De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Waddenrobkes Zeerobben

17-12-2020

HARLINGEN - De landencompetitie bij de Waddenrobkes zit er nu ook echt op.

Waddenrobkes Zeerobben Afgelopen zaterdag was alweer de laatste speeldag van 2020 voor de Waddenrobkes. Foto: Frans Bode.

Afgelopen zaterdag was alweer de laatste speeldag en wat een geweldige competitie hebben de kinderen met elkaar gespeeld. Elke week, koud of niet en met of zonder ouders langs de lijn, stonden ze er weer. Elke ochtend werd er om 09.00 uur gestart met de vlaggenparade met de presentatie van de landen. Want publiek of niet, dat ging gewoon door.

 

Wat werd er fanatiek maar sportief met en tegen elkaar gespeeld. Wat mooi om te zien hoe hier de basis gelegd wordt voor voetballen in teamverband. Hier wordt de basis gelegd voor doorstroming naar de JO8 groep waar weer op een iets groter speelveld wordt gevoetbald. Daar hebben ook de trainingen een belangrijke bijdrage aan geleverd. Elke woensdagmiddag is er een flinke groep aan het trainen. Velen spelen nog niet op zaterdag vanwege de leeftijd of andere verplichtingen maar ook deze jonge talentjes komen eraan. Afgelopen zaterdag kregen alle kinderen een medaille uitgereikt van Wietse de Wit. Ze hadden er heel wat wedstrijdjes voor gevoetbald en iedereen was blij met zijn/haar “gouden plak”.

 

Tevens werden er wekelijks na de landenwedstrijden penalty’s genomen. De winnaar mag op de familiedag dan meedoen om de strijd om de Tinus Booy Penalty Bokaal. Dit najaar werd de schaal uitgereikt aan Xavi Elzinga. Jammer dat de ouders niet getuige konden zijn van het plezier dat hun kinderen hebben gehad maar de foto’s van huisfotograaf Frans Bode op de site gaven steeds weer een mooie indruk van het plezier bij de Waddenrobkes.  De bondscoaches Robbin Elzinga, Wietse de Wit, Ayhan Yildiz, Ilhan Yildiz en Bas Koster waren dan ook zichtbaar tevreden na afloop van deze laatste speeldag. Hun enthousiasme en geduld was gedurende het hele najaar hartverwarmend. De kinderen hebben er zichtbaar van genoten.

 

De kinderen hebben nu even vrij en het is op dit moment nog niet bekend wanneer de wintercompetitie in de Waddenhal van start mag gaan. We houden u op de hoogte. Wil je ook graag voetballen bij de Waddenrobkes en straks misschien meedoen aan de wintercompetitie? Neem dan contact op met Wietse de Wit op 06-27832598.

 

Foto's: Frans Bode.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Harlingen straalt en betovert!

17-12-2020

HARLINGEN - Wie de komende weken een avondwandeling door Harlingen maakt wordt betoverd door stralende lichtpuntjes.

Kerstkaartenactie HMHC groot succes

17-12-2020

HARLINGEN - Nu we de komende tijd weer vaak thuis zullen zijn vanwege de corona-maatregelen is het des te belangrijker dat we ook aandacht hebben voor mensen die alleen thuis zijn en stille dagen tegemoet gaan.

De Bouwvereniging sluit opnieuw haar kantoor

17-12-2020

HARLINGEN - En alleen noodzakelijke reparaties worden uitgevoerd.

Reacties

Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn De Lichtboei De Lichtboei Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Omdraai De Omdraai Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Food 80/20 Food 80/20
Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg The Shamrock The Shamrock Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn