Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Op 20, 21 én 22 september verandert de Nieuwe Willemskade ook dit jaar weer in een culinair walhalla met de 5e editie van Foodfestival Heerlijk Harlingen!
Lees verder...
Spaar voor keukenmessen!

Spaar voor keukenmessen!

Bij PLUS Lunenborg kun je nu sparen voor 6 verschillende keukenmessen van Jamie Oliver. De actie loopt t/m 21 sept. 2019.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Weinstube uitstekend bij Walking Football

17-06-2019

HARLINGEN - Ze waren ur helemaal klaar voor de mannen van de ouwe Weinstube.

Een topteam met, Klaas v d Hoek, Follie P Bijlsma, Guus van Hurck, Johan Drost van de ouwe groenteboer, Kassie v d Heide, Tony Damsma en Eddie Sjollema. Coach was Wiebe van Dijk en de man die voor het geestelijk voer zorgde was Johan Erents en hij was meteen scheidsrechter.

 

Ut ging niet om winnen maar gewoon om leuk te speulen. Nou dan zit je aardig mis bij die 60-plussers want die vechte, vliege en drave hun ut hompeskompus voor de punten. En natuurlijk oek de Weinstube, zij moesten drekt teugen Cambuur 1. Bij de eerste bal diet Follie P anraakte vloog de hele zool um al onder sien poten weg, zeker peerdeleer. Er volgde daarna een splijtende pass van Johan de Groenteboer en die kwam in e voeten van Sjollema en hoppa 1-0. Dat was verrassend en die mannen van Cambuur stonnen even met e hannen in ut haar. Daar profiteerde de Stube van, een mooie bal van Klaas op Follie P volgde, zonder zool speulde hij meteen deur op Kassie en hij hing weer 2-0. Cambuur probeerde van alles maar ze kwamen ur niet deur, ja alleen nog Reawaruw maar toen die scoorde had de scheids al floten voor ut einde, jammer.

 

De tweede wedstried was teugen Alkmaarse Boys en dat begon vliegend, Kassie, die Boedha maakte 1-0 en hij gaf een pass op Tony Damsma en weer hange 2-0. Maar ze begonnen te griemen ut wudde 2-1 en een verkeerde bal met buutenkantsje rechts van Klaas v d Hoek kwam weer us bij de verkeerde speuler en, ja hoor 2-2. En die jongens en een meiske maakten zelfs oek nog 2-3. Gelukkig zag Guus van Hurck nog een gatsje en maakte van afstand 3-3. Een mooie uutslag en die mesen uut Alkmaar wonnen oek terecht de eerste pries want ze waren de sportiefsten.

 

Van FC Harlingen werd verloren en dat kwam oek deur de vermoeidheid want die Slurp (Guus van Hurck) donderde van ellende achterover met sien poten in e hoogte. En die lui van FC smoorden van de mazzel want die Groenteboer en Boedha skoten wel drie keer op e paal. En die goal was oek niet in te kommen want daar ston de hele wedstrijd die Nico Beuker met sien brede billug in, en je mutte zonder keeper speule oftewel met vliegende keep. Teugen SWZ uut Sneek won gewoon de fitsten, bij de Weinstube zat Follie P al an e zuurstof. Maar uut een strakke pass van Johan Drost scoorde de kanskewachter Eddie Sjollema een keer en even later nog sun zelfde. Drost wudde dan oek de man van de assist en hij had ut eerst van sien leven switten. Hij het sien hele leven bij de gemeente Heerenveen werkt en daar was ut verboden te switten. Het was Tony Damsma die 3-1 maakte, een goeie prestatie van de Stube.

 

En ut wudde nog beter want toen ze de ballen deur een kleed met gatten urin skiete moesten joeg Tony Damsma drekt drie deur de 100 punten. En de rest behaalden oek nog een mooi zootsje punten binnen. Klaas vd Hoek en Kassie vd Heide raakte ut kleed niet eens. Dus toch de pries, een meter bier, was binnen en dat lusten die ropperts wel. Alle hulde aan de organisatie en de scheidsrechters Age, Siem, Johan Erents en W J Kimp want ut is niet makkelijk hur om die ouwelui te fluiten. Wij hewwe in ieder geval een mooie dag had met genoeg te vreten in te suupen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kampioenen TV Ready gehuldigd

17-06-2019

HARLINGEN - Vrijdagavond 14 juni 2019 werden de kampioenen van de KNLTB-voorjaarscompetitie gehuldigd op het Cleem Heeger park.

Ontwerp herinrichting Trebolbuurt

17-06-2019

HARLINGEN - Namens de gemeente Harlingen zijn vijf studenten stedenbouwkunde bezig met een onderzoek naar de herinrichting van de Trebolbuurt.

Henk Schreuder winnaar op Rethel

17-06-2019

HARLINGEN - Het was alweer de vierde Midfond vlucht van seizoen 2019, waar donderdag 13 juni de duiven voor werden ingekorfd voor de vlucht op zaterdag vanuit Rethel in België.

Reacties

Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires ForHim Menswear ForHim Menswear Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Lichtboei De Lichtboei VVV Harlingen VVV Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hema Harlingen Hema Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Visie Events Visie Events VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier de Groot Atelier de Groot Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" IJssalon Min12 IJssalon Min12 Dio Jurien Dio Jurien BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen