Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Waddenrobkes Zeerobben

17-08-2022

HARLINGEN - Het is alweer 12 jaar geleden dat Zeerobben van start ging met een onderlinge competitie voor haar jongste leden.

Waddenrobkes Zeerobben Eén van de eerste groepen Waddenrobkes met hun ouders in het seizoen 2010-2011. Foto: Frans Bode.

De opzet was simpel en duidelijk. In een vertrouwde en veilige omgeving spelenderwijs met elkaar leren voetballen voor kinderen van dezelfde leeftijd. Kinderen die destijds bij de Waddenrobkes van start gingen voetballen inmiddels bij de JO19 of zelfs bij de senioren. Inmiddels heeft de KNVB een aantal wijzigingen doorgevoerd en liggen termen als F- en E-pupillen alweer ver achter ons. Bij de Waddenrobkes is er weinig veranderd al kunnen kinderen nu vanaf 4 jaar zich al aanmelden voor de trainingen op de woensdagmiddag. De landencompetitie wordt nog steeds op de zaterdagochtend gespeeld.  Na 1 of 2 seizoenen Waddenrobkes kunnen de kinderen dan met voldoende “bagage” doorstromen naar de JO8 groep.

 

Ook dit seizoen gaan de Waddenrobkes weer van start maar zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo is er een nieuwe coördinator aangesteld die als vast aanspreekpunt voor de ouders fungeert en de trainingen coördineert. De nieuwe coördinator is Lieuwe Wesselius. Voor velen een bekende naam.

 

Wesselius was jarenlang jeugdvoorzitter bij Zeerobben en kent als geen ander de klappen van de zweep. Hij heeft inmiddels 5 (!) nieuwe trainers bereid gevonden om op woensdagmiddag de Waddenrobkes te gaan trainen. Dat zijn Meike Bode, Stephanie de Vries (beiden spelend in VR1), Jasper de Groot, Storm Seinen (beiden JO19-1) en Mats Hoekema (JO17-2). Met ondersteuning van de Hoofd Jeugdopleiding Laurens Bergsma gaan zij de trainingen verzorgen. Op de woensdagmiddag zal tijdens de training de kantine geopend zijn en is er koffie en thee tegen sterk gereduceerde prijzen. Zo kunnen ouders eventueel vanaf het terras onder het genot van de trainingen volgen en blijven op afstand beschikbaar indien dat nodig mocht zijn.

 

De landencompetitie zal net als de overige competities op zaterdag 24 september van start gaan. De trainingen beginnen al eerder. De eerste training is op woensdagmiddag 7 september a.s. van 17.00 uur tot 18.00 uur. Kinderen wordt de gelegenheid geboden om eerst op proef mee te trainen omdat het voor velen best spannend is. Ook is het mogelijk om eerst alleen mee te trainen en pas aan de landencompetitie op zaterdag mee te doen als het zwemdiploma binnen is. Voor meer informatie over de Waddenrobkes bel of app met de coördinator Lieuwe Wesselius op nummer 06-53353122!!

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

11e speelronde Copini 60+ kaatscompetitie

17-08-2022

HARLINGEN - Meerdere kaatsers zijn op vakantie waardoor er tijdens de voorlaatste speelronde in 2 perken werd gekaatst.

Zeerobben 1 en 2 naar FVC

17-08-2022

HARLINGEN - De trainingen voor de senioren zijn ook alweer volop in gang.

Spraakverwarring: geen wedstrijd

17-08-2022

HARLINGEN - Er was de afgelopen dagen geen succes voor de Harlinger waterscouts bij de zeilwedstrijden tijdens het Nationaal Water Kamp (Nawaka) in Zeewolde.

Reacties

Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns TeamFRL TeamFRL Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis CDA Harlingen CDA Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns TeamFRL TeamFRL IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires