Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Weekendoverzicht fc Harlingen

19-09-2019

HARLINGEN - Overzicht en programma van fc Harlingen.

Weekendoverzicht fc Harlingen De Vrouwen 1 van fc Harlingen namen het in een thuiswedstrijd op tegen Mulier VR1. Foto: P. IJdema.

Fc Harlingen 1

Zondag speelde fc Harlingen 1 het laatste bekerduel in en tegen St. Annaparochie. De thuisploeg bleek duidelijk een maatje te groot voor fc Harlingen want na negentig minuten stond de eindstand van 7-0 op het scorebord.

 

Fc Harlingen VR1

Met slechts 3 teams in de beker poule fase begon het voor de Vrouwen 1 van fc Harlingen op 7 september met een stads derby tegen Zeerobben. Fc Harlingen begon de wedstrijd prima en kon een paar kansen creëren. Maar na een kwartier te hebben gespeeld, scoorde Zeerobben de 1-0. Zeerobben bleef de eerste helft constant voetballen en ging de rust in met een 3-0 voorsprong en ondanks een formatie wijziging aan de kant van fc Harlingen werd er niet meer gescoord. In de tweede bekerwedstrijd tegen Muller begonnen de Harlingers voortvarend. Er werd goed gevoetbald maar er werd in de eerste helft niet gescoord. De tweede helft had fc Harlingen Mulier onder controle en het was wachten op het doelpunt. Die kwam in de 74e minuut, op aangegeven van Ilona wist Ashley de bal met een hard schot tegen de touwen te jagen. 1-0 was tevens de eindstand. Foto’s van Peter IJdema zie je onder aan deze pagina.

 

Komend weekend

Het weekend bij fc Harlingen begint op vrijdagavond met vrouwenvoetbal. De VR2 zijn aan de beurt om thuis te spelen. In 7x7 vorm gaan ze het opnemen tegen Arum, Bolsward en Oosterlittens. Aanvang 19.30 uur, publiek is van harte welkom en de toegang is gratis.

 

Voor de Vrouwen 1 van fc Harlingen gaat komend weekend de reguliere competitie van start en zij krijgen Oudega VR1 op bezoek. Aanvang van de wedstrijd is om 14:00 uur en de toegang is gratis.

 

Na alle vriendschappelijke en bekerduels gespeeld te hebben start dit weekend ook eindelijk de onderlinge competitie voor de mannen van het eerste. Fc Harlingen 1 start met een uitwedstrijd in en tegen Warga. Warga is geen onbekende tegenstander, want de laatste jaren troffen beide clubs elkaar geregeld. Het zal niet makkelijk gaan worden in Warga. De Wargaasters hebben een fysiek sterke ploeg en zijn niet bang voor onderlinge duels. De onderlinge ontmoetingen waren vaak doelpuntrijk. Het duel op het sportpark van Warga begint om 14.00 uur.

 

Programma senioren

Vrijdag 20 september

19.30 uur op sportpark Schatzenburg te Menaam speelt fc Harlingen 45+ tegen Stiens 45+, Foarut 45+ en Zeerobben 45+

19.30 uur op sportpark De Bining te Arum speelt fc Harlingen 35+ tegen Tzum 35+, Mulier 35+ en Arum 35+

19.30 uur thuis op Sportpark Vierkantsdijk speelt fc Harlingen VR2 tegen Arum VR1, SC Bolsward VR2 en Oosterlittens VR1

 

Zaterdag 21 september, thuis

14.00 uur fc Harlingen VR1 – Oudega VR1

 

Zondag 22 september, uit

10.00 uur vv Gersloot 1 – fc Harlingen 4

11.00 uur De Sweach – fc Harlingen 2

12.30 uur Drachten 5 – fc Harlingen 3

14.00 uur Warga – fc Harlingen 1

 

 

Foto's: Peter IJdema.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Streefbedrag sponsoractie Dam Tot Dam tocht bijna gehaald

19-09-2019

HARLINGEN - Na een gigantisch bedrag van Yvonne van Café Basta is het streefbedrag in zicht.

Bluescruise in Harlingen en Terschelling

19-09-2019

HARLINGEN - The Real Dutch Bluescruise brengt 5 blues acts naar Harlingen en Terschelling.

Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 13-09-2019

19-09-2019

HARLINGEN - De naam van de onderlinge zaalvoetbalcompetitie is van naam veranderd.

Reacties

Plaats uw familiebericht op Harlingenboeit.nl

Di 16 juni
t/m
Di 21 juli
Wo 1 juli
t/m
Zo 30 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Za 4 juli
t/m
Zo 25 oktober
Zo 5 juli
t/m
Zo 25 oktober
Bekijk de volledige agenda
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Karsten Wonen Karsten Wonen VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Ons Food&Wine Ons Food&Wine Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Greenart Production Greenart Production Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Plus Lunenborg Plus Lunenborg
Greenart Production Greenart Production Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Ons Food&Wine Ons Food&Wine Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Broodje Nuchter Broodje Nuchter Hubo-Faber Hubo-Faber HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie