De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Welke relaxstoel past in jouw interieur?

30-08-2021

HARLINGEN - Relaxstoelen zijn allang geen oubollige lelijke stoelen meer.

Vroeger zag je die vaak staan bij oude mensen. Lelijke grote stoelen die er erg lomp uitzagen. Je hebt tegenwoordig heel leuke en hippe relaxstoelen. Je kunt deze stoelen in elke gewenste kleur kopen. Ook de afwerking en de stoffen die gebruikt worden zijn helemaal van deze tijd! Je kan dus gericht een relaxfauteuil zoeken.

 

Veel mogelijkheden wanneer je kiest voor een relaxstoel

Er zijn echt ontzettend veel mogelijkheden bij het kiezen van een stoel. Relaxstoelen zijn er in diverse uitvoeringen. Kijk welk model jou het meeste aanspreekt. Kies je voor een slank model of wil je liever een stoer en robuust model? Je hebt relaxstoelen in diverse maten. De fauteuils verschillen in zitdiepte en hoogte. Dan zijn er nog verschillende keuzes te maken met betrekking tot de opties voor verstellen en de comfortopties. Je kan kiezen voor een verstelbaar hoofd-, voet- en/of rug-gedeelte. Of je kiest ze allemaal.

 

Met of zonder sta-op functie

Wanneer je moeite hebt bij het opstaan, dan is het een goed idee om te kiezen voor een relaxfauteuil met een handige sta-op functie. Deze stoel kan je kantelen en naar boven verstellen zodat je op de juiste manier op kan staan. Ook bij het gaan zitten kan je dit op een makkelijke manier doen in plaats van je in de stoel laten vallen. Wil je nog meer comfort? Je kan zelfs kiezen voor een stoel met verwarmingsopties, aan jou de keuze.

 

Handmatige of elektrische bediening

De bediening van deze verstelopties kan handmatige of elektrische bedienen. De elektrische relaxstoelen maken ook gebruik van een accu. Je kan op die manier de fauteuil in de kamer neerzetten waar je wil. Het snoer ligt dan niet dwars door de kamer heen. Je kan ervoor kiezen om de accu ’s nachts op te laden dan heb je er ook geen last van.

 

Bekleding

Dan heb je nog de keuze welke bekleding je wilt hebben. Ga je voor stof of kies je voor leer? Ook kan je nog kiezen voor microleer en lederlook. Er zijn ontzettend veel stoffen en leersoorten waarmee je de stoel kan laten bekleden. Heb je liever de stoel in een effen stof of vind je een motief in de stof mooier? Je vindt zo altijd een bekleding die goed bij jou en jouw interieur past. Welke stijl is jouw zithoek? Je hebt sta-op stoelen in moderne, klassieke of landelijke designs. Je vindt voor elk interieur een passende relaxfauteuil. Ook de vormgeving zoals de metalen detail en de hippe kleuren laten de relaxstoel goed in jouw interieur passen.

 

Een relaxstoel is voor veel mensen echt een aanwinst. Wil je stressless en zonder pijn zitten met alle comfort? Dan is een relaxstoel wellicht de juiste keuze voor jou!

 

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen Zorg & Welzijn

Meer nieuws

Zeerobben VR1 wint van Sneek Wit Zwart

30-08-2021

HARLINGEN - Na 3 weken van training speelde VR1 afgelopen zaterdag haar eerste oefenwedstrijd van dit seizoen.

Maarten van der Weijden trapt Camperelfstedentocht af

30-08-2021

HARLINGEN - De tocht der tochten kan op tal van manieren verreden worden, maar nog niet eerder was er de mogelijkheid voor camperaars om de Elfstedentocht op georganiseerde wijze te volbrengen.

Zeerobben – Wolvega 5 – 2 (oefenwedstrijd)

30-08-2021

HARLINGEN - De wedstrijd met twee gezichten.

Reacties

Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber De Omdraai De Omdraai Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Food 80/20 Food 80/20
Food 80/20 Food 80/20 HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE