De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Weer volop hockey aan de Westerzeedijk vanaf komende week

12-08-2020

HARLINGEN - Na een paar weken zomervakantie zouden de trainingen afgelopen maandag weer van start gaan.

Door het mooie weer zijn de trainingen een week uitgesteld. Het kunstgrasveld kan met deze tropische tempraturen namelijk oplopen tot boven de 75 graden. Maar de voorbereidingen zijn getroffen, de trainers en leden hebben er erg veel zin in! Vanaf aankomende week gaat er weer volop gehockeyd worden aan de Westerzeedijk bij HMHC!

 

Startdag op zaterdag 22 augustus

Dit jaar introduceren we als HMHC een startdag voor alle leden en ouders. De uitnodiging en het programma worden aan de leden gemaild. In de ochtend komen alle jeugdteams, coaches en ouders op de club, op een veilige manier, om kennis te maken en afspraken te maken voor het komende seizoen onder het genot van een kop koffie of thee. In de middag organiseren we voor de senioren een mix-toernooi met na afloop, wederom op een veilige manier, een gezellige nazit en afsluiting.

 

Hockeycompetities starten in september

De KNHB heeft onlangs besloten om na zomervakantie de competities weer gewoon te starten. De exacte programma’s zijn nog niet bekend, maar zijn de komende weken te vinden op de site van HMHC. De verwachting is dat begin september de wedstrijden weer beginnen. Uiteraard hebben we als HMHC nauw contact hierover met de KNHB om eventuele ontwikkelingen te kunnen volgen.

 

Bijeenkomst voor trainers

De Technische Commissie en hoofdtrainers hebben deze week wel al de eerste bijeenkomst voor trainers georganiseerd. Alle teams van HMHC trainen twee keer in de week, begeleid door ervaren en goed opgeleide trainers. Ook onze eigen jeugdtrainers spelen hierin een belangrijke rol. Zij werden afgelopen woensdag geïnformeerd in het clubhuis om zo gezamenlijk het nieuwe seizoen samen te beginnen.

 

Sport BSO bij HMHC

Onlangs heeft het al in de pers gestaan: Eigen & Wijzer start binnenkort een Sport BSO op de locatie bij HMHC. Naast hockey organiseren ze allerlei sporten na schooltijd. Wil je meer weten, dan kun je informatie vinden op https://www.eigen-en-wijzer.nl/. HMHC werkt, samen met Gemeente Harlingen, graag mee aan dit soort initiatieven om sport en bewegen te promoten bij de kinderen (en ouders) in Harlingen en omstreken.

 

RIVM-regels blijven van toepassing

Voor de zomer is er door de overheid en KNHB weer ruimte gegeven om weer gewoon te trainen. Ieder team heeft voor de vakantie ook al in de nieuwe samenstelling getraind. Buiten de velden blijft de 1,5 meter afstand van kracht, evenals het niet komen als je niet fit bent. HMHC volgt hierbij het Sport protocol van NOC NSF. Wel mogen ouders en leden weer gewoon langs het veld staan en is het clubhuis weer open. Ook nu blijven de maatregelen van kracht. En zeker gezien de toename in besmettingen, is het van groot belang dat we ons hieraan blijven houden. Veiligheid en gezondheid staan absoluut voorop!

 

Zin in hockey?

Kortom, er gebeurt veel aan de Westerzeedijk! Heb je zin om een keer mee te trainen om te kijken of het wat voor je is, dan ben je van harte welkom. Iedere avond wordt er getraind, dus kom gewoon even langs. Je kunt ook even een mailtje sturen aan info@harlingenmhc.nl, dan neemt een van onze hoofdtrainers contact met je op. We zien je graag!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

#Code rood voor evenementenbranche

12-08-2020

HARLINGEN - Het Harlinger Stadhuis en vele andere gebouwen en objecten in heel Nederland zijn dinsdagavond rood uitgelicht.

Extra coronatestcapaciteit op Terschelling

12-08-2020

HARLINGEN - Op jongerencamping Appelhof op Terschelling zijn afgelopen week twee Noord-Hollandse jongeren geweest die na thuiskomst positief testten op corona.

Reacties

Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt The Shamrock The Shamrock De Lichtboei De Lichtboei Plus Lunenborg Plus Lunenborg Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Food 80/20 Food 80/20 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Omdraai De Omdraai IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Food 80/20 Food 80/20 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE