Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren. Alinex werkt voor u!
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Wintercompetitie Waddenrobkes

15-01-2018

HARLINGEN - Het is wintersport voor voetballend Nederland.

Wintercompetitie Waddenrobkes Elke donderdagmiddag van 16.30 uur tot 17.30 uur komen de Waddenrobkes bijeen in de Waddenhal voor de wintercompetitie. Foto: Frans Bode.

Maar niet voor de Waddenrobkes van Zeerobben. In december werden de laatste speelrondes van de wintercompetitie gespeeld maar na een korte breek ging deze competitie voor de voetballertjes van 6 tot 8 jaar alweer op donderdag 11 januari van start in de Waddenhal. Kinderen willen altijd wel voetballen. Als de vakanties voorbij zijn en  iedereen weer naar school gaat wil men ook weer voetballen.

 

Dat kan gelukkig bij Zeerobben. De activiteiten voor de jongste talenten van de club blijven niet beperkt tot af en toe een onderling toernooitje of spelmiddag maar elke week wordt er gevoetbald in de Waddenhal. En elke week blijkt maar weer hoe enthousiast de jeugd is. Wekelijks doen er rond de 35 kinderen mee. De groep van de Waddenrobkes is veel groter maar veel kinderen zitten nog op zwemles en moeten dus nog even verstek laten gaan. Zodra het diploma binnen is zullen ook zij weer aanschuiven bij deze prachtige competitie. Verheugd is de organisatie dan ook dat nog steeds veel kinderen, die kennis willen maken met de sport voetbal, de weg naar de Waddenrobkes weten te vinden. Wekelijks druppelen er weer nieuwe leden binnen die willen meemaken hoe het is om bij de Waddenrobkes te voetballen.  Dat is ook niet zo verwonderlijk als je kijkt hoeveel kinderen er de laatste 2 jaar hebben meegedaan aan het kleutervoetbal voor de leerlingen van alle basisscholen in Harlingen en Midlum. Op die dag hebben zij al een beetje kennis gemaakt met het voetbal bij en de trainers van Zeerobben. Ook dit jaar weer staan deze voetbaldagen voor de basisscholen van Harlingen en Midlum op de kalender. De stap om vervolgens lid te worden wordt daardoor misschien iets minder spannend voor de kinderen. Kinderen kunnen bovendien eerst proberen of dit wel iets is wat ze willen. Elke donderdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur zijn ze van harte welkom in de Waddenhal. De wintercompetitie gaat door tot eind februari. Daarna zoeken de kinderen het Oostersportpark weer op voor de start van de voorjaarscompetitie die begin maart van start zal gaan.

 

Maar ook de iets oudere kinderen (de JO9- en JO8-groep) kwamen alweer in actie.  Op zaterdag 23 december speelden zij hun eerste toernooi in de Waddenhal. De tweede speelronde was zaterdag 6 januari en de laatste speeldag staat voor zaterdag 17 februari op het programma. Dat houdt overigens de trainingen op het veld niet tegen. Zaalvoetballen is leuk natuurlijk maar uiteindelijk wil iedereen weer graag het veld op voor de voorjaarscompetitie. De voorbereidingen daarop zijn dus al in volle gang.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Een zeer interessante en gezellige Sjantermiddag!

15-01-2018

HARLINGEN - Zondagmiddag hebben we in de Lichtboei een zeer geslaagde Sjantermiddag -georganiseerd door de PvdA Harlingen- gehad.

Een kijkje achter de schermen van Toneelgezelschap Midlum

15-01-2018

MIDLUM - De afgelopen weken is er druk gerepeteerd om “STUK” speelklaar te krijgen.

De jazz is terug in Harlingen!

15-01-2018

HARLINGEN - Met een spetterend dubbelconcert is de jazz op zondag 14 januari teruggekeerd in Harlingen.

Reacties

HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie ForHim Menswear ForHim Menswear Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 VVV Harlingen VVV Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Dio Jurien Dio Jurien Visie Events Visie Events Hema Harlingen Hema Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Almamater Almamater Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Ons Food&Wine Ons Food&Wine Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Vogelaar Audio Vogelaar Audio Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hubo-Faber Hubo-Faber ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe