Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zaalvoetbal daar word je beter van!

14-08-2022

HARLINGEN - Er is ruimte voor nog meer ploegen in de Exstador zaalvoetbal competitie.

Zaalvoetbal daar word je beter van! Het kampioensteam in de B-poule Van Stee Offshore

Begin september starten er weer 15 ploegen in de zaalvoetbalcompetitie. Wat een positieve ontwikkeling is, is dat de jongere spelers de weg op vrijdagavond weer weten te vinden naar de Waddenhal. Dit zorgt voor een hoop drukte op de tribune en gezelligheid in de kantine.

 

De meeste van deze jonge liefhebbers voetballen ook op het veld en je ziet dat ze nog beter worden door het zaalvoetbal. Met name de technische vaardigheden en handelingssnelheid in de kleine ruimte verbeteren. Tevens hebben de spelers veel balcontacten (in een korte tijd).

Dit in combinatie met een mix van wat oudere talenten zorgt niet alleen voor spannende wedstrijden maar ook voor gezelligheid na de wedstrijden.

 

Wij hebben ruimte voor nog meer ploegen die of prestatiegericht, dan wel of voor de gezelligheid willen spelen.

 

Wie kunnen zich aanmelden en wat heb je nodig?

  • Iedereen die rond de 16 jaar en ouder is kan zich aanmelden. Je mag alle leeftijden door elkaar mixen.
  • Je hebt een team van minimaal 1 keeper en 6 spelers nodig (1 keeper en 4 spelers in het veld + twee wissels). Houd er rekening mee dat spelers verhinderd kunnen zijn en dus meer spelers in je team is in de praktijk beter.
  • Een tenue (broekje, shirt, sokken), de contributiekosten zijn 350 euro per seizoen. Eventueel je eigen sponsor regelen om deze kosten te dekken.

 

Waarom aanmelden:

  • Voetbaltechnisch word je beter.
  • Gezelligheid na de tijd met je vrienden.
  • Je speelt altijd thuis onder dezelfde omstandigheden in de Waddenhal.
  • Je speelt ongeveer 1 keer in de twee weken op vrijdagavond.
  • Iedereen voetbalt op zijn eigen niveau in de A of B poule.
  • Nieuw is dat we een 35/45+ competitie opzetten. In deze competitie speel je ongeveer 1x in de maand (gereduceerd tarief).

 

Daarnaast zullen we dit seizoen voor de jeugd jonger dan 16 jaar een aantal zaalvoetbalavonden organiseren.

Heb je vragen, of wil je je aanmelden, doe dit dan het liefst voor 1 September a.s. Na deze datum zijn er in overleg ook nog mogelijkheden.

 

Bel met Johan Janssen 06-83084454 of Guus van Hurck 06-51770258 (www.exstador.nl)

 

Afgelopen seizoen was het behoorlijk spannend in de B-poule waarin uiteindelijk de jonkies van, Van Stee Offshore er met de eerste plaats van door gingen. In de A-poule wisten de oudere talenten van Ploeg/Kantine kampioen te worden, maar de verschillen zijn klein.

 

 

Wij zijn benieuwd wat het nieuwe seizoen gaat brengen waarin PoPaLo zijn jubileum viert en maar liefst voor het 40ste jaar meedoet.

 

Probeer het gewoon en geef je op! Het enige risico dat je loopt is dat je een aantal sportieve en gezellige vrijdagavonden hebt. 

 

Sport & Recreatie

Reacties

Karsten Wonen Karsten Wonen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Copini Opticiëns Copini Opticiëns The Shamrock The Shamrock
Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats