HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

Stem voor een groener socialer en inclusiever HARLINGEN!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Welke zorgverzekering past bij mij?

15-12-2021

HARLINGEN - Het kiezen van een zorgverzekering is heel persoonlijk.

De voor jou meest gunstige verzekering is ondermeer afhankelijk van jouw zorgbehoefte, je behoefte aan keuzevrijheid en je financiële situatie. Ga dan ook niet klakkeloos een zorgpremie vergelijken, maar maak hiervoor gebruik van een vergelijkingssite. Deze sites bieden je de mogelijkheid om zorgverzekeringen die met elkaar overeenkomen te vergelijken op premie en voorwaarden. Zo maak jij de beste keuze.

 

Vergelijken van zorgverzekeringen: hoe werkt dat?

Breng van tevoren jouw zorgbehoefte in kaart. Kijk hierbij naar je zorggebruik in de afgelopen jaren. Verwacht je volgend jaar weinig zorgkosten te hebben? Dan is een basisverzekering vaak voldoende. Als je zorggebruik laag is en je hebt ook nog eens een behoorlijke financiële reserve, dan kan je je eigen risico verhogen. Zo wordt je maandelijkse premie lager. Daarnaast heb je de keuze uit een naturapolis of een restitutiepolis. Bij een naturapolis worden alleen de zorgkosten vergoed van zorgverleners die een contract hebben met jouw zorgverzekering. Voor een restitutiepolis geldt dat je meer keuzevrijheid hebt. Je kiest zelf je zorgverlener. Heeft deze zorgverlener geen contract, dan schiet je de kosten voor en krijg je die later terug van de verzekeraar. De premie van een restitutiepolis is over het algemeen wel hoger dan die van een naturapolis. Door al deze overwegingen mee te nemen in jouw keuzeproces kom jij tot de goedkoopste zorgverzekering die het beste bij jou past.

 

Wees geen dief van je eigen portemonnee

Het lijkt veilig en gemakkelijk om niet voor een andere zorgverzekering te kiezen. Je weet wat je hebt en die zekerheid vinden veel mensen fijn. Toch is deze zekerheid maar schijn. Alle zorgverzekeraars wijzigen jaarlijks hun premies en hun voorwaarden. Als jij niet overstapt, stem je stilzwijgend in met de nieuwe premie en de nieuwe voorwaarden van je huidige verzekeraar. Deze zorgverzekering die een paar jaar geleden nog het beste paste bij jouw situatie, hoeft nu niet meer de beste te zijn. Vergelijk daarom jaarlijks de verschillende verzekeringen met elkaar. Een online zorgvergelijker maakt dit vergelijkingsproces een stuk eenvoudiger. Het overstappen hoef je ook zelf niet te regelen. Je sluit je nieuwe zorgverzekering af en als je gebruik maakt van de overstapservice wordt het opzeggen van je oude verzekering voor je geregeld. Wat houdt je nog tegen? Ga vandaag nog op zoek naar de zorgverzekering die bij jou past.

Algemeen Bedrijfsleven Zorg & Welzijn

Meer nieuws

Hoogste punt voor derde fase wijkvernieuwing in Harlingen

15-12-2021

HARLINGEN – De derde fase van de wijkvernieuwing met 92 nieuwe huurwoningen en appartementen in Plan Zuid in Harlingen heeft woensdag het hoogste punt bereikt.

Razende Roeland dendert nog even goed door!

15-12-2021

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur en de metal vitamine staan weer klaar bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn.

Een gezonde en plezierige leefomgeving

15-12-2021

HARLINGEN - De prestatieafspraken 2022 zijn afgelopen vrijdag ondertekend door De Bouwvereniging, de Huurdersvereniging Harlingen en gemeente Harlingen.

Reacties