Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Weekendoverzicht senioren fc Harlingen

16-09-2021

HARLINGEN - Fc Harlingen 1 behaalde zondag tegen Blauw Rood'20 een ruime en verdiende overwinning.

Weekendoverzicht senioren fc Harlingen Foto: P. IJdema.

De Vrouwen 1 poseerden eerst voor de fotograaf voor de nieuwe teamfoto en na een gezamenlijke lunch werd de focus goed opgepakt voor de wedstrijd tegen S.F. Deinum VR1. Een klein overzichtje van deze wedstrijden:

 

Fc Harlingen Vrouwen 1

Fc Harlingen VR1 trapte om 14.30 uur af tegen S.F. Deinum VR1 en het werd al snel duidelijk dat dit een tegenstander van een ander kaliber was als in de oefenwedstrijden. Fc Harlingen kwam vaker aan de bal en wist mooie combinaties te maken. Dit resulteerde in de eerste helft in een 2-0 voorsprong. Ook in de 2e de helft was fc Harlingen duidelijk de betere ploeg. Fc Harlingen was de enige die kansen creëerden, gaven niks weg maar wisten helaas ook zelf niet meer te scoren. Foto's gemaakt door Peter IJdema zie je onder aan deze pagina.

 

 

Fc Harlingen 1

In Witmarsum kwam fc Harlingen goed uit de startblokken en al na acht minuten kwam een afvallende bal voor de voeten van Remko Zandberg die fc Harlingen op 0-1 zette. In de minuten vlak voor rust ging het opeens snel. Allereerst was het Remko Zandberg die de keeper in de korte hoek verschalkte (0-2) en twee minuten later leek Arjan Outhuyse de 0-3 tegen de touwen te schieten, maar omdat Imro Schouwenaar de bal nog toucheerde, kwam zijn naam op het scorebord. Blauw Rood'20 kwam sterk uit de kleedkamer en via een aanval over de rechterflank kregen de tegenstanders de bal voor het doel en knalden de 1-3 tegen de touwen. Remko Zandberg mocht even later van elf meter aanleggen na een handsbal van Blauw Rood'20 en schoot onberispelijk binnen (1-4). In de 65e minuut leidde een mooie samenwerking tussen Nils Podt en Marco Zeilmaker het volgende doelpunt op (1-5) en tien minuten voor tijd was het opnieuw Remko Zandberg en hij zette met een harde droge knal de 1-6 op het scorebord. In de slotfase bepaalde Blauw Rood'20 de eindstand op 2-6.

 

Programma

Zaterdag speelt Vrouwen 1 uit tegen ST WWS/Warga. Deze tegenstander heeft het net als fc Harlingen zwaar gehad in de beker. De Harlingers zullen van hun eigen kracht uit moeten gaan.

 

Voor fc Harlingen 1 staat zondag de derde bekerwedstrijd op het programma. Voor deze uitwedstrijd gaan de mannen onder leiding van Steffen Hansma naar Flevoland voor de ontmoeting met RKO. Rutten Komt Op (RKO) is voor de Harlingers een onbekende tegenstander. Beide ploegen maken nog kans op de volgende ronde in de bekercompetitie, dus is dit op papier een interessante wedstrijd. De aftrap van het duel op sportpark De Treffer in Rutten begint zondag om 14.00 uur.


 

Zaterdag 18 september, uit:

12.30 uur St. WWS/Warga VR1 - fc Harlingen VR1

 

Zondag 19 september, thuis:

10.00 uur fc Harlingen 3 - LSC 1890 6

10.00 uur fc Harlingen 4 - VSV'31

12.00 uur fc Harlingen 2 - Black Boys 2

 

Zondag 19 september, uit:

12.00 uur LSC 1890 5 - fc Harlingen 5

14.00 uur RKO 1 - fc Harlingen 1

 

Foto's: Peter IJdema.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zeer geslaagde seizoen opening en Super Sunday bij HMHC

16-09-2021

HARLINGEN - Op zaterdag openden de jeugdteams van HMHC het seizoen met een aantal thuiswedstrijden en wedstrijden elders in het noorden.

Laatste ronde Copini 60+ kaatsen werd een halve nachtpartij

16-09-2021

HARLINGEN - Leuk was ut dat de hoofdsponsor Leo Copini oek even langskwam om te sien wat ie eigenlijk sponserde.

Reacties

Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Haarmode Cats Haarmode Cats De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen The Shamrock The Shamrock
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Fotografie Dorus Fotografie Dorus Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Food 80/20 Food 80/20 Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen