren, heeft Strootman Landschapsarchitecten, in opdracht van de gemeente Harlingen een plan ontwikkeld.

Betaalbaarheid en energiebesparing centraal in prestatieafspraken 2023

15-12-2022

HARLINGEN - De prestatieafspraken 2023 zijn afgelopen woensdag ondertekend door De Bouwvereniging, de Huurdersvereniging Harlingen en gemeente Harlingen.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events CZVideoful CZVideoful Hubo-Faber Hubo-Faber TeamFRL TeamFRL Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Connexa Connexa Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Connexa Connexa Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen TeamFRL TeamFRL Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken CZVideoful CZVideoful Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
CZVideoful CZVideoful Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen TeamFRL TeamFRL Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Connexa Connexa Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Connexa Connexa Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen CZVideoful CZVideoful Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats TeamFRL TeamFRL Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda CZVideoful CZVideoful Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires