HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks: voor een groene en sociale gemeente. Het is tijd voor verandering. Voor nu en later.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Welke sporter of sportteam verdient de Hotze Schuiltrofee?

05-12-2021

HARLINGEN - Het is er door de coronaperikelen en alle daarmee gepaard gaande beperkingen het afgelopen jaar niet van gekomen, maar volgend jaar wordt de Hotze Schuiltrofee weer uitgereikt.

Welke sporter of sportteam verdient de Hotze Schuiltrofee? Hotze Schuil trofee

De trofee is bestemd voor de sporter of het sportteam uit de gemeente Harlingen die in 2020 of 2021 een bijzondere sportprestatie  heeft neergezet. Inmiddels is de aanmeldingstermijn voor sporters of sportteams die mogelijk in aanmerking komen voor deze mooie en felbegeerde trofee opengesteld. De kandidaten kunnen tot en met 22 december worden aangemeld.

 

De uitreiking van de Hotze Schuiltrofee wordt voor het eerst georganiseerd door de Stichting Sportakkoord Harlingen. Het bestuur van de deze nieuwe stichting heeft deze taak overgenomen van de Stichting Sportpromotie Harlingen die deze taak vele jaren zeer succesvol voor haar rekening heeft genomen. Inmiddels is de Stichting Sportpromotie Harlingen opgegaan in de nieuwe stichting die als doel heeft het bewegen van Harlingers van 0 tot 100 jaar te stimuleren. Het uitreiken van de jaarlijkse sportprijs is daar onderdeel van.

 

Afgelopen jaar was er geen uitreiking omdat er door de coronabeperkingen in 2020 niet voor iedereen gelijke kansen waren om sportprestaties te leveren. Omdat we nog steeds met beperkende maatregelen te maken hebben, heeft stichtingsbestuur besloten ditmaal de jaren 2020 en 2021 te bundelen. Dat betekent dat sporters en sportteams die in 2020 of 2021 een bijzondere prestatie hebben geleverd aangemeld kunnen worden voor de trofee.

 

  • De aanmelding kunnen tot en met 22 december gedaan worden via het mailadres van het secretariaat van de Stichting Sportakkoord Harlingen: s-de-groot@home.nl.
  • Bij de aanmelding moet ook een motivatie worden toegevoegd en de contactgegevens van de aanmelder. Op basis van de binnengekomen aanmelding zal het bestuur een selectie maken en een lijst van genomineerden samenstellen.

 

Normaal gesproken wordt sportprijs uitgereikt tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie, maar het is nog niet zeker of die in januari 2022 kan plaatsvinden. Mocht dat niet het geval zijn dan vindt de uitreiking op een andere wijze plaats. Hoe die alternatieve uitreiking er dan gaat uitzien zal later bekend worden gemaakt. Maar wat er ook gebeurt, de Hotze Schuiltrofee wordt na een jaar afwezigheid in 2022 weer uitgereikt.

Algemeen Gemeente Sport & Recreatie

Meer nieuws

Fotoclub Kimswerd foto van de maand

05-12-2021

HARLINGEN - Deze keer was de opdracht maak een foto van oud gereedschap.

Reacties