Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Winterseizoen nadert bij HMHC

25-11-2022

HARLINGEN - Komend weekend wordt er nog gewoon op het veld gehockeyd bij HMHC, daarna start de winterperiode met zaalhockey.

Alleen het weekend van 3 en 4 december is nog een inhaalweekend voor veldwedstrijden. Dit weekend dus nog gewoon aan de Westerzeedijk, daarna wordt, op zondagen, gespeeld in zalen in de noordelijke provincies. HMHC speelt thuiswedstrijden en traint zowel in Harlingen als in Franeker, vanwege de helaas beperkte zaalruimte in Harlingen.

 

Zaalhockey

Hockey is zowel een veld- als een zaalsport. In de winterperiode zijn de velden vaak niet bespeelbaar, vandaar dat dan uitgeweken wordt naar sportzalen. Dezelfde lijnen als bij zaalvoetbal worden gebruikt, verder gelden vergelijkbare regels als op het veld. Wel worden natuurlijk speciale zaalschoenen, -ballen en -sticks gebruikt. Hockey is op het veld al een snel spel, in de zaal is dat natuurlijk nog sneller. Sinds een aantal jaren spelen vrijwel alle teams van HMHC in de winter in de zaal. Vaak wordt, als het weer het toelaat, ook nog een keer in de week op het veld getraind.

 

Donderdag 1 december ALV

Op donderdag 1 december organiseert HMHC de halfjaarlijkse ALV. Alle leden, en ouders, zijn van harte welkom om geïnformeerd te worden over de (financiële) ontwikkelingen binnen de club, waaronder de impact van de sterk stijgende energieprijzen, de plannen voor verduurzaming en de start van de uitwerking van een toekomstvisie voor HMHC.

 

Geslaagde wijnavond

Afgelopen zaterdag organiseerde de Activiteitencommissie een wijnavond op de club. Jitze Baarsma verzorgde de wijnen en een proeverij. De aanwezigen konden wijnen bestellen, waarvan een deel van de opbrengst naar HMHC gaat. Weer een zeer geslaagde avond!

 

Vrijdag voetbal bij HMHC

Komende vrijdag speelt het Nederlands (voetbal)elftal tegen Ecuador. Ook hockeyers kijken graag naar voetbal. En dat kan om 17.00 uur in het clubhuis van HMHC op een groot scherm. Dus kom gezellig de week afsluiten bij HMHC!

 

Programma komend weekend

Zaterdag 26 november

09.15 uur Sneek – HMHC MixO8

10.00 uur HMHC MixO10 - Hondsrug

11.30 uur HMHX MixO12 – Leeuwarden

12.15 uur Lemmer – HMHX MixO14

13.30 uur HMHX MixO16-1 – Leeuwarden

13.55 uur GHBS – HMHC MixO16-2

14.30 uur Eelde – HMHC JO16

 

Zondag 27 november

10.30 uur HMHC HE30+/Veteranen – Dash

12.45 uur Sneek – HMHC Dames

13.00 uur Stix Joure – HMHC Jong Dames

14.45 uur PW Enschede – HMHC Heren

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Skûle Wordfeudcompetitie

25-11-2022

HARLINGEN - In december 2022 gaan we weer van start met een nieuwe editie van Wordfeudcompetitie De Skûle.

ZV De Vikings zwemmen sterke 2de competitieronde

25-11-2022

HARLINGEN - In het Kalverdijkje te Leeuwarden was zwemvereniging Orca de gastheer voor de 2de competitieronde van de A-klasse Regio Noord.

Fc Harlingen ontvangt vv Warga en Pupil van de Week Rudmer trapt af!

25-11-2022

HARLINGEN - Afgelopen zondag deed fc Harlingen goede zaken in Nij Beets door Blue Boys met 3-1 te verslaan.

Reacties

Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Haarmode Cats Haarmode Cats Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wellheat Shop Wellheat Shop Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Wellheat Shop Wellheat Shop Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen