Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zeerobben Jeugdjournaal

19-10-2022

HARLINGEN - Met het Jeugdjournaal, de Meiden, Waddenrobkes en Zeerobben O21.

Zeerobben Jeugdjournaal Zeerobben JO15-1 verloor thuis met 1-3 van vv Heerenveen. Foto: Wies Procee.

Jeugdjournaal Zeerobben

Afgelopen zaterdag was de start van de herfstvakantie en dat was ook te merken bij Zeerobben. Veel minder wedstrijden maar de wedstrijden die er gespeeld werden maakten de zaterdag toch weer de mooiste dag van de week.

 

Omdat zowel JO15-1 als JO17-1 uitkomen in de divisie stond er voor hen gewoon een competitiewedstrijd op het programma. Beiden speelden thuis en dus was het smullen voor de liefhebbers van jeugdvoetbal.

 

JO15-1 had een week eerder nog verrassend de uitwedstrijd tegen DZOH uit Emmen gewonnen maar kwam er dit keer achter dat resultaten uit het verleden… Thuis tegen vv Heerenveen werd er dit keer met 1-3 verloren. 

 

Na afloop was het de beurt aan JO17-1 dat vorige week nog verrassend uit bij Genemuiden won. Deze zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen het onbekende fc Neo uit Borne op het programma. En ook deze wedstrijd wist JO17-1 te winnen. Het werd 3-1 en daardoor staat JO17-1 op dit moment “gewoon” op een 3e plaats in de divisie 6-D. Waar hard werken met goede begeleiders toe kan leiden.

 

De dag van morgen

Morgen de laatste dag van de herfstvakantie. En dus weer een beperkt programma. Maar stilstand is achteruitgang hoor je vaak en dus gaan zowel JO17-1 als ook JO19-1 oefenen tegen respectievelijk Wolvega en Frisia. JO15-1 komt voor een tussenronde voor de beker in actie. Zij spelen morgen uit tegen Urk JO14-1.

 

De meiden van Zeerobben

Herfstvakantie dus een vrije zaterdag voor de meiden. De vrouwen van VR1 gebruikte deze vrije zaterdag voor het maken van een staatsieportret om vervolgens af te reizien naar Heerenveen voor het eerste teamuitje van dit seizoen. Bungee soccer en lasergamen stond er o.a. op het programma.

 

Foto: Frans Bode.

 

Ook MO15-1 kwam niet in actie. Na het behaalde kampioenschap komen zij in de 2e fase uit in de 1e klasse en treffen weer wat sterkere tegenstanders zoals Be Quick Dokkum, L. Zwaluwen, MKV en Terschelling. Een mooie nieuwe uitdaging derhalve.

 

MO15-2 blijft in de 2e klasse maar nmoet ook flink aan de bak tegen o.a. de MO15-1 teams van St. Annaparochie, Berlikum, Franeker, fc Harlingen en Leovardia. Maar de meiden hebben een uitstekende 1e fase gespeeld dus zijn er klaar voor.  

 

Waddenrobkes

Herfstvakantie of niet. Bij de Waddenrobkes voetballen ze rustig door. De kinderen hebben er zin in en de trainers/bondscoaches ook dus werd er afgelopen woensdag gewoon getraind met een mooie groep en werd er afgelopen zaterdag ook gewoon de landencompetitie gespeeld. En die staat voor morgen ook weer op het programma.  Dan zal speelronde 6 worden gespeeld.

 

Voor aanvang van de landencompetitie is het met elkaar de velden klaar maken! Foto: Wies Procee

 

Zeerobben O21

Afgelopen maandagavond werd de eerste wedstrijd van O21 gespeeld. Een mooi initiatief van diverse verenigingen om jonge spelers van onder de 21 tegen elkaar te laten voetballen. Jonge spelers uit de senioren die samen met talentvolle jeugdspelers een onderlinge competitie spelen dit seizoen op data waar nog ruimte is. Dit seizoen doen naast Zeerobben de volgende verenigingen mee: Buitenpost, FVC, Broekster Boys, Blauw Wit '34, Leovardia en Frisia.

 

Het speelschema voor Zeerobben ziet er als volgt uit:

Week van 7 november: Zeerobben - Leovardia
Week van 28 november: Broekster Boys - Zeerobben
Week van 19 december: Zeerobben - Frisia
Week van 20 februari: Zeerobben - Blauw Wit
Week van 20 maart: FVC - Zeerobben
Week van 17 april: Zeerobben - Buitenpost

 

Wedstrijden worden in onderling overleg op maandag-, dinsdag- of woensdagavond gespeeld!

 

Zeerobben begon afgelopen maandag tegen Stiens. Vanwege de bekerwedstrijd van het eerste een dag later ontbraken er nog wat spelers maar het was mooi om deze jonge talentvolle spelers aan het werk te zien. Stiens kwam goed uit de startblokken en nam een 0-2 voorsprong hetgeen ook de ruststand was. Na rust kwam Zeerobben sterk terug tot 2-2 maar moest toch toezien hoe Stiens in de slotfase nog 2 keer scoorde. Eindstand 2-4. Een leuke pot voetbal zag toch ook het redelijk opgekomen publiek.

 

Foto: Frans Bode

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Waterpoort Boys – Zeerobben 1 – 5

19-10-2022

HARLINGEN - Zeerobben spoelt de nare smaak van de 0 – 0 in Balk weg.

Kerstengelen

19-10-2022

HARLINGEN - Wij hopen dat de kerstengelen van Present weer neerdalen in Harlingen en de Waadhoeke.

Razende Roeland raast door Vigo!

19-10-2022

HARLINGEN - Deze donderdagavond staan er bij omroep RSH, Radio Eenhoorn en via de omroep Zilt app weer metal vitamine voor je klaar, deze week zijn het 'zonnige' want alle bands komen uit of rondom de stad Vigo in Galicië, Spanje.

Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wellheat Shop Wellheat Shop Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen TeamFRL TeamFRL Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen CDA Harlingen CDA Harlingen
Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wellheat Shop Wellheat Shop Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot