TSRH2018

TSRH2018

’s Werelds grootste traditionele Tall Ships varen op vrijdag 3 augustus Harlingen binnen en zijn daar t/m maandag 6 augustus te bewonderen.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
1 juni 2018

1 juni 2018

Harlingen Open Golf: een uniek sportevenement! Hét golftoernooi voor liefhebbers van de golfsport met hart voor Harlingen.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Zeerobben neemt Froonacker Arena in gebruik

11-06-2017

Zeerobben neemt Froonacker Arena in gebruik Directeur Anne Bergsma zet de handtekening onder het contract onder toeziend oog van Dirk Arends (bestuurslid sponsorzaken, Martin Kingma (directielid Froonacker) en natuurlijk de jeugd van Zeerobben. Foto: Frans Bode.

In combinatie met de officiële opening van de Familiedagen, nam Zeerobben zaterdag de Froonacker Arena in gebruik. Een gebeurtenis met een plechtige en een feestelijke kant.

 

Het inrichten van het voormalige D-veld tot Froonacker Arena is een uitvloeisel van de sponsorovereenkomst tussen Zeerobben en Assurantiekantoor Froonacker uit Franeker. Dit dynamische verzekeringskantoor is de komende 3 jaar Hoofd Jeugdsponsor van Zeerobben. Zij ondersteunen daarmee substantieel de jeugdopleiding van Zeerobben en helpen de club daarmee haar toch al bloeiende jeugdafdeling verder te professionaliseren, zowel op het technische vlak (trainers, hoofd jeugdopleiding, cursussen) als ook op het materiële vlak (kleding, trainingsmaterialen, etc.).

 

cfWat Zeerobben daarvoor terug doet is exposure geven. Belangrijk onderdeel van die kant van de sponsorovereenkomst was de inrichting van de Froonacker Arena. Het D-veld van Zeerobben wordt al jaren gebruik voor zowel de Waddenrobkes competitie als ook de jongste pupillenwedstrijden. En omdat het met name deze groep is waar de samenwerking tussen club en sponsor zich op richt werd het idee geboren het veld te omzomen met reclameborden, zodat een knusse arena ontstaat. En dat is gelukt, niet in de laatste plaats door de steun en medewerking van nog 3 andere sponsoren die hun steentje hierin bijdroegen. In de eerste plaats de Businessclub van Zeerobben. Ook zij zien hun steun aan de jeugdafdeling nu vertaald in zichtbaarheid rond het veld. En wat te denken van De Boer en de Groot Civiele Werken uit Harlingen? In lijn met het design van het terras bij de kantine en de ingang van het hoofdveld, werd de Froonacker Arena door hun genereuze medewerking voorzien van fraaie meerpalen. En last but not least ZWF Ontwerp uit Bolsward die weliswaar alle reclameborden en -doeken mocht leveren, maar dan wel op een manier die het voor Zeerobben behapbaar maakte. En door de eendrachtige samenwerking tussen deze bedrijven enerzijds en de niet aflatende inzet van de vrijwilligers van de bouw- en onderhoudsploeg van Zeerobben (Wiebe Dijkstra, Thijs de Vries, Sjaak Visser, Eddie Deelstra, Wiebe Westra) anderzijds, kon de Froonacker Arena zaterdag onder grote belangstelling officieel in gebruik worden genomen.

De directie van Froonacker was aanwezig in de personen van Anne Bergsma en Martin Kingma. Zij verzorgden het plechtige gedeelte, waarbij Bergsma zijn handtekening zette onder het contract dat van Zeerobben-zijde werd onderschreven door hoofd bestuurslid sponsorzaken Dirk Arends. Daarna knipten Martin Kingma en Anne Bergsma “het lint” door en mocht de jeugd voor het eerste de Arena betreden.
Op de middenstip zaten ruim 200 groen/witte met helium gevulde ballonnen gevangen onder een doel en die werden de losgelaten op het moment dat de spelers het veld betraden. Aan de ballonnen zaten kaartjes met alle namen en we zijn benieuwd wiens ballon het verst zal worden meegedragen door de straffe westenwind.

De toch al fraaie accommodatie van het Oostersportpark heeft er een nieuwe dimensie bij gekregen. Uit de lovende commentaren van de bezoekers kon worden afgeleid dat Froonacker, De Boer en de Groot, ZWF, de Businessclub en Zeerobben best een beetje trots mogen zijn op de realisatie van dit project.

Bedrijfsleven Sport & Recreatie

Meer nieuws

Oerol zwaait Joop Mulder uit

11-06-2017

HARLINGEN - De festivalbezoekers van Oerol stonden zaterdagmiddag massaal op de haven van West-Terschelling.

Ingezonden: Harlingen, een bruisende stad?

11-06-2017

HARLINGEN - Ik had mijn touringcar op het parkeerterrein Westerzeedijk geplaatst, vrijdagavond de 9de juni om zaterdag 10 juni vroeg met mensen van Empatec naar Emmen, De Wildlands te vertrekken voor een personeel uitje.

Aanmelden Tobbedansen

11-06-2017

HARLINGEN - Op 31 augustus a.s. wordt voor de vierde achteréénvolgende keer weer het Tobbedansen Harlingen georganiseerd.

Reacties

Plus Lunenborg Plus Lunenborg VVV Harlingen VVV Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hubo-Faber Hubo-Faber Vogelaar Audio Vogelaar Audio HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Visie Events Visie Events Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Almamater Almamater De Lichtboei De Lichtboei Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Dio Jurien Dio Jurien Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus