Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zaterdag Wintertoernooi Zeerobben

08-01-2020

HARLINGEN - In samenwerking met de Businessclub organiseert de Jeugdafdeling van Zeerobben zaterdag a.s. (11 januari) voor de derde keer het Zeerobben Jeugd Wintertoernooi.

Het toernooi staat inmiddels ook buiten Friesland bekend als een ideale voorbereiding op het tweede deel van de competitie. Een competitie waar Zeerobben o13, o15 en o17 zich hebben kunnen plaatsen voor de promotieklasse. De teams die meedoen spelen in de Hoofdklasse of op Divisieniveau zodat er voor de toeschouwers en de scouts veel aan voetbaltalent te zien zal zijn. Omdat de teams uit heel Noord-Nederland komen speelt ieder team ook vaak tegen onbekende tegenstanders wat het extra leuk maakt. Zo komen FC Den Helder en JVC Julianadorp uit Noord-Holland, vv Hoogezand uit de provincie Groningen, Alcides uit Overijssel en ASV Dronten en sv Urk uit Flevoland. Friesland zelf is vertegenwoordigd door LSC 1890, vv Heerenveen, sc Joure, sc Bolsward, Drachtster Boys, Stiens en natuurlijk de Zeerobben-teams zelf. Voor het eerst is ook een meisjes selectieteam vertegenwoordigd, de MO11.

 

Alle leeftijdsgroepen komen in actie, zodat er op de 3 kunstgrasvelden van het Oostersportpark van klein tot groot valt te genieten van goed jeugdvoetbal van 9.30 uur tot 17.00 uur.  Alleen de o19-1 en o19-2 van Zeerobben zijn er niet bij, voor hen is er een apart toernooi georganiseerd op vrijdagavond 17 januari a.s. daarover later meer informatie.

 

Op de morgen zijn er poules van 4 teams voor de o11, o12, o13 en de MO11 en s middags is het de beurt aan de jongste jeugd, de o8, o9, o10 en de grote jongensvan o15 en o17. Het is een heus Wintertoernooi, dus de veldverlichting zal in de ochtenduren en tegen de avond het toernooi een speciaal karakter geven. De wedstrijden van de o15 en o17 staan onder leiding van KNVB-scheidsrechters en de club refereesen spelbegeleiders zullen jongste jeugd lekker laten voetballen.

 

Deelnemende teams:

s Morgens van 9.30 – 13.00 uur:

  • O11 – SC Den Helder, LSC 1890, vv Hoogezand en Zeerobben
  • O12 – SC Den Helder, LSC 1890, SC Bolsward en Zeerobben
  • O13 – Alcides Meppel, vv Urk, vv Hoogezand en Zeerobben
  • MO11 – SC Den Helder, vv Urk, SC Joure en Zeerobben

s Middags:

  • O8 – vv Urk, vv Heerenveen, Drachtster Boys en Zeerobben
  • O9 – SC Den Helder, vv Urk, vv Heerenveen en Zeerobben
  • O10 – Alcides Meppel, ASV Dronten, Zeerobben en Stiens
  • O15 – vv Heerenveen, JVC Julianadorp, vv Hoogezand en Zeerobben
  • O17 – Alcides Meppel, JVC Julianadorp, vv Hoogezand en Zeerobben 

 

Door het grote aantal teams zal het evenals voorgaande jaren gezellig druk worden op en rond de velden en belooft het een TOP jeugdvoetbaldag te worden.

 

Graag tot ziens op zaterdag 11 januari!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Doe je mee?

08-01-2020

HARLINGEN - Op zaterdag 1 februari gaat de voorjaarscompetitie weer van start voor de teams van JO12, JO11, JO10, JO9 en JO8.

Ondernemer Arturo La Serpe ziet meer heil in preventie dan controle op alcohol

08-01-2020

HARLINGEN - Burgemeester Roel Sluiter gaf maandag in zijn Nieuwjaarstoespraak aan de verkoop en het schenken van drank aan jongeren onder de 18 aan te willen pakken.

In memoriam Kees Leijen

08-01-2020

HARLINGEN - Kees Leijen is niet meer, Harlingen heeft weer een markant figuur verloren.

Reacties

Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Broodje Nuchter Broodje Nuchter The Shamrock The Shamrock Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt De Lichtboei De Lichtboei Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Greenart Production Greenart Production Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Haarmode Cats Haarmode Cats Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Food 80/20 Food 80/20 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12
Food 80/20 Food 80/20 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Broodje Nuchter Broodje Nuchter Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas