Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Wouter Hoekstra wint Dirk Kooistra toernooi

18-09-2019

HARLINGEN - Zondag 8 september was het weer tijd voor ons jaarlijkse Dirk Kooistra toernooi bij Boulegoed.

Dit is ons clubkampioenschap tête a tête. Dit houdt in dat je dus een tegen een speelt met 3 boules per persoon. Dit toernooi gaat vooral om de eer en de onderlinge strijd wie de beste van de club is met dit spel type. Er waren maar liefst 30 aanmeldingen dus het beloofde weer een mooi toernooi te worden en dat werd het ook.

 

Ondanks dat Buienrader nog wat donkere wolken liet zien waren we na de loting snel begonnen met 3 voorgelote partijen om zo de buien voor te zijn in de voorrondes. Echter het bleek maar weer dat er niets zo veranderlijk is als het weer want wat er ook gebeurde er viel geen spat water.

 

Na de 3 voorrondes werd de tussenstand op gemaakt en een nieuwe indeling voor een A en een B-poule gemaakt. De eerste 16 naar de A-poule en de overige 14 naar de B-poule. Nu gaat de spanning een stapje verder want verliezen is klaar. In de A-poule werd het al snel spannend waar kanshebbers elkaar tegenkomen, vooral een halve finale tussen Rein Koning en Hessel Roukema ging er spannend aan toe en uiteindelijk won Hessel deze met 13-12. De andere halve finale ging tussen Le van Loc en Wouter Hoekstra en deze werd gewonnen door Wouter.

 

De Finale ging dus tussen Wouter en Hessel. Wouter is de wat meer ervaren speler en dat is in de finale toch vaak wel een voordeeltje, Wouter is in de finale dan ook maatje te groot voor Hessel en wint met 13-8 het toernooi, de wisselbeker en een lekker flesje wijn. Hessel mag terugkijken op een goed toernooi en mag trots zijn op zijn 2e plaats en ook hij krijgt een flesje wijn.

 

In de B-poule ging de finale tussen Siemen Folkertsma en Karst van der Heide. Siemen was echt op dreef en maakte de finale dan ook niet spannender als nodig was en versloeg Karst met een keurige 13-4 uitslag.

Al met al was het weer een zeer geslaagde dag met prachtige partijen en droog weer!

 

En natuurlijk moeten we de vrijwilligers weer bedanken voor de goede zorgen, het hapje en drankje! Bedankt!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Teveel betaalde belasting teruggevorderd voor 57 bijstandsgerechtigden

18-09-2019

HARLINGEN - Belastingcheck zorgt voor terugvordering van €42.700 bij de Belastingdienst.

Ontwikkelaar recreatiepark Westerzeedijkgebied bekend

18-09-2019

HARLINGEN - Zeelenberg Architectuur BV en Zeelenberg Ontwikkelingsmaatschappij BV aangewezen als partij in ontwikkelvlek 5.

Best of the Rest Toernooi the movie

18-09-2019

HARLINGEN - Het is alweer een tijdje geleden dat het Best of The Rest-senioren toernooi gehouden is maar we kunnen van een groot succes spreken.

Reacties

Plaats uw familiebericht op Harlingenboeit.nl

Di 16 juni
t/m
Di 21 juli
Wo 1 juli
t/m
Zo 30 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Za 4 juli
t/m
Zo 25 oktober
Zo 5 juli
t/m
Zo 25 oktober
Bekijk de volledige agenda
Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Food 80/20 Food 80/20 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats De Lichtboei De Lichtboei Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Broodje Nuchter Broodje Nuchter Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Visie Events Visie Events De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Karsten Wonen Karsten Wonen Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Ons Food&Wine Ons Food&Wine Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Ons Food&Wine Ons Food&Wine Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Broodje Nuchter Broodje Nuchter Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Copini Opticiëns Copini Opticiëns HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok The Shamrock The Shamrock Zensa Moda Zensa Moda