Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk at the movies!

Heerlijk at the movies!

Op 16, 17 & 18 oktober wordt de parkeerplaats aan de Westerzeedijk in Harlingen omgebouwd tot een drive-in bioscoop. Bestel nu je tickets!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Weekendoverzicht fc Harlingen

03-10-2019

HARLINGEN -

Weekendoverzicht fc Harlingen In de tweede helft was een beter spelend fc Harlingen 1 te zien. Foto: D. Breidenbach.

Fc Harlingen 1

Het veld was door de vele regen nat en glad en ook de wind maakte het voetballen niet makkelijk. Omstandigheden waarmee de bezoekers uit Bakkeveen het beste om leken te kunnen gaan. In de 15e minuut kwam Bakkeveen op voorsprong nadat de keeper van fc Harlingen weggleed en de speler de bal simpel in het doel kon schuiven: 0-1. Fc Harlingen zette vlak voor rust een mooie aanval op en deze verdiende een doelpunt. Echter meende de grensrechter van de gasten dat fc Harlingen buitenspel stond en werd de aanval onterecht afgefloten. Na de aftrap van de tweede helft was fc Harlingen direct gevaarlijk. Een hoekschop kon nog door de doelman over de lat worden getikt, maar vijf minuten later was het raak. Imro Schouwenaar probeerde het vanaf een meter of dertig en zag de bal tussen de lat en de keeper in het doel belanden: 1-1. Na de gelijkmaker ging fc Harlingen beter voetballen en had kans op meer. Beide ploegen kregen nog kansen op de winnende treffer, maar na negentig minuten was de eindstand 1-1.

 

Zondag stond in het teken van de Meet&Greet dag bij fc Harlingen. Alle spelertjes van JO8, JO9 en JO10 waren uitgenodigd om de spelers, trainer en leiding van het eerste elftal te ontmoeten. En wat waren ze onder de indruk. Ze mochten overal kijken en na de kennismaking en rondleiding gingen de spelertjes onderlinge wedstrijdjes spelen. Vanwege de aanhoudende regen werd het programma iets ingekort en na het patat-eten werd de dag afgesloten met een heuse line-up en liepen de kinderen met de mannen van fc Harlingen 1 en Bakkeveen 1 mee het veld op. Fc Harlingen bouwt ook met de jongste jeugd aan de toekomst!

Foto: Dorus Breidenbach.


 

Fc Harlingen VR1

De Vrouwen van fc Harlingen zagen hun wedstrijd in Easterein tegen SDS VR1 afgelast worden. Deze wedstrijd is verplaatst naar 14 december

 

Komend weekend

Voor VR1 staat er aankomende zaterdag een uitduel in Oudemirdum tegen NOK VR1 op het programma. Twee weken terug speelde de VR1 de laatste wedstrijd tegen Oudega VR1, deze ging verloren met een 0-6 stand. NOK heeft ook nog maar 1 wedstrijd gespeeld, die ging met 3-2 verloren tegen SWZ Boso Sneek. Zodoende staat NOK op de 7e plaats met 0 punten. Aftrap van de wedstrijd aanstaande zaterdag is om 12:00 op sportpark De Skelp in Oudemirdum.  

 

Komende zondag gaat fc Harlingen 1 voor de tweede keer binnen een half jaar op bezoek op het eiland, want dan is sc Terschelling de tegenstander in Midsland. De eilanders zijn nog puntloos en zullen er alles aan doen de punten op het eiland te houden. Fc Harlingen weet echter dat er punten te verdienen zijn, want vorig seizoen wonnen de havenstedelingen beide onderlinge duels. Het duel begint zondag om 14.30 uur.

 

Programma senioren:

Vrijdag 4 oktober, THUIS:

19.30 uur fc Harlingen 45+ neemt het thuis op tegen Zeerobben 45+, SC Stiens 45+ en Foarut 45+.

 

Vrijdag 4 oktober, UIT:

19.30 uur fc Harlingen VR2 neemt het op Sportpark De Bining in Arum op tegen Oosterlittens VR1, Bolsward VR2 en Arum VR1.

19.30 uur fc Harlingen 35+ neemt het op Sportpark It Fliet in Witmarsum op tegen Tzum 35+, Arum 35+ en Mulier 35+.

 

Zaterdag 5 oktober, UIT:

12.00 uur NOK VR1 - fc Harlingen VR1

 

Zondag 6 oktober, UIT:

10.00 uur SWZ Boso Sneek 4 - fc Harlingen 4

10.30 uur LAC Frisia 1883 3 - fc Harlingen 2

11.00 uur De Sweach 2 - fc Harlingen 3

14.30 uur Terschelling 1 - fc Harlingen 1

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Dit weekend in de borreltas van Homminga's Fijne Winkeltje

03-10-2019

HARLINGEN - Iets lekkers op tafel voor bij de weekendborrel?

Gezocht heel veel glazen potjes

03-10-2019

HARLINGEN - Zaterdag 21 december organiseert Oud Harlingen weer een sfeervolle Lichtjestocht door de binnenstad!

U2 OnAir bij Omroep RSH

03-10-2019

HARLINGEN - Zaterdagmorgen is er weer een uitzending van het programma OnAir bij Omroep RSH.

Reacties

Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Greenart Production Greenart Production Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Food 80/20 Food 80/20 Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Broodje Nuchter Broodje Nuchter Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Ons Food&Wine Ons Food&Wine Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Broodje Nuchter Broodje Nuchter De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock Hubo-Faber Hubo-Faber Greenart Production Greenart Production Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Fotografie Dorus Fotografie Dorus