Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zaalvoetbal daar word je beter van!

14-08-2022

HARLINGEN - Er is ruimte voor nog meer ploegen in de Exstador zaalvoetbal competitie.

Zaalvoetbal daar word je beter van! Het kampioensteam in de B-poule Van Stee Offshore

Begin september starten er weer 15 ploegen in de zaalvoetbalcompetitie. Wat een positieve ontwikkeling is, is dat de jongere spelers de weg op vrijdagavond weer weten te vinden naar de Waddenhal. Dit zorgt voor een hoop drukte op de tribune en gezelligheid in de kantine.

 

De meeste van deze jonge liefhebbers voetballen ook op het veld en je ziet dat ze nog beter worden door het zaalvoetbal. Met name de technische vaardigheden en handelingssnelheid in de kleine ruimte verbeteren. Tevens hebben de spelers veel balcontacten (in een korte tijd).

Dit in combinatie met een mix van wat oudere talenten zorgt niet alleen voor spannende wedstrijden maar ook voor gezelligheid na de wedstrijden.

 

Wij hebben ruimte voor nog meer ploegen die of prestatiegericht, dan wel of voor de gezelligheid willen spelen.

 

Wie kunnen zich aanmelden en wat heb je nodig?

  • Iedereen die rond de 16 jaar en ouder is kan zich aanmelden. Je mag alle leeftijden door elkaar mixen.
  • Je hebt een team van minimaal 1 keeper en 6 spelers nodig (1 keeper en 4 spelers in het veld + twee wissels). Houd er rekening mee dat spelers verhinderd kunnen zijn en dus meer spelers in je team is in de praktijk beter.
  • Een tenue (broekje, shirt, sokken), de contributiekosten zijn 350 euro per seizoen. Eventueel je eigen sponsor regelen om deze kosten te dekken.

 

Waarom aanmelden:

  • Voetbaltechnisch word je beter.
  • Gezelligheid na de tijd met je vrienden.
  • Je speelt altijd thuis onder dezelfde omstandigheden in de Waddenhal.
  • Je speelt ongeveer 1 keer in de twee weken op vrijdagavond.
  • Iedereen voetbalt op zijn eigen niveau in de A of B poule.
  • Nieuw is dat we een 35/45+ competitie opzetten. In deze competitie speel je ongeveer 1x in de maand (gereduceerd tarief).

 

Daarnaast zullen we dit seizoen voor de jeugd jonger dan 16 jaar een aantal zaalvoetbalavonden organiseren.

Heb je vragen, of wil je je aanmelden, doe dit dan het liefst voor 1 September a.s. Na deze datum zijn er in overleg ook nog mogelijkheden.

 

Bel met Johan Janssen 06-83084454 of Guus van Hurck 06-51770258 (www.exstador.nl)

 

Afgelopen seizoen was het behoorlijk spannend in de B-poule waarin uiteindelijk de jonkies van, Van Stee Offshore er met de eerste plaats van door gingen. In de A-poule wisten de oudere talenten van Ploeg/Kantine kampioen te worden, maar de verschillen zijn klein.

 

 

Wij zijn benieuwd wat het nieuwe seizoen gaat brengen waarin PoPaLo zijn jubileum viert en maar liefst voor het 40ste jaar meedoet.

 

Probeer het gewoon en geef je op! Het enige risico dat je loopt is dat je een aantal sportieve en gezellige vrijdagavonden hebt. 

 

Sport & Recreatie

Reacties

BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Wellheat Shop Wellheat Shop Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Wellheat Shop Wellheat Shop Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken