De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zaterdag 10 april bij Zeerobben

11-04-2021

HARLINGEN - Zo langzamerhand komen er steeds meer berichten tot ons m.b.t. de (evt.) start van de Regiocup door de KNVB.

Zaterdag 10 april bij Zeerobben Foto: Frans Bode.

Tegelijkertijd weten we ook dat alles nog erg onzeker is. De KNVB heeft de speeldagenkalender vrijgegeven en heeft ook al een poule-indeling gemaakt voor alle teams die meedoen. De KNVB zou graag op zaterdag 24 april met de start van de Regiocup willen beginnen maar zoals gezegd wachten we eerst de berichtgevingen deze week maar weer af.

 

En dus gaat Zeerobben weer verder met waar ze mee bezig was en dat is de jeugd zoveel mogelijk de gelegenheid bieden om toch te kunnen sporten. Velen vinden het prachtig om elke zaterdag wedstrijdjes te spelen op het Oostersportpark. Anderen zijn toe aan wedstrijden tegen andere clubs. Begrijpelijk. Ondanks herfst-mix-toernooien, krokustoernooitjes, onderlinge wedstrijden (wel of niet gemixt) en trainingen zijn velen wel toe aan nieuwe uitdagingen.

 

Afgelopen zaterdag werden er door de jeugdafdeling weer wedstrijden georganiseerd en gelukkig was het enthousiasme toch best weer groot. Er werd goed gevoetbald, gelachen, gedold, gemopperd en gejuicht. Kortom, bijna gelijk aan een “normale” zaterdag. Gelukkig is het mogelijk om binnen de jeugdafdeling veel te mixen waardoor er veel mogelijk is. De trainers zijn zeer inventief. Zo speelden een mix van JO12-1/JO12-2 en JO13-2 een onderlinge wedstrijd. Speelden de jongens van JO15-1 en JO17-1 in een onderlinge mix ook een wedstrijd. Voor de JO10-1/JO10-2/JO10-3 en JO11-3 was er een klein toernooitje. Verder speelden de JO8-1 en JO9-1 gemixt een wedstrijd en was er voor de JO8-2/JO8-3/JO9-2/JO9-3 een 5x5 toernooitjes. Daarnaast waren er nog meer wedstrijden voor o.a. de JO15 en JO17 groepen. Kortom, op deze manier werd toch geprobeerd om de kinderen zoveel mogelijk te laten voetballen. En de opkomst was zoals gezegd weer goed. Ook de beloftes van Zeerobben gebruikten de zaterdag om te trainen ter voorbereiding op wedstrijden die misschien binnenkort weer gespeeld mogen worden. Dat met elkaar zorgde ervoor dat er toch weer een gezellige voetbalsfeer op het Oostersportpark heerste.

 

Hoe zaterdag 17 april eruit zal gaan zien is nog maar zeer de vraag. De jeugdafdeling heeft nog een soort van “uitwisselingsprogramma” met sc Franeker op de agenda staan. Het zou mooi zijn om die zo vlak voor een evt. start van de Regiocup door te kunnen laten gaan maar we weten allemaal dat niets zeker is in deze tijd. Daarom eerst de berichtgevingen deze week maar weer afwachten en aan de hand daarvan kijken naar wat wel kan.

 

Foto’s: Frans Bode.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Waddenrobkes van Zeerobben

11-04-2021

HARLINGEN - Het is misschien wel de meest fanatieke groep binnen Zeerobben: De Waddenrobkes.

AEG 10-daagse bij Expert Harlingen

11-04-2021

HARLINGEN - Profiteer van 20% korting op heel veel AEG producten, tijdens de AEG 10-daagse!

Reacties

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt The Shamrock The Shamrock Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen De Lichtboei De Lichtboei Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Greenart Production Greenart Production Broodje Nuchter Broodje Nuchter Copini Opticiëns Copini Opticiëns Food 80/20 Food 80/20 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Omdraai De Omdraai IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Broodje Nuchter Broodje Nuchter Food 80/20 Food 80/20 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock