Van Campen & Dijkstra Harlingen

Van Campen & Dijkstra Harlingen

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517 – 212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WINter aan Zee lotenactie!

WINter aan Zee lotenactie!

Kom winkelen in Harlingen en maak kans op Ondernemend Harlingen cadeaubonnen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Waddenrobkes Zeerobben

17-12-2020

HARLINGEN - De landencompetitie bij de Waddenrobkes zit er nu ook echt op.

Waddenrobkes Zeerobben Afgelopen zaterdag was alweer de laatste speeldag van 2020 voor de Waddenrobkes. Foto: Frans Bode.

Afgelopen zaterdag was alweer de laatste speeldag en wat een geweldige competitie hebben de kinderen met elkaar gespeeld. Elke week, koud of niet en met of zonder ouders langs de lijn, stonden ze er weer. Elke ochtend werd er om 09.00 uur gestart met de vlaggenparade met de presentatie van de landen. Want publiek of niet, dat ging gewoon door.

 

Wat werd er fanatiek maar sportief met en tegen elkaar gespeeld. Wat mooi om te zien hoe hier de basis gelegd wordt voor voetballen in teamverband. Hier wordt de basis gelegd voor doorstroming naar de JO8 groep waar weer op een iets groter speelveld wordt gevoetbald. Daar hebben ook de trainingen een belangrijke bijdrage aan geleverd. Elke woensdagmiddag is er een flinke groep aan het trainen. Velen spelen nog niet op zaterdag vanwege de leeftijd of andere verplichtingen maar ook deze jonge talentjes komen eraan. Afgelopen zaterdag kregen alle kinderen een medaille uitgereikt van Wietse de Wit. Ze hadden er heel wat wedstrijdjes voor gevoetbald en iedereen was blij met zijn/haar “gouden plak”.

 

Tevens werden er wekelijks na de landenwedstrijden penalty’s genomen. De winnaar mag op de familiedag dan meedoen om de strijd om de Tinus Booy Penalty Bokaal. Dit najaar werd de schaal uitgereikt aan Xavi Elzinga. Jammer dat de ouders niet getuige konden zijn van het plezier dat hun kinderen hebben gehad maar de foto’s van huisfotograaf Frans Bode op de site gaven steeds weer een mooie indruk van het plezier bij de Waddenrobkes.  De bondscoaches Robbin Elzinga, Wietse de Wit, Ayhan Yildiz, Ilhan Yildiz en Bas Koster waren dan ook zichtbaar tevreden na afloop van deze laatste speeldag. Hun enthousiasme en geduld was gedurende het hele najaar hartverwarmend. De kinderen hebben er zichtbaar van genoten.

 

De kinderen hebben nu even vrij en het is op dit moment nog niet bekend wanneer de wintercompetitie in de Waddenhal van start mag gaan. We houden u op de hoogte. Wil je ook graag voetballen bij de Waddenrobkes en straks misschien meedoen aan de wintercompetitie? Neem dan contact op met Wietse de Wit op 06-27832598.

 

Foto's: Frans Bode.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Harlingen straalt en betovert!

17-12-2020

HARLINGEN - Wie de komende weken een avondwandeling door Harlingen maakt wordt betoverd door stralende lichtpuntjes.

Kerstkaartenactie HMHC groot succes

17-12-2020

HARLINGEN - Nu we de komende tijd weer vaak thuis zullen zijn vanwege de corona-maatregelen is het des te belangrijker dat we ook aandacht hebben voor mensen die alleen thuis zijn en stille dagen tegemoet gaan.

De Bouwvereniging sluit opnieuw haar kantoor

17-12-2020

HARLINGEN - En alleen noodzakelijke reparaties worden uitgevoerd.

Reacties

Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï
IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Food 80/20 Food 80/20 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten