De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Wedstrijden weer begonnen bij HMHC

28-08-2020

HARLINGEN - Het is alweer ruim een half jaar geleden dat de laatste hockeywedstrijden gespeeld werden aan de Westerzeedijk.

Wedstrijden weer begonnen bij HMHC Dames 1 tegen Leeuwarden.

Daarna werd het door corona/covid-19 een tijdje heel stil. En gelukkig konden we voor de zomervakantie weer beginnen met trainen. Nu weer een belangrijke stap: de eerste wedstrijden zijn weer gespeeld. Weliswaar oefenwedstrijden, maar van groot belang om wedstrijdritme op te doen en natuurlijk om met veel plezier samen met vrienden en vriendinnen op het veld te staan!

 

Afgelopen dagen speelden onder meer Dames 1 een nuttige oefenwedstrijd tegen Leeuwarden. Na de lange periode zonder hockey was het soms wat lastig om elkaar te vinden en moest het team, met deels nieuwe dames, aan elkaar wennen. De, helaas verloren, wedstrijd levert coach Jacob de Vries mooie aanknopingspunten om op verder te bouwen.

 

Afgelopen weekend speelde ook MA1 een oefenwedstrijd, tegen en in Sneek. Een team waar al vaak tegen gespeeld werd op het veld en in de zaal. Harlingen won nipt en ook hier was duidelijk dat iedereen er weer zin in heeft!

 

Komend weekend wordt er ook volop gehockeyd. HMHC MB1 en MB2 oefenen tegen elkaar op het veld aan de Westerzeedijk om 11 uur. Daarna speelt Dames 1 ook weer een wedstrijd, dit keer tegen Sneek MA1 om 13.30 uur. Om 15.00 uur gaat MA2 het ook opnemen tegen Sneek MA1. MA1 speelt zondag een drieluik tegen Leeuwarden Dames 1 en MA1 in Leeuwarden.

 

Kortom, er is weer volop sport en gezelligheid bij HMHC! Het blijft daarbij natuurlijk wel van belang om ons aan alle RIVM-maatregelen te houden. Bij de ingang en rond de velden is dit duidelijk aangegeven. Dus wees van harte welkom om te komen kijken!

 

Coachbijeenkomst

Afgelopen maandag organiseerden de hoofdtrainers en technische commissie van HMHC de eerste avond voor de coaches van de hockeyteams. Gedurende het seizoen zullen er nog een aantal volgen.

 

Vrijwel alle coaches van alle teams waren aanwezig in het clubhuis van de hockeyclub, waarbij uiteraard rekening werd gehouden met de RIVM-voorschriften. Vorig jaar is binnen het HMHC het technisch beleidsplan herzien en vastgesteld. Dit vormt nu het kader van waaruit alle teams trainen en spelen. Tijdens de bijeenkomst kwamen alle bijzonderheden en afspraken voor het komende seizoen aan bod. Na afloop was er alle ruimte om na te praten en vragen te stellen.

 

 

De spelers en speelsters waren al eerder weer begonnen, alle trainers zijn voor de eerste keer bijeengeweest op een trainersavond en nu zijn ook de coaches klaar om te starten met de wedstrijden in september. Na de lange periode van stilzitten en later alleen trainen, kijkt iedereen weer uit naar het hockeyseizoen 2020-2021!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zin in een SUSHI party at home?

28-08-2020

HARLINGEN - Doe dan mee met de like, deel en winactie van Food 80/20!

Omroep RSH: On Air

28-08-2020

HARLINGEN - Zaterdag 29 augustus is de laatste zomereditie van het programma On Air.

Extra ondersteuning voor culturele- en creatieve sector én bruine vloot

28-08-2020

HARLINGEN - Het kabinet trekt bovenop de algemene steunmaatregelen 482 miljoen euro extra uit voor de culturele sector.

Reacties

HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Plus Lunenborg Plus Lunenborg The Shamrock The Shamrock Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Lichtboei De Lichtboei Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber De Omdraai De Omdraai Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Lichtboei De Lichtboei HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Food 80/20 Food 80/20 De Omdraai De Omdraai Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats