De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zaterdag 10 april bij Zeerobben

11-04-2021

HARLINGEN - Zo langzamerhand komen er steeds meer berichten tot ons m.b.t. de (evt.) start van de Regiocup door de KNVB.

Zaterdag 10 april bij Zeerobben Foto: Frans Bode.

Tegelijkertijd weten we ook dat alles nog erg onzeker is. De KNVB heeft de speeldagenkalender vrijgegeven en heeft ook al een poule-indeling gemaakt voor alle teams die meedoen. De KNVB zou graag op zaterdag 24 april met de start van de Regiocup willen beginnen maar zoals gezegd wachten we eerst de berichtgevingen deze week maar weer af.

 

En dus gaat Zeerobben weer verder met waar ze mee bezig was en dat is de jeugd zoveel mogelijk de gelegenheid bieden om toch te kunnen sporten. Velen vinden het prachtig om elke zaterdag wedstrijdjes te spelen op het Oostersportpark. Anderen zijn toe aan wedstrijden tegen andere clubs. Begrijpelijk. Ondanks herfst-mix-toernooien, krokustoernooitjes, onderlinge wedstrijden (wel of niet gemixt) en trainingen zijn velen wel toe aan nieuwe uitdagingen.

 

Afgelopen zaterdag werden er door de jeugdafdeling weer wedstrijden georganiseerd en gelukkig was het enthousiasme toch best weer groot. Er werd goed gevoetbald, gelachen, gedold, gemopperd en gejuicht. Kortom, bijna gelijk aan een “normale” zaterdag. Gelukkig is het mogelijk om binnen de jeugdafdeling veel te mixen waardoor er veel mogelijk is. De trainers zijn zeer inventief. Zo speelden een mix van JO12-1/JO12-2 en JO13-2 een onderlinge wedstrijd. Speelden de jongens van JO15-1 en JO17-1 in een onderlinge mix ook een wedstrijd. Voor de JO10-1/JO10-2/JO10-3 en JO11-3 was er een klein toernooitje. Verder speelden de JO8-1 en JO9-1 gemixt een wedstrijd en was er voor de JO8-2/JO8-3/JO9-2/JO9-3 een 5x5 toernooitjes. Daarnaast waren er nog meer wedstrijden voor o.a. de JO15 en JO17 groepen. Kortom, op deze manier werd toch geprobeerd om de kinderen zoveel mogelijk te laten voetballen. En de opkomst was zoals gezegd weer goed. Ook de beloftes van Zeerobben gebruikten de zaterdag om te trainen ter voorbereiding op wedstrijden die misschien binnenkort weer gespeeld mogen worden. Dat met elkaar zorgde ervoor dat er toch weer een gezellige voetbalsfeer op het Oostersportpark heerste.

 

Hoe zaterdag 17 april eruit zal gaan zien is nog maar zeer de vraag. De jeugdafdeling heeft nog een soort van “uitwisselingsprogramma” met sc Franeker op de agenda staan. Het zou mooi zijn om die zo vlak voor een evt. start van de Regiocup door te kunnen laten gaan maar we weten allemaal dat niets zeker is in deze tijd. Daarom eerst de berichtgevingen deze week maar weer afwachten en aan de hand daarvan kijken naar wat wel kan.

 

Foto’s: Frans Bode.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Waddenrobkes van Zeerobben

11-04-2021

HARLINGEN - Het is misschien wel de meest fanatieke groep binnen Zeerobben: De Waddenrobkes.

AEG 10-daagse bij Expert Harlingen

11-04-2021

HARLINGEN - Profiteer van 20% korting op heel veel AEG producten, tijdens de AEG 10-daagse!

Reacties

HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Omdraai De Omdraai Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Food 80/20 Food 80/20 Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 The Shamrock The Shamrock Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje