Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Weer volop hockey aan de Westerzeedijk vanaf komende week

12-08-2020

HARLINGEN - Na een paar weken zomervakantie zouden de trainingen afgelopen maandag weer van start gaan.

Door het mooie weer zijn de trainingen een week uitgesteld. Het kunstgrasveld kan met deze tropische tempraturen namelijk oplopen tot boven de 75 graden. Maar de voorbereidingen zijn getroffen, de trainers en leden hebben er erg veel zin in! Vanaf aankomende week gaat er weer volop gehockeyd worden aan de Westerzeedijk bij HMHC!

 

Startdag op zaterdag 22 augustus

Dit jaar introduceren we als HMHC een startdag voor alle leden en ouders. De uitnodiging en het programma worden aan de leden gemaild. In de ochtend komen alle jeugdteams, coaches en ouders op de club, op een veilige manier, om kennis te maken en afspraken te maken voor het komende seizoen onder het genot van een kop koffie of thee. In de middag organiseren we voor de senioren een mix-toernooi met na afloop, wederom op een veilige manier, een gezellige nazit en afsluiting.

 

Hockeycompetities starten in september

De KNHB heeft onlangs besloten om na zomervakantie de competities weer gewoon te starten. De exacte programma’s zijn nog niet bekend, maar zijn de komende weken te vinden op de site van HMHC. De verwachting is dat begin september de wedstrijden weer beginnen. Uiteraard hebben we als HMHC nauw contact hierover met de KNHB om eventuele ontwikkelingen te kunnen volgen.

 

Bijeenkomst voor trainers

De Technische Commissie en hoofdtrainers hebben deze week wel al de eerste bijeenkomst voor trainers georganiseerd. Alle teams van HMHC trainen twee keer in de week, begeleid door ervaren en goed opgeleide trainers. Ook onze eigen jeugdtrainers spelen hierin een belangrijke rol. Zij werden afgelopen woensdag geïnformeerd in het clubhuis om zo gezamenlijk het nieuwe seizoen samen te beginnen.

 

Sport BSO bij HMHC

Onlangs heeft het al in de pers gestaan: Eigen & Wijzer start binnenkort een Sport BSO op de locatie bij HMHC. Naast hockey organiseren ze allerlei sporten na schooltijd. Wil je meer weten, dan kun je informatie vinden op https://www.eigen-en-wijzer.nl/. HMHC werkt, samen met Gemeente Harlingen, graag mee aan dit soort initiatieven om sport en bewegen te promoten bij de kinderen (en ouders) in Harlingen en omstreken.

 

RIVM-regels blijven van toepassing

Voor de zomer is er door de overheid en KNHB weer ruimte gegeven om weer gewoon te trainen. Ieder team heeft voor de vakantie ook al in de nieuwe samenstelling getraind. Buiten de velden blijft de 1,5 meter afstand van kracht, evenals het niet komen als je niet fit bent. HMHC volgt hierbij het Sport protocol van NOC NSF. Wel mogen ouders en leden weer gewoon langs het veld staan en is het clubhuis weer open. Ook nu blijven de maatregelen van kracht. En zeker gezien de toename in besmettingen, is het van groot belang dat we ons hieraan blijven houden. Veiligheid en gezondheid staan absoluut voorop!

 

Zin in hockey?

Kortom, er gebeurt veel aan de Westerzeedijk! Heb je zin om een keer mee te trainen om te kijken of het wat voor je is, dan ben je van harte welkom. Iedere avond wordt er getraind, dus kom gewoon even langs. Je kunt ook even een mailtje sturen aan info@harlingenmhc.nl, dan neemt een van onze hoofdtrainers contact met je op. We zien je graag!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

#Code rood voor evenementenbranche

12-08-2020

HARLINGEN - Het Harlinger Stadhuis en vele andere gebouwen en objecten in heel Nederland zijn dinsdagavond rood uitgelicht.

Extra coronatestcapaciteit op Terschelling

12-08-2020

HARLINGEN - Op jongerencamping Appelhof op Terschelling zijn afgelopen week twee Noord-Hollandse jongeren geweest die na thuiskomst positief testten op corona.

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Food 80/20 Food 80/20 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Broodje Nuchter Broodje Nuchter Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats De Lichtboei De Lichtboei Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Greenart Production Greenart Production
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Broodje Nuchter Broodje Nuchter Greenart Production Greenart Production Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt De Lichtboei De Lichtboei Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE