HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks: voor een groene en sociale gemeente. Het is tijd voor verandering. Voor nu en later.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Welke relaxstoel past in jouw interieur?

30-08-2021

HARLINGEN - Relaxstoelen zijn allang geen oubollige lelijke stoelen meer.

Vroeger zag je die vaak staan bij oude mensen. Lelijke grote stoelen die er erg lomp uitzagen. Je hebt tegenwoordig heel leuke en hippe relaxstoelen. Je kunt deze stoelen in elke gewenste kleur kopen. Ook de afwerking en de stoffen die gebruikt worden zijn helemaal van deze tijd! Je kan dus gericht een relaxfauteuil zoeken.

 

Veel mogelijkheden wanneer je kiest voor een relaxstoel

Er zijn echt ontzettend veel mogelijkheden bij het kiezen van een stoel. Relaxstoelen zijn er in diverse uitvoeringen. Kijk welk model jou het meeste aanspreekt. Kies je voor een slank model of wil je liever een stoer en robuust model? Je hebt relaxstoelen in diverse maten. De fauteuils verschillen in zitdiepte en hoogte. Dan zijn er nog verschillende keuzes te maken met betrekking tot de opties voor verstellen en de comfortopties. Je kan kiezen voor een verstelbaar hoofd-, voet- en/of rug-gedeelte. Of je kiest ze allemaal.

 

Met of zonder sta-op functie

Wanneer je moeite hebt bij het opstaan, dan is het een goed idee om te kiezen voor een relaxfauteuil met een handige sta-op functie. Deze stoel kan je kantelen en naar boven verstellen zodat je op de juiste manier op kan staan. Ook bij het gaan zitten kan je dit op een makkelijke manier doen in plaats van je in de stoel laten vallen. Wil je nog meer comfort? Je kan zelfs kiezen voor een stoel met verwarmingsopties, aan jou de keuze.

 

Handmatige of elektrische bediening

De bediening van deze verstelopties kan handmatige of elektrische bedienen. De elektrische relaxstoelen maken ook gebruik van een accu. Je kan op die manier de fauteuil in de kamer neerzetten waar je wil. Het snoer ligt dan niet dwars door de kamer heen. Je kan ervoor kiezen om de accu ’s nachts op te laden dan heb je er ook geen last van.

 

Bekleding

Dan heb je nog de keuze welke bekleding je wilt hebben. Ga je voor stof of kies je voor leer? Ook kan je nog kiezen voor microleer en lederlook. Er zijn ontzettend veel stoffen en leersoorten waarmee je de stoel kan laten bekleden. Heb je liever de stoel in een effen stof of vind je een motief in de stof mooier? Je vindt zo altijd een bekleding die goed bij jou en jouw interieur past. Welke stijl is jouw zithoek? Je hebt sta-op stoelen in moderne, klassieke of landelijke designs. Je vindt voor elk interieur een passende relaxfauteuil. Ook de vormgeving zoals de metalen detail en de hippe kleuren laten de relaxstoel goed in jouw interieur passen.

 

Een relaxstoel is voor veel mensen echt een aanwinst. Wil je stressless en zonder pijn zitten met alle comfort? Dan is een relaxstoel wellicht de juiste keuze voor jou!

 

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen Zorg & Welzijn

Meer nieuws

Zeerobben VR1 wint van Sneek Wit Zwart

30-08-2021

HARLINGEN - Na 3 weken van training speelde VR1 afgelopen zaterdag haar eerste oefenwedstrijd van dit seizoen.

Maarten van der Weijden trapt Camperelfstedentocht af

30-08-2021

HARLINGEN - De tocht der tochten kan op tal van manieren verreden worden, maar nog niet eerder was er de mogelijkheid voor camperaars om de Elfstedentocht op georganiseerde wijze te volbrengen.

Zeerobben – Wolvega 5 – 2 (oefenwedstrijd)

30-08-2021

HARLINGEN - De wedstrijd met twee gezichten.

Reacties