De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Woonwensen gezocht!

13-11-2020

HARLINGEN - Wie een woonwens heeft in Harlingen, Franeker of in een van de omliggende dorpen kan die vanaf nu plaatsen op www.wensk.nl.

Van der Wal Makelaars werkt sinds kort met het nieuwe platform ‘Wensk’. Op dit platform maken mensen een eigen woonwens kenbaar, om uiteindelijk een droomwoning te kunnen vinden.

 

Het platform ging van start in 2020 in Dokkum, Kollum en omgeving, met een positief resultaat. Inmiddels staan er al ruim 80 woonwensen in het systeem en zijn de eerste koopovereenkomsten gesloten. Reden genoeg voor een uitbreiding van het platform. Daarin vonden Van der Wal Makelaars en Wensk elkaar. Het platform haakt in op een ontstane vraag in de huidige woningmarkt”, zegt Sietske Grafhorst namens makelaarskantoor Van der Wal. Het is een extra service die we onze klanten kunnen aanbieden.”

 

De huizenmarkt beweegt snel; wanneer er een geschikt huis voorbijkomt is de kans groot dat er meerdere kapers op de kust zijn, waardoor je sneller achter het net vist. Een woning vinden buiten de reguliere markt om, is de insteek van Wensk. "Van der Wal Makelaars is het tweede makelaarskantoor dat gebruik maakt van Wensk, met een derde partij zijn we in gesprek”, zegt Tjerk Pieter de Vries, medeontwikkelaar van Wensk. "De samenwerking van makelaars onder elkaar draagt bij aan servicegericht werken naar je klanten toe, en aan het uiteindelijke doel, het kunnen voldoen aan het gros van de woonwensen."

 

Hoe het werkt: woningzoekers plaatsen hun woonwens op het platform. Ze vertellen met hoeveel mensen ze willen gaan wonen, in welke prijsklasse ze zoeken en welk type woning ze zoeken. Hoe meer specificaties ze doorgeven, hoe sneller de kans is dat ze slagen. De persoonlijke motivatie van de zoekers kan de gunfactor creëren, wat de doorslag kan geven bij de huidige eigenaar van de woning die zij zoeken. De makelaar bemiddelt tussen woningzoeker en woningaanbieder. Daarmee is de cirkel rond.

 

Algemeen Bedrijfsleven

Meer nieuws

Wethouder Paul Schoute bij Omroep RSH over Pilot Harlingen

13-11-2020

HARLINGEN - Zaterdag 14 november geeft wethouder Schoute om 11.45 uur een interview bij Omroep RSH over de economische betekenis van zoutwinning en het belang van een goed schadeprotocol voor de inwoners van Harlingen.

‘Hij komt, hij komt’!

13-11-2020

HARLINGEN - Nog maar één nachtje slapen..., dan arriveren Sinterklaas en de Pieten weer in 't land.

Dringende oproep op bussen en ambulances voor ‘Extra handen voor de zorg’

13-11-2020

HARLINGEN - Fryslân gaat nóg verder samenwerken om voldoende gekwalificeerde medewerkers voor de zorg te vinden.

Reacties

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Omdraai De Omdraai Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen The Shamrock The Shamrock De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Visie Events Visie Events Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Food 80/20 Food 80/20 Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats De Omdraai De Omdraai BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad