RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Weekendoverzicht senioren fc Harlingen

16-09-2021

HARLINGEN - Fc Harlingen 1 behaalde zondag tegen Blauw Rood'20 een ruime en verdiende overwinning.

Weekendoverzicht senioren fc Harlingen Foto: P. IJdema.

De Vrouwen 1 poseerden eerst voor de fotograaf voor de nieuwe teamfoto en na een gezamenlijke lunch werd de focus goed opgepakt voor de wedstrijd tegen S.F. Deinum VR1. Een klein overzichtje van deze wedstrijden:

 

Fc Harlingen Vrouwen 1

Fc Harlingen VR1 trapte om 14.30 uur af tegen S.F. Deinum VR1 en het werd al snel duidelijk dat dit een tegenstander van een ander kaliber was als in de oefenwedstrijden. Fc Harlingen kwam vaker aan de bal en wist mooie combinaties te maken. Dit resulteerde in de eerste helft in een 2-0 voorsprong. Ook in de 2e de helft was fc Harlingen duidelijk de betere ploeg. Fc Harlingen was de enige die kansen creëerden, gaven niks weg maar wisten helaas ook zelf niet meer te scoren. Foto's gemaakt door Peter IJdema zie je onder aan deze pagina.

 

 

Fc Harlingen 1

In Witmarsum kwam fc Harlingen goed uit de startblokken en al na acht minuten kwam een afvallende bal voor de voeten van Remko Zandberg die fc Harlingen op 0-1 zette. In de minuten vlak voor rust ging het opeens snel. Allereerst was het Remko Zandberg die de keeper in de korte hoek verschalkte (0-2) en twee minuten later leek Arjan Outhuyse de 0-3 tegen de touwen te schieten, maar omdat Imro Schouwenaar de bal nog toucheerde, kwam zijn naam op het scorebord. Blauw Rood'20 kwam sterk uit de kleedkamer en via een aanval over de rechterflank kregen de tegenstanders de bal voor het doel en knalden de 1-3 tegen de touwen. Remko Zandberg mocht even later van elf meter aanleggen na een handsbal van Blauw Rood'20 en schoot onberispelijk binnen (1-4). In de 65e minuut leidde een mooie samenwerking tussen Nils Podt en Marco Zeilmaker het volgende doelpunt op (1-5) en tien minuten voor tijd was het opnieuw Remko Zandberg en hij zette met een harde droge knal de 1-6 op het scorebord. In de slotfase bepaalde Blauw Rood'20 de eindstand op 2-6.

 

Programma

Zaterdag speelt Vrouwen 1 uit tegen ST WWS/Warga. Deze tegenstander heeft het net als fc Harlingen zwaar gehad in de beker. De Harlingers zullen van hun eigen kracht uit moeten gaan.

 

Voor fc Harlingen 1 staat zondag de derde bekerwedstrijd op het programma. Voor deze uitwedstrijd gaan de mannen onder leiding van Steffen Hansma naar Flevoland voor de ontmoeting met RKO. Rutten Komt Op (RKO) is voor de Harlingers een onbekende tegenstander. Beide ploegen maken nog kans op de volgende ronde in de bekercompetitie, dus is dit op papier een interessante wedstrijd. De aftrap van het duel op sportpark De Treffer in Rutten begint zondag om 14.00 uur.


 

Zaterdag 18 september, uit:

12.30 uur St. WWS/Warga VR1 - fc Harlingen VR1

 

Zondag 19 september, thuis:

10.00 uur fc Harlingen 3 - LSC 1890 6

10.00 uur fc Harlingen 4 - VSV'31

12.00 uur fc Harlingen 2 - Black Boys 2

 

Zondag 19 september, uit:

12.00 uur LSC 1890 5 - fc Harlingen 5

14.00 uur RKO 1 - fc Harlingen 1

 

Foto's: Peter IJdema.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zeer geslaagde seizoen opening en Super Sunday bij HMHC

16-09-2021

HARLINGEN - Op zaterdag openden de jeugdteams van HMHC het seizoen met een aantal thuiswedstrijden en wedstrijden elders in het noorden.

Laatste ronde Copini 60+ kaatsen werd een halve nachtpartij

16-09-2021

HARLINGEN - Leuk was ut dat de hoofdsponsor Leo Copini oek even langskwam om te sien wat ie eigenlijk sponserde.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis The Shamrock The Shamrock Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Omdraai De Omdraai BENG Evenementen BENG Evenementen Food 80/20 Food 80/20
HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Plus Lunenborg Plus Lunenborg Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona The Shamrock The Shamrock Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12