Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
DELTA Netwerk

DELTA Netwerk

Gigasnel en stabiel glasvezel nu ook in Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zeerobben heeft seizoen weer in gang gezet

11-08-2022

HARLINGEN - Terwijl velen nog in de vakantiemodus zitten, heeft Zeerobben op het Oostersportpark het nieuwe voetbalseizoen alweer in gang gezet.

Vorige week beten de promovendi van Vrouwen 1 het spits al af door (toen nog niet op het eigen sportcomplex) de voorbereidingen op te starten.


Afgelopen maandag kwam de eerste selectie voor het eerst bijeen onder leiding van de nieuwe trainer Henk Konings. Samen met zijn assistent Drewes Janssen kon hij 19 selectiespelers verwelkomen op het hoofdveld. Nog niet compleet dus en dat heeft natuurlijk alles te maken met de vakanties van enkele spelers en hun gezinnen.

Maar de kop is er af, het seizoen 2022/2023 is begonnen. De voorbereiding start voor de A-selectie met een pittig trainingsprogramma, waarbij deze week liefst viermaal getraind zal worden. Maandag, dinsdag en donderdag werd er al getraind en morgen staat er zelfs een uitgebreide trainingsdag (aanvang 10:30 uur) op het programma. Pittig, maar er wacht Zeerobben ook een pittig seizoen met een uitdagende bekerloting en dito competitie in het vooruitzicht. Ook volgende week zal er weer driemaal getraind worden in aanloop naar de eerste oefenwedstrijd, die zal zijn op zaterdag 20 augustus, als Zeerobben in Leeuwarden gaat aantreden tegen eersteklasser FVC. Geheel toevallig is datzelfde FVC ook één van de tegenstanders van Zeerobben in de voorronde van de beker, waarvan de loting leidde tot de volgende poulewedstrijden:

03 september 17:00 uur Drachten 1 – Zeerobben 1
10 septeptem 15:00 uur Zeerobben 1 – LAC Frisia 1
17 september 15:00 uur Zeerobben 1 – FVC 1

De competitie zal beginnen op zaterdag 24 september. Dat lijkt misschien nog ver weg, maar nu de bal eenmaal weer rolt, zal het snel zover zijn. Deze week zijn ook diverse jeugdteams alweer met hun voorbereidingen begonnen en dat aantal zal in de komende weken ook snel toenemen. Het Oostersportpark bruist alweer!


 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Skûtsje Stad Harlingen is er klaar voor

11-08-2022

HARLINGEN - Een interview met schipper Sikke Tichelaar van het skûtsje stad Harlingen. Hij is één van de deelnemers van het IFKS.

Beelden van Ilse Oelbers in het Hannemahuis

11-08-2022

HARLINGEN – Gemeentemuseum het Hannemahuis toont van 10 juli tot en met 2 oktober 2022 beelden van Ilse Oelbers.

Reacties

Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie Events Visie Events Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 The Shamrock The Shamrock Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis