Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Waddenrobkes Zeerobben ook weer van start

21-01-2022

HARLINGEN - In 2010 begonnen en nog steeds zijn ze er: De Waddenrobkes van Zeerobben!

Waddenrobkes Zeerobben ook weer van start Foto: Frans Bode.

Op de allereerste flyer van de Waddenrobkes werden de volgende voordelen op een rijtje gezet:

  • Een kleiner overzichtelijker veld
  • De kinderen spelen tegen en met leeftijdsgenoten
  • Voor iedere speler meer balcontacten
  • Teams worden even sterk ingedeeld dus spannende competitie
  • Sfeervolle happening
  • Gemakkelijke instroom voor de allerjongsten

 

Elf jaar later is er eigenlijk weinig veranderd. De kinderen voetballen/spelen nog steeds volop met elkaar en worden niet meer klaargestoomd voor de F-pupillen maar voor de overgang naar de JO8 groep. Sinds 2014 spelen de Waddenrobkes gedurende de winterstop in de Waddenhal. Vanwege de vele Coronamaatregelen heeft het echter toch lang stil gelegen maar na de persconferentie van vorige week werd er groen licht gegeven voor de binnensport en dus weer mogelijkheden voor zaaltornooitjes voor de Waddenrobkes. Dat betekende dat er snel geschakeld moest worden. En dat gebeurde ook zodat afgelopen donderdag alweer de 1e speeldag was in de Waddenhal. De komende weken blijven de Waddenrobkes in de Waddenhal alvorens ze begin maart weer van start gaan met de landencompetitie buiten op het Oostersportpark.

 

Om een indruk te krijgen van het voetballen tijdens de winter in de Waddenhal hebben we nog eens wat oude foto’s van Frans Bode erbij gepakt die laten zien hoe leuk het is en hoeveel plezier de kinderen eraan beleven. Het geeft een goede indruk van voetballen bij de allerjongste groep van Zeerobben.

 

Als de kinderen weer buiten gaan trainen zijn de trainingen op woensdagmiddag van 17.00 uur tot 18.00 uur op het A-veld op het Oostersportpark. Kinderen die nog op zwemles zitten en zaterdags niet kunnen meedoen kunnen natuurlijk ook eerst alleen meetrainen. Voor meer informatie kan men contact opnemen met de coördinator van de Waddenrobkes Ronald Bambach op 06- 23914185!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep RSH

21-01-2022

HARLINGEN - Zaterdag 22 januari is er van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep RSH weer een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

Newland komt met 6e CD: Star Collector

21-01-2022

HARLINGEN - Op 21 Januari 2022 verschijnt ‘Star Collector’, het zesde album van de Nederlandse Liedjessmid Alex Nieuwland A.k.a Newland.

Piet Paulusma krijgt Koninklijke onderscheiding

21-01-2022

FRYSLÂN - Weerman Piet Paulusma uit Harlingen is vrijdag 21 januari benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Reacties

Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen The Shamrock The Shamrock Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen