RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zaterdag 13 maart bij Zeerobben

11-03-2021

HARLINGEN - Het is op dit moment nog erg onzeker hoe de zaterdag er bij Zeerobben uit komt te zien.

De weersvoorspellingen zijn het er absoluut niet mee eens dat zaterdag de mooiste dag van de week gaat worden. Storm en regen zijn de voorspellingen. Niet de ideale weersomstandigheden om een lekker partijtje te voetballen. En dat is (tot nu toe) toch wel de bedoeling.

 

De KNVB is namelijk druk bezig met de voorbereidingen van de Regio Cup. Huidige competities worden namelijk niet meer hervat. In plaats daarvan organiseert de KNVB kleinschalige regionale competities: de KNVB Regio Cup. Alle teams in de categorie B doen standaard mee tenzij zij zich hiervoor afmelden. Dit aanbod start vanaf het moment dat de coronamaatregelen dit toelaten. De jeugdafdeling wil ter voorbereiding op die Regio Cup de teams zoveel mogelijk laten voetballen. Eerst nog onderling op het eigen complex maar als het binnenkort weer mag zal een soort van uitwisselingsprogramma met andere verenigingen opgezet worden. Als dan straks de Regio Cup van start zal gaan hebben de teams al een goede “warming-up” gehad.

 

Voor zaterdag is er weer een schema gemaakt. N.a.v. de reacties van vorige week gaat de jeugdafdeling op dezelfde manier verder. De kinderen vonden het mooi om weer een volledige wedstrijd met het eigen team te spelen. Maar als de weersomstandigheden dusdanig zijn

dat het eigenlijk voor niemand leuk is om op het veld te staan wordt het programma een week verplaatst naar zaterdag 20 maart.

Hierover wordt morgen (vrijdagmiddag 12.00 uur) een beslissing genomen door de organisatie. Mocht alles gewoon doorgaan dan is het programma als volgt:

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Verkiezingen Tweede Kamer 2021

11-03-2021

HARLINGEN - Op woensdag 17 maart 2021 kunt u uw stem uitbrengen voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal in de gemeente Harlingen.

Vacature: Medewerker bestuurssecretariaat

11-03-2021

HARLINGEN - Gemeente Harlingen zoekt een nieuwe collega bij het bestuurssecretariaat voor 36 uur per week.

Hockeynieuws van HMHC: alle teams kunnen weer het veld op!

11-03-2021

HARLINGEN - Het bericht kwam toch wat onverwacht: in de persconferentie van de regering werd deze week bekend gemaakt dat ook de sporters van 27 jaar en ouder weer het veld op mogen.

Reacties

De Omdraai De Omdraai Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Food 80/20 Food 80/20 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Food 80/20 Food 80/20 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12