De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Wedstrijdseizoen De Vikings feestelijk geopend

13-09-2021

HARLINGEN - Afgelopen vrijdag is het wedstrijdseizoen van De Vikings feestelijk geopend met een wedstrijd in Het Derde Haad.

Wedstrijdseizoen De Vikings feestelijk geopend De officials van Zwemvereniging De Vikings.

In het kader van de Week van de Scheidsrechter zijn de officials van de vereniging extra in het zonnetje gezet door kersverse voorzitter Klaas Gerard Jumelet.

 

25 fanatieke zwemmers zwommen afgelopen vrijdag mee tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen in zwembad Het Derde Haad. Voor sommige zwemmers was het de allereerste wedstrijd, terwijl het voor andere zwemmers een geslaagde kans was eerdere records te verbreken. Nu het coronavirus langzaam maar zeker op zijn retour is, konden er ook weer toeschouwers verwelkomd worden in het zwembad. Papa's, mama's, opa's, oma's, broertjes en zusjes konden meegenieten met de prestaties van de zwemmers.

 

Naast de aftrap van het wedstrijdseizoen stond de wedstrijd ook in het teken van de Week van de Scheidsrechter. Bestuursvoorzitter Klaas Gerard Jumelet heeft de officials van de vereniging bedankt voor hun inzet en in het zonnetje gezet met rozen en chocolade. Daarnaast werden er nieuwe laptops van Expert Harlingen overhandigd, zodat ook komend jaar de zwemrecords geregistreerd kunnen worden. Al met al was het een geslaagde avond en kijken bestuurders, officials, trainers en leden uit naar de volgende wedstrijden.

 

De commissieleden met bestuursvoorzitter Klaas Gerard Jumelet.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Fc Harlingen 1 boekt ruime zege

13-09-2021

HARLINGEN - Fc Harlingen 1 behaalde zondag tegen het Bolswarder Blauw Rood'20 een ruime en verdiende overwinning.

Gratis plukken bij PlukGeluk 18 september!

13-09-2021

ARUM - Op zaterdag, 18 september mag er van 9.00 uur tot 17.00 uur gratis worden geplukt in de PlukGeluk bloemenparadijzen in Arum aan de Van Camminghaweg en Sint Jacobiparochie aan de Koudeweg 36.

Balki breekt de week / Pride Leeuwarden

13-09-2021

HARLINGEN - Bij het Omroep RSH programma "Balki breekt de week" kan je een prijs winnen…..

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Food 80/20 Food 80/20 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Omdraai De Omdraai Copini Opticiëns Copini Opticiëns The Shamrock The Shamrock Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events
Food 80/20 Food 80/20 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Omdraai De Omdraai Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor