Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Weer volop hockey aan de Westerzeedijk vanaf komende week

12-08-2020

HARLINGEN - Na een paar weken zomervakantie zouden de trainingen afgelopen maandag weer van start gaan.

Door het mooie weer zijn de trainingen een week uitgesteld. Het kunstgrasveld kan met deze tropische tempraturen namelijk oplopen tot boven de 75 graden. Maar de voorbereidingen zijn getroffen, de trainers en leden hebben er erg veel zin in! Vanaf aankomende week gaat er weer volop gehockeyd worden aan de Westerzeedijk bij HMHC!

 

Startdag op zaterdag 22 augustus

Dit jaar introduceren we als HMHC een startdag voor alle leden en ouders. De uitnodiging en het programma worden aan de leden gemaild. In de ochtend komen alle jeugdteams, coaches en ouders op de club, op een veilige manier, om kennis te maken en afspraken te maken voor het komende seizoen onder het genot van een kop koffie of thee. In de middag organiseren we voor de senioren een mix-toernooi met na afloop, wederom op een veilige manier, een gezellige nazit en afsluiting.

 

Hockeycompetities starten in september

De KNHB heeft onlangs besloten om na zomervakantie de competities weer gewoon te starten. De exacte programma’s zijn nog niet bekend, maar zijn de komende weken te vinden op de site van HMHC. De verwachting is dat begin september de wedstrijden weer beginnen. Uiteraard hebben we als HMHC nauw contact hierover met de KNHB om eventuele ontwikkelingen te kunnen volgen.

 

Bijeenkomst voor trainers

De Technische Commissie en hoofdtrainers hebben deze week wel al de eerste bijeenkomst voor trainers georganiseerd. Alle teams van HMHC trainen twee keer in de week, begeleid door ervaren en goed opgeleide trainers. Ook onze eigen jeugdtrainers spelen hierin een belangrijke rol. Zij werden afgelopen woensdag geïnformeerd in het clubhuis om zo gezamenlijk het nieuwe seizoen samen te beginnen.

 

Sport BSO bij HMHC

Onlangs heeft het al in de pers gestaan: Eigen & Wijzer start binnenkort een Sport BSO op de locatie bij HMHC. Naast hockey organiseren ze allerlei sporten na schooltijd. Wil je meer weten, dan kun je informatie vinden op https://www.eigen-en-wijzer.nl/. HMHC werkt, samen met Gemeente Harlingen, graag mee aan dit soort initiatieven om sport en bewegen te promoten bij de kinderen (en ouders) in Harlingen en omstreken.

 

RIVM-regels blijven van toepassing

Voor de zomer is er door de overheid en KNHB weer ruimte gegeven om weer gewoon te trainen. Ieder team heeft voor de vakantie ook al in de nieuwe samenstelling getraind. Buiten de velden blijft de 1,5 meter afstand van kracht, evenals het niet komen als je niet fit bent. HMHC volgt hierbij het Sport protocol van NOC NSF. Wel mogen ouders en leden weer gewoon langs het veld staan en is het clubhuis weer open. Ook nu blijven de maatregelen van kracht. En zeker gezien de toename in besmettingen, is het van groot belang dat we ons hieraan blijven houden. Veiligheid en gezondheid staan absoluut voorop!

 

Zin in hockey?

Kortom, er gebeurt veel aan de Westerzeedijk! Heb je zin om een keer mee te trainen om te kijken of het wat voor je is, dan ben je van harte welkom. Iedere avond wordt er getraind, dus kom gewoon even langs. Je kunt ook even een mailtje sturen aan info@harlingenmhc.nl, dan neemt een van onze hoofdtrainers contact met je op. We zien je graag!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

#Code rood voor evenementenbranche

12-08-2020

HARLINGEN - Het Harlinger Stadhuis en vele andere gebouwen en objecten in heel Nederland zijn dinsdagavond rood uitgelicht.

Extra coronatestcapaciteit op Terschelling

12-08-2020

HARLINGEN - Op jongerencamping Appelhof op Terschelling zijn afgelopen week twee Noord-Hollandse jongeren geweest die na thuiskomst positief testten op corona.

Reacties

Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Ons Food&Wine Ons Food&Wine Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Broodje Nuchter Broodje Nuchter Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Food 80/20 Food 80/20 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Greenart Production Greenart Production
De Lichtboei De Lichtboei DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje