Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Weekendoverzicht senioren fc Harlingen

24-09-2021

HARLINGEN - Het vlaggenschip van fc Harlingen is er zondag tegen RKO niet in geslaagd om de volgende ronde van het bekertoernooi te bereiken.

Weekendoverzicht senioren fc Harlingen Het vierde elftal bij fc Harlingen schrijft geschiedenis en gaat de Vlielandse geschiedenisboeken in. Het team van Ronald “De Koots” Brandes verloor afgelopen zondag met 6-1 tegen VSV’31 1 (Vlielandse Sport Vereniging). Een historische dag voor het Friese amateurvoetbal: de Vlielander voetbalclub VSV ’31 heeft voor het eerst in de geschiedenis van de club een wedstrijd gewonnen.

De VR1 van fc Harlingen troefde Warga VR1 af op felheid en inzet. Een klein overzichtje van deze wedstrijden:

 

Fc Harlingen Vrouwen 1

Afgelopen zaterdag stond de 2e competitiewedstrijd op het programma voor de VR1 van fc Harlingen en deze speelde zich af in Warga tegen de VR1. Het team uit Harlingen wilde graag de goede lijn van vorige week doorzetten, en dit was ook direct na de aftrap te zien. Met mooie combinaties en prima aanvallen zocht fc Harlingen direct de goal van de tegenstander op.

 

Na een paar goede reddingen van de keepster van Warga zette Demi fc Harlingen in de 10e minuut op een 0-1 voorsprong. Fc Harlingen bleef goed voetballen en keepster Arwen hield de 0. Vlak voor rust, met een corner, schoot Lizzy, na een lage voorzet, keihard de 0-2 tegen de touwen. Na de thee liet fc Harlingen wederom zien waarvoor ze gekomen waren. Mooie combinaties zorgde voor goede aanvallen en er werden er nog eens drie beauty van goals gemaakt. Een dik verdiende overwinning van 0-5!

 

Fc Harlingen 1

In de Noordoostpolder was de thuisploeg RKO 1 die al na een minuut of drie op voorsprong kwam. Doelman Pieter Wesseloo wilde een terugspeelbal weer in het spel brengen, maar schoot ongelukkig tegen een tegenstander aan, waarna hij de bal achter zich in het doel zag verdwijnen.

 

RKO had wel meer balbezit, maar fc Harlingen zette halverwege de eerste helft ook een goede aanval op. Nadat Youri Bouma de bal had veroverd, zag hij Remko Zandberg richting het vijandelijke doel lopen en gaf een bal op maat. Deze speelde de bal net iets te ver voor zich uit, waardoor de doelman de inzet onschadelijk kon maken.

 

Vlak daarna keek fc Harlingen tegen een 2-0 achterstand aan, nadat RKO met een schot van een meter of twintig doel trof. Men probeerde het vaker van afstand, maar ook fc Harlingen liet af en toe van zich horen. Helaas gingen de inzetten net voorlangs, op de paal of op de lat.

 

Na de rust liep de thuisploeg al snel verder uit. De meeste schoten kwamen van buiten ‘de zestien’, waarna het na een uur spelen 5-0 stond. Captain Mateusz IJpe wist de stand terug te brengen naar 5-1. Jarno Attema die goed werk verrichte, en de bal uiteindelijk voor de voeten van Arjan Outhuyse kreeg kon met de nodige moeite door de doelman worden gepareerd. Vijf minuten voor tijd wist Remko Zandberg de eindstand op 5-2 te zetten.

 

Programma

Vrijdagavond 24-9-2021 gaat het 7x7 voetbal van start. De mannen van fc Harlingen 45+ spelen hun wedstrijden thuis op eigen veld. Zaterdagmiddag zullen de Vrouwen 1 vol zelfvertrouwen in eigen huis aantreden tegen Beetgum VR2 en bij de heren van fc Harlingen 1 barst na een maandenlange onderbreking en een serie vriendschappelijke en bekerwedstrijden zondagmiddag ook eindelijk de onderlinge competitie weer los. Fc Harlingen 1 start de competitie tegen Bakkeveen en wedstrijdsponsor is Mercurius Shipping Group (Mercurius Group - Ondernemen met een voorsprong in de binnnenvaart (mercurius-group.nl) ) De spelertjes van fc Harlingen JO8 hebben die zondagmiddag een Meet&Greet en zij krijgen een blik achter de schermen bij het eerste elftal. Publiek is uiteraard van harte welkom!


Vrijdag 24 september, thuis:

Vanaf 19.30 uur spelen fc Harlingen 45+, Zeerobben 45+, vv Dronrijp 45+, Foarut 45+ en Beetgum 45+ op Sportpark Vierkantsdijk te Harlingen.

 

Vrijdag 24 september, uit:

Vanaf 19.00 uur spelen fc Harlingen VR2, Arum VR1, VSV'31 en vv Blauw Rood'20 VR1 op sportveld De Bining in Arum

Vanaf 19.30 uur spelen fc Harlingen 35+, Tzum 35+, Mulier 35+, Arum 35+ en vv Blauw Rood'20 35+ op Sportpark Tzum in Tzum.

 

Zaterdag 25 september, thuis:

14.30 uur fc Harlingen VR1 – St. Beetgum/CVO VR2

 

Zondag 26 september, thuis:

14.00 uur fc Harlingen 1 – Bakkeveen 1

 

Zondag 26 september, uit:

10.30 uur Oldeboorn 2 – fc Harlingen 3

12.00 uur Friesland 5 – fc Harlingen 4

13.30 uur LSC 1890 4 – fc Harlingen 2

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

‘Afvalkunstwerk’ op kop Entrepotgebouw Harlingen (video)

24-09-2021

HARLINGEN - Bewustwording van vervuiling in Werelderfgoed Waddenzee.

Voorbeschouwing: PKC’83 – Zeerobben

24-09-2021

HARLINGEN - Eindelijk echt los!

GGD Fryslân weekbericht van 17 tot en met 23 september 2021

24-09-2021

HARLINGEN - Besmettingen verder omlaag, alertheid vanwege versoepelingen.

Reacties

The Shamrock The Shamrock De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock IJssalon Min12 IJssalon Min12 Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen