Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk at the movies!

Heerlijk at the movies!

Op 16, 17 & 18 oktober wordt de parkeerplaats aan de Westerzeedijk in Harlingen omgebouwd tot een drive-in bioscoop. Bestel nu je tickets!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Wintertoernooi Zeerobben Deel 2

22-01-2020

HARLINGEN - Na het succes van afgelopen zaterdag Wintertoernooi deel 1 was het afgelopen vrijdag de beurt aan de JO109-1 en JO19-2 voor deel 2.

Wintertoernooi Zeerobben Deel 2 SJO Oudega_HJSC_Heeg. Foto: Bert Drent.

De organisatie zag zich gedwongen om uit te wijken naar een andere dag/avond. Simpelweg omdat afgelopen zaterdag alle velden (kunstgras) volop bezet waren de gehele dag.  Het gaf een geheel andere sfeer zo ‘s avonds onder het kunstlicht maar het was wederom een mooie avond voor de voetballers en voor de liefhebbers van jeugdvoetbal.

 

Het was wederom koud maar daarvoor is het ook winter en zoals de coaches afgelopen zaterdag al zeiden: “tegen de kou kun je je kleden”. De organisatie stond weer, er waren leuke ploegen uitgenodigd en de wedstrijden werden uitstekend geleidt door de scheidsrechters S.J. Albada, L. Tolman, J. Bleeker en J.G. Hoekstra.

 

In de poule met de JO19-1 teams kwam naast Zeerobben JO19 ook LSC, SJO Oudega/HJSC/Heeg en vv Balk uit. Zeerobben verloor 2 keer nipt met 1-0 van LSC en SJO Oudega/HJSC/Heeg en speelde met 1-1 gelijk tegen Balk. SJO Oudega/HJSC/Heeg deed het uiteindelijk het beste en won met 1-0 van LSC, met 1-0 van Zeerobben en met 2-1 van Balk.

 

Daardoor werd de einduitslag als volgt:

  1. SJO Oudega/HJSC/Heeg JO19-1
  2. LSC JO19-1
  3. vv Balk JO19-1
    Zeerobben JO19-1

 

In de andere poule waren de JO19-2 teams van Zeerobben, sc Bolsward en LSC alsmede fc Harlingen JO19-1 ingedeeld. In deze poule ook geen prijs voor de organiserende vereniging. In deze poule bleek LSC de sterkste. Zij wonnen met 5-0 van Zeerobben, met 2-0 van fc Harlingen en verloren met 2-1 van Bolsward maar dat verlies konden ze zich permitteren.

 

De einduitslag was hier:

  1. LSC JO19-2
  2. sc Bolsward JO19-2
  3. fc Harlingen JO19-1
  4. Zeerobben JO19-2

 

Aan het einde van de avond kon jeugdvoorzitter Herke de Groot de prijzen uitreiken aan de winnaars maar niet voordat hij de scheidsrechters en de EHBO had bedankt voor hun bijdrage. En zo is er een einde gekomen aan het wintertoernooi 2020. Dit seizoen verdeeld over 2 dagen maar uiteindelijk zijn alle leeftijdscategorieën aan de start verschenen. Het grootste gedeelte op zaterdag 11 januari en de JO19 groep op vrijdagavond 17 januari. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi. Dat mag ook gezien de reacties die ze tijdens het toernooi en ook na afloop van de deelnemende verenigingen hebben mogen ontvangen. Alle reden dus om al uit te kijken naar 2021 en daarvoor op tijd met de voorbereidingen te starten. Nu op naar de voorjaarscompetitie die op zaterdag 1 februari van start zal gaan.

 

LSC. Foto: Bert Drent.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Zeerobben – Blauw Wit ‘34

22-01-2020

HARLINGEN - Zeerobben start na winterstop tegen koploper Blauw Wit’34.

Nieuwsbrief Hannemahuis, januari 2020

22-01-2020

HARLINGEN - Iedere maand verzendt Museum het Hannemahuis een nieuwsbrief met verrassende aankondigingen, nieuwe tentoonstellingen, activiteiten en nog veel meer.

Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 17-01-2020

22-01-2020

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Reacties

De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Greenart Production Greenart Production DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Food 80/20 Food 80/20 HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Broodje Nuchter Broodje Nuchter Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Plus Lunenborg Plus Lunenborg Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Food 80/20 Food 80/20 VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats